- 21 Şubat 2016
- 264
- 211
- 33
- 45
- Konu Sahibi simgebehra
-
Beni kırmaktan hiç çekinmiyor. Lafları sokup duruyor ne yapacağım konusunda fikrim yok resmen kendimi suçlu hissediyorum sevgilim var diye. Birşey anlatacak olsam bana onu anlatma diyor nispet yapıyorsun diyorCanımdan can olsa o kadar nazlayamam, 29 yaşındaki insandan da olgun davranış beklerim.
Allah sabır versin.
arkadaşınız erkekse sizden hoşlanıyor olabilir ama bayansa kıskanıyordur başka alam çıkarmak mümkün değil.Selamlar kızlar. Derdim en yakın dostumun bana karşı tavrı. 29 yasında, öğretmenim. Arkadaşımda 29 yaşında mühendis. İkimizde çalışıyoruz. Çocukluk arkadaşım kendisi. Bizim çok güzel bir dostluğumuz vardı. Dı diyorum çünkü son 8 aydır iletişimimiz çok bozuk durumda. Ben geçen ekim ayında biriyle tanıştım ve nişanlandık. Çok şükür çok mutluyum onunla. Arkadaşımın hayatında kimse yok 2 yıldır. Bu durumu kafasına çok takıyor. Benim sevgilim olduğu için onu dinlemediğimi vakit ayırmadığımı söylüyor. Halbu ki daha geçen hafta onun evinde kaldım çok güzel geçmişti. Nişanlım aradığında morali bozuluyor benden uzaklaşıyor. Sen benim ruh halimi anlayamazsın diyor. Bana karşı hep hırçın davranıyor. Yalnızlıktan bunaldığını biliyorum ama artık zoruma gidiyor benimde. Arkadaşım benim mutluluğumla mutlu olmuyor mu kızlar? Nişan sürecimi nişanlımla geçen güzel anılarımı hiç birini anlatıp paylaşamıyorum. Sonra da bana evlenenler arkadaşlarını siliyormuş doğru demek ki diyor. Bana bir yol gösterir misiniz? O kadar seviyorum ki arkadaşımı kaybetmek istemiyorum. Benim üzüntüm nişanlımla da problemlere yol açmaya başladı. Çünkü arkadaşımla tartışınca ona yansıtıyorum. Ne yapalım ayrılalım mı istiyor diye ona karşı doldu artık o da. Lütfen bi yol gösterin bana kızlar. Ne yapabilirim?
Selamlar kızlar. Derdim en yakın dostumun bana karşı tavrı. 29 yasında, öğretmenim. Arkadaşımda 29 yaşında mühendis. İkimizde çalışıyoruz. Çocukluk arkadaşım kendisi. Bizim çok güzel bir dostluğumuz vardı. Dı diyorum çünkü son 8 aydır iletişimimiz çok bozuk durumda. Ben geçen ekim ayında biriyle tanıştım ve nişanlandık. Çok şükür çok mutluyum onunla. Arkadaşımın hayatında kimse yok 2 yıldır. Bu durumu kafasına çok takıyor. Benim sevgilim olduğu için onu dinlemediğimi vakit ayırmadığımı söylüyor. Halbu ki daha geçen hafta onun evinde kaldım çok güzel geçmişti. Nişanlım aradığında morali bozuluyor benden uzaklaşıyor. Sen benim ruh halimi anlayamazsın diyor. Bana karşı hep hırçın davranıyor. Yalnızlıktan bunaldığını biliyorum ama artık zoruma gidiyor benimde. Arkadaşım benim mutluluğumla mutlu olmuyor mu kızlar? Nişan sürecimi nişanlımla geçen güzel anılarımı hiç birini anlatıp paylaşamıyorum. Sonra da bana evlenenler arkadaşlarını siliyormuş doğru demek ki diyor. Bana bir yol gösterir misiniz? O kadar seviyorum ki arkadaşımı kaybetmek istemiyorum. Benim üzüntüm nişanlımla da problemlere yol açmaya başladı. Çünkü arkadaşımla tartışınca ona yansıtıyorum. Ne yapalım ayrılalım mı istiyor diye ona karşı doldu artık o da. Lütfen bi yol gösterin bana kızlar. Ne yapabilirim?
