BU DURUM BENi AŞIRı ÜZÜYOR☹️

evet abartiyorsun.

Herkes haddini bilecek tam olarak demek istediğim şey bu.

BendE şimdi oldu sandım. Aradan 1.5 yıl geçmiş daha nolsun ? Belli ki yollu bi kadın. Ee farklı yere de geçmiş beraber değiller daha ne ? Eşine bu durumdan sürekli de bahsetme ki eşinin aklına sokma kadını.

ülke kan ağlıyor sizin derdinizi seveyim ne büyük dert vah vah

ülke kan ağlıyor sizin derdinizi seveyim ne büyük dert vah vah
Ülke sorunlarına karşı duyarlı olan tel siz misiniz ne alaka şimdi laf olsun torba dolsun diye konuşmayın ya kimin ne hissettiğini kimse bilemez o yüZden ahkam kesmeye gerek yok.söz konusu vatansa gerisi teferruattır!!!

Bacim biran once ise gir evde oturmak sana yaramamiski 1.5 yildir kiz aklinda.
Ayrica kocandan yuz bulmuski bu hareketi yapmis yoksa kalkipta kimse karsisinda sert oturakli duran amirine boyle bir hareket yapamaz yani yuz bulmasi gerek.
Kizda biraz usturupluymuski yerini degistirmis allahtan dedigim gibi biran once is bul kendine

Kadin gogus dekoltesiyle geziyorsa esiniz orada bostan korkulugu mu? Isyerlerinin kiyafet kurallari vardir ve belirttiginiz derecede gogus dekoltesine izin verilmez, ya esiniz ya insan kaynaklari uyarsaymis madem. Geciniz buradan bir sey cikmaz.

Kadinin da isyerini degistirtmek falan az olmus, ellerini kestirtseydiniz anca gecermis icinizdeki hirs. Vay anam ya milletin ne degerli kocisleri var.

Yahu eşim en üst mevkideki amiri değilki kılık kıyafet yönetmeliği çıkarsın ayrıca herkesin eşi kendine değerli.o şirkette biçok bayan var onlarla sorun olmazken bu şahıs nıye böyle basitleşiyor.mesele bu.benim fıtratım bu.hırsımı alamadım evet.ayrıca kocamdan yüz bulduğunu düşünsem emin olun çoktan kapıya koyup boşamıştım eşimi.iyi niyetli davrandı diye yavşamanın gereği yok.bu kadar net!!!!

Esiniz yonetmelik cikarmaz, yonetmelik zaten vardir, esiniz buna uyulmadigi icin uyarir veya uyarilmasini saglar. Is hayatindan bu kadar bihaber bir insanin is hayatindaki dengelerle ilgili yorum yapmasi...

Esiniz o kadar sert bir amir olsa kadin elini falan koyamaz gecin bunlari.

Eşiniz yaptığı açıklamalarla ve gösterdiği tavırla haklı gibi geldi bana.
Üstelik de aradan 1.5 yıl geçmiş yanı zaten aralarında bir şey olacağı varsa olurdu zaten.
Aynı şeyi bir erkek yapsa takıntılı psikopat deriz.
Bence bu takıntılı tavrı bırakın çok rahatsız edici çünkü gerekirse psikolojik destek alın.

Benim haberdar olup olmadığım şeyler sizi ilgilendirmez.eşimi tAnımadan saçma yorumlar yapmayın.bir anlık olan bişeyden ötürü nerdeyse bayanı melek eşimi sapık ilan edeceksiniz.yav he heee

Bir kadın neden elini mesai arkadaşı olan evli bir erkeğin omzuna koyar? Anlamıyorum gerçekten. S.rtüklük başka birşey değil.

Yorumunuz için tşkkr ederim

Bir kadın neden elini mesai arkadaşı olan evli bir erkeğin omzuna koyar? Anlamıyorum gerçekten. S.rtüklük başka birşey değil.

Burada iş arkadaşlarıyla ilişkileri samimi olan bir sürü kadın var. Hepsine bu şekilde hakaret etmeyi, insanları yaftalamayı, günah almayı kendinize yakıştırıyorsanız diyecek bir şey yok size. Herkes sizin yaşadığınız hayatları sizin değerlerinize göre yaşamıyor. Ayıp yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…