- Konu Sahibi lolita1234
-
Benim haberdar olup olmadığım şeyler sizi ilgilendirmez.eşimi tAnımadan saçma yorumlar yapmayın.bir anlık olan bişeyden ötürü nerdeyse bayanı melek eşimi sapık ilan edeceksiniz.yav he heee
Söylediğinizin inançlarınıza göre günah olduğunu biliyorsunuz dimi? Onu geçtim, ne kadar terbiyesiz bir yorum bu. Zihninizden ne geçiyorsa artık, insanlara da onları yakıştırıyorsunuz kolayca. Ahlaksızlığı yapan asıl sizsiniz.Bir kadın neden elini mesai arkadaşı olan evli bir erkeğin omzuna koyar? Anlamıyorum gerçekten. S.rtüklük başka birşey değil.
Yuh! Ne guzel gunahini aliyorsunuz oyle tanimadiginiz etmediginiz insanlarin. Ne cabuk surtuk oluyor bir insan gozunuzde.Bence de sürtüklük aynennn
Bu ulkenin burnu b.ktan bu zihniyet yuzunden cikmiyor iste.Söylediğinizin inançlarınıza göre günah olduğunu biliyorsunuz dimi? Onu geçtim, ne kadar terbiyesiz bir yorum bu. Zihninizden ne geçiyorsa artık, insanlara da onları yakıştırıyorsunuz kolayca. Ahlaksızlığı yapan asıl sizsiniz.
Aynen öyle. Tecavüze uğrayan kadının eteğine laf edip suçlayan zihniyetin ta kendisi.Bu ulkenin burnu b.ktan bu zihniyet yuzunden cikmiyor iste.
evet tatlım teferuat olmayan lolitanın kocasının omzuna elini hangi hatun neden ne cüretle koydu vatsapta (whatsapp:)))Ülke sorunlarına karşı duyarlı olan tel siz misiniz ne alaka şimdi laf olsun torba dolsun diye konuşmayın ya kimin ne hissettiğini kimse bilemez o yüZden ahkam kesmeye gerek yok.söz konusu vatansa gerisi teferruattır!!!
Tartışmaya girmeyin kötü içerik butonunu kullanın tıpkı benim gibi :)Söylediğinizin inançlarınıza göre günah olduğunu biliyorsunuz dimi? Onu geçtim, ne kadar terbiyesiz bir yorum bu. Zihninizden ne geçiyorsa artık, insanlara da onları yakıştırıyorsunuz kolayca. Ahlaksızlığı yapan asıl sizsiniz.
Sizde tartışmadan kötü içerik butonunu kullanın lütfenYuh! Ne guzel gunahini aliyorsunuz oyle tanimadiginiz etmediginiz insanlarin. Ne cabuk surtuk oluyor bir insan gozunuzde.
Korkuncsunuz be.
Arkadaşım sizden bana ne.benden size ne.kimi yaftAladım.kime iftira attım.araştırdım ve böyle hafif meşrep birinden rahatsızlığımı dile getirdim.bana ters böylesi şeyler.üzerinize alınıyosanız sorun bende değilBurada iş arkadaşlarıyla ilişkileri samimi olan bir sürü kadın var. Hepsine bu şekilde hakaret etmeyi, insanları yaftalamayı, günah almayı kendinize yakıştırıyorsanız diyecek bir şey yok size. Herkes sizin yaşadığınız hayatları sizin değerlerinize göre yaşamıyor. Ayıp yahu.
Arkadaşım sizden bana ne.benden size ne.kimi yaftAladım.kime iftira attım.araştırdım ve böyle hafif meşrep birinden rahatsızlığımı dile getirdim.bana ters böylesi şeyler.üzerinize alınıyosanız sorun bende değil
Kötüsünüz, çok kötü... Diyecek başka bir şeyim yok.
1.5 yil önce is arkadasi fotoda elini esinin omzuna koymus. Bence bosa. Ben esime boyle bisey icin bidibidi yapsam muhtemelen o beni bosar önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?