Valla canisi sevgili bulamama hıncını senden çıkarıyor inan onun olsa senin olmasa acaba senin kadar seni düşünür müsünüz tartışılır bence nişanlini şöyle olmadı tanıdığı varsa aracı olun derimSelamlar kızlar. Derdim en yakın dostumun bana karşı tavrı. 29 yasında, öğretmenim. Arkadaşımda 29 yaşında mühendis. İkimizde çalışıyoruz. Çocukluk arkadaşım kendisi. Bizim çok güzel bir dostluğumuz vardı. Dı diyorum çünkü son 8 aydır iletişimimiz çok bozuk durumda. Ben geçen ekim ayında biriyle tanıştım ve nişanlandık. Çok şükür çok mutluyum onunla. Arkadaşımın hayatında kimse yok 2 yıldır. Bu durumu kafasına çok takıyor. Benim sevgilim olduğu için onu dinlemediğimi vakit ayırmadığımı söylüyor. Halbu ki daha geçen hafta onun evinde kaldım çok güzel geçmişti. Nişanlım aradığında morali bozuluyor benden uzaklaşıyor. Sen benim ruh halimi anlayamazsın diyor. Bana karşı hep hırçın davranıyor. Yalnızlıktan bunaldığını biliyorum ama artık zoruma gidiyor benimde. Arkadaşım benim mutluluğumla mutlu olmuyor mu kızlar? Nişan sürecimi nişanlımla geçen güzel anılarımı hiç birini anlatıp paylaşamıyorum. Sonra da bana evlenenler arkadaşlarını siliyormuş doğru demek ki diyor. Bana bir yol gösterir misiniz? O kadar seviyorum ki arkadaşımı kaybetmek istemiyorum. Benim üzüntüm nişanlımla da problemlere yol açmaya başladı. Çünkü arkadaşımla tartışınca ona yansıtıyorum. Ne yapalım ayrılalım mı istiyor diye ona karşı doldu artık o da. Lütfen bi yol gösterin bana kızlar. Ne yapabilirim?
Mantıklı. Birini ayarlayın ona da nişanlının arkadaşı falan. Onla uğraşsın.Valla canisi sevgili bulamama hıncını senden çıkarıyor inan onun olsa senin olmasa acaba senin kadar seni düşünür müsünüz tartışılır bence nişanlini şöyle olmadı tanıdığı varsa aracı olun derim
Denedik belki en az 6 kisiyle tanıstırdık hicbirini beğenmedi bem olmasaydı üzülmezdi buna çok eminim ben ondan sonra işe girdim işsizlik sürecimde bende yasadım sende yasa nolmuş gibi bir tavrı vardı. Ben evde ağlıyordum iş görüşmesi kötü geçmişti o başka bir arkadaşıyla kahve içmeye gidip keyif diye paylaşmıştı.Valla canisi sevgili bulamama hıncını senden çıkarıyor inan onun olsa senin olmasa acaba senin kadar seni düşünür müsünüz tartışılır bence nişanlini şöyle olmadı tanıdığı varsa aracı olun derim
Denedik belki en az 6 kisiyle tanıstırdık hicbirini beğenmedi bem olmasaydı üzülmezdi buna çok eminim ben ondan sonra işe girdim işsizlik sürecimde bende yasadım sende yasa nolmuş gibi bir tavrı vardı. Ben evde ağlıyordum iş görüşmesi kötü geçmişti o başka bir arkadaşıyla kahve içmeye gidip keyif diye paylaşmıştı.Valla canisi sevgili bulamama hıncını senden çıkarıyor inan onun olsa senin olmasa acaba senin kadar seni düşünür müsünüz tartışılır bence nişanlini şöyle olmadı tanıdığı varsa aracı olun derim
Kız arkadaşımArkadaşın erkek ise sizden hoßlanıyor olabilir
Çok konuştum çok anlattım onu sevip önemsediğimi ama sorun sende diyip azarladı benineden karşınıza alıp konuşamıyosunuz?
Çok konuştum çok anlattım onu sevip önemsediğimi ama sorun sende diyip azarladı benineden karşınıza alıp konuşamıyosunuz?
Neden böyle biriyle arkadaşlık yapmak şçin kendinizi zorluyorsunuz o zaman?Denedik belki en az 6 kisiyle tanıstırdık hicbirini beğenmedi bem olmasaydı üzülmezdi buna çok eminim ben ondan sonra işe girdim işsizlik sürecimde bende yasadım sende yasa nolmuş gibi bir tavrı vardı. Ben evde ağlıyordum iş görüşmesi kötü geçmişti o başka bir arkadaşıyla kahve içmeye gidip keyif diye paylaşmıştı.
İnanın ben arkadaşımı seviyorum o kadar iyi biriydi ki neden böyle oldu bilmiyorum. Ne iş ne maddi ne ailevi hiçbir sıkıntımız yok. Daha önce de sevgilileri oldu ben yalnızdım ona destek oldum evlenme kararı almıştı bana eskisi gibi iletişimde olamayız haberin olsun demişti. Ayrıldılar şimdi durum bu. Ona yaklaşmaya çalıştıkça beni sözleriyle yaralıyor. Senin için daha çabalamam sevgilinle takıl bile demişliği varSeni nişanlınla paylaşmak istemiyor seni kayıp edeceğini sanıyor bence onunla bu yönde konuşma yapın onun yerinin farklı olduğunu söyleyin , sanırım arkadaşın panik durumunda ondandır seni kırıyordur tamamen yalnız kalmaktan korktuğu için ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?