- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
- Konu Sahibi simgebehra
-
Denedik belki en az 6 kisiyle tanıstırdık hicbirini beğenmedi bem olmasaydı üzülmezdi buna çok eminim ben ondan sonra işe girdim işsizlik sürecimde bende yasadım sende yasa nolmuş gibi bir tavrı vardı. Ben evde ağlıyordum iş görüşmesi kötü geçmişti o başka bir arkadaşıyla kahve içmeye gidip keyif diye paylaşmıştı.
Ozaman sizi kıskanıyor.Kız arkadaşım
Sanırım haklısınız zorlamamalıyım. Ben çözmeye çalışmaktan yana olmak istedim ama iyice kötü oldu.Neden böyle biriyle arkadaşlık yapmak şçin kendinizi zorluyorsunuz o zaman?
Çok konuştum çok anlattım onu sevip önemsediğimi ama sorun sende diyip azarladı beni
İnanın ben arkadaşımı seviyorum o kadar iyi biriydi ki neden böyle oldu bilmiyorum. Ne iş ne maddi ne ailevi hiçbir sıkıntımız yok. Daha önce de sevgilileri oldu ben yalnızdım ona destek oldum evlenme kararı almıştı bana eskisi gibi iletişimde olamayız haberin olsun demişti. Ayrıldılar şimdi durum bu. Ona yaklaşmaya çalıştıkça beni sözleriyle yaralıyor. Senin için daha çabalamam sevgilinle takıl bile demişliği var
kıskanıyor arkadaşın seniSelamlar kızlar. Derdim en yakın dostumun bana karşı tavrı. 29 yasında, öğretmenim. Arkadaşımda 29 yaşında mühendis. İkimizde çalışıyoruz. Çocukluk arkadaşım kendisi. Bizim çok güzel bir dostluğumuz vardı. Dı diyorum çünkü son 8 aydır iletişimimiz çok bozuk durumda. Ben geçen ekim ayında biriyle tanıştım ve nişanlandık. Çok şükür çok mutluyum onunla. Arkadaşımın hayatında kimse yok 2 yıldır. Bu durumu kafasına çok takıyor. Benim sevgilim olduğu için onu dinlemediğimi vakit ayırmadığımı söylüyor. Halbu ki daha geçen hafta onun evinde kaldım çok güzel geçmişti. Nişanlım aradığında morali bozuluyor benden uzaklaşıyor. Sen benim ruh halimi anlayamazsın diyor. Bana karşı hep hırçın davranıyor. Yalnızlıktan bunaldığını biliyorum ama artık zoruma gidiyor benimde. