BU DURUM BENi AŞIRı ÜZÜYOR☹️

Bu zihniyetteki evli kadinlarin kocalarini bi fanusun lclne hapsetmelerini anlamadim,anlamiyorum. Sizin ve sizler gibiler icin disardaki her kadin potansiyel tehlike . Çamur atmayin da kendinize guvenin biraz ya

Ayni anlattgn durumu yasadjm.kadin hemde yanimda yapti ben sap gibi kaldim bisey demedim.o da herkesle cikan etrafa nisanliyim diyen oynak bir is arkadasydi.yillar gecti hala o sahneyi sindiremeyirom.en cokta kendime kiziyorum nasıl ses etmedm diye

Abartıyorsunuz .

Kızla konuşmadım.o kim ki gidip konuşayım.yazdıklarımı dikkatli okuyup yorum yapın lütfen

O kim ki diyorsunuz da kız 1.5 yıldır aklınızdan çıkmıyormuş

ben daha gencim evli arkadaşlarım yok ama sevgilisi olan sevdiğim yakın olduğum erkek arkadaşlarımla foto çekilirken elimi omzuna atarım yani arkadaşım o benim yahu sanki dudağına yapışmış!

Kız sizin yüzünüzden işyerini değiştirmiş. Eşiniz amirmiş. Eşiniz o samimiyeti vermese kimse gidip de elini omzuna atıp arkadaşça foto çekilmez amiriyle. Siz BEKAR diye vurguladığınız kızcağıza gıcık olacağınıza kocanıza söyleyin mesafeli olsun.

1.5 yıldır aklınızdan çıkmaması çok hastalıklı bi durum bence.

Sorun ne ?
Resim cekilirken o kizin elini, esinin omzuna mi atmasi
Esinizin bugune kadar aksi bir davranisi olmamissa , size karsi sevgili saygiliysa konu ney ben anlamadim.. Demekki resimde refleks olarak yapilmis birsey.. Whatsapp grubu ve konusmalara gelirsek bizim.de is yerindekilerle Whatsapp grubumuz var herkes yazar cizer orda..
Biraz abartmamis misiniz ?

Bu bayan masum mu peki
kocanin karakteri nedir kadinin karakteri nedir bilmeden ne dememizi bekliyorsun. firsatcidir yapar kocam diyorsan birsey diyemicem ama kadinlar sirf benim amirim bu adam dur sunu ayartayimda rahat edeyim mantiginda degil anlayin lutfen..

eger tek sorun bu fotoysa abartiyorsunuz fakat sizi rahatsiz eden baska seyler varsa anlatin onlarida goz onunde bulundurup bir tahmin yurutelim...

tahmin kelimesinin alini ciziyorum burdaki yorumlar muhakkak kesin boyledir gibi algilanmamali

Bütün yorumları tek tek okudum.hepinize tşkkr ediyorum.o bayan bekar olduğundan onu potansiyel tehlike olarak görmediğimi defalarca belirttim.evliler yapmaZ bekAr olandan korkmak lazım gibi bir inanışa sahip değilim.bakın buraya yazamadığım yani o bayanla ilgili bazı şeyler var.o yüzden tedirgin olmuştum.eşim bugune kadar saygısında sevgisinde beklentimi karşılama anlamında beni mutlu etti hamdolsun.böyle bi durumla hiç karşılaşmadığım için çok etkilendim üzüldüm sadece.bna ters geliyor öyle hal ve hareketler.hepsi bu

Kızla konuşmadım.o kim ki gidip konuşayım.yazdıklarımı dikkatli okuyup yorum yapın lütfen
O kim ki ?
Canım sen ona takmışsın durum bu. Yalnız kocan iyi sabırlıymış oyuzden rahat ol seni sevmese çoktan havlu atardi
Ayrıca bu kocaları bu kadr kıskanmak ne bileyim cok gereksiz. Sen kıskandıkca egolandırır daha cok özellik yüklersin adama. Ben olsam bır kere sağlam kızarım hareketlerine dikkat et dıye sonra şakaya vururum. Suç varsa eşinin, kızın degil. Kimse tepecek ata yaklasmaZ

Alıntı yapamamla dalga geçen arkadaş!!sen öyle dediğin için bu şekilde yazmaya devam edeceğim.ne de olsa böyle mutlu oluyorsun güya dalga geçerek.

Alıntı yapamamla dalga geçen arkadaş!!sen öyle dediğin için bu şekilde yazmaya devam edeceğim.ne de olsa böyle mutlu oluyorsun güya dalga geçerek.
Sana anlattım bir mesajda ama ciddiye almadın heralde. Alıntılamak istediğin mesaja cevapla de, enter a bas yazmak istediğini yaz gönder de bu kadar

Sana anlattım bir mesajda ama ciddiye almadın heralde. Alıntılamak istediğin mesaja cevapla de, enter a bas yazmak istediğini yaz gönder de bu kadar
Tşkkr ederim.sizi kastetmemiştim.becererdi artık kimin karısıyda diyen üyeyi kastettim.bu arada konumu okuyup bu da dert mi bizimkilerin yanında diyen herkesten özür diliyorum.abarttım evet.sadece rahatlarım diye yazdım.tekrar hepinize tşkkr ediyorum.

Aynı durumu yasadaydınız tepkiniz ne olurdu merak ettim sadece.hepsi bu

Muhtemelen her gün yaşıyoruzdur. Hepimizin kocası çalışıyo. Ve kadınlar da iş hayatında artık siz memnun olmasanız da. Ben kendimi pislik hissettim mesajınızı görünce. Şöyle bi arkadaşlarımla fotoğraflarıma baktım da. Ama siz çalışmayın. Çünkü yaptığınız hareket illa ki döner dolaşır sizi bulur. Adınız çıkar.

Eşinizin kızla yaptığı konuşma sizi rahatsız etmedi mi?beni çok ederdi. Karşıdan takıntılı kıskanç özgüvensiz bir imaj vermişsiniz elin kızına. Eşiniz de amir olacak karısının sözünden çıkamayan saftirik gibi görünmüş. Benim amirim böyle bişey dese adam tüm otoritesini kaybederdi bendeki. Geçmiş olsun bi kız için ortada imaj falan kalmamış :)

Ne alaka ya allh allahh

Benim iş tecrübem var.bi süre çalıştım hem de ünlü bi firmada.bahsettiğiniz gibi kimseyle sorun yaşamadımz.zaten herkes haddini bildiği sürece sorun falan yaşanmıyor.olduuu sağda solda nişanlıyım diye söyle git millete cıvık hareketlerde bulun sonra da uyarılınca vay efendim ya suçsuzsa.nasıl istiyosanız öyle düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…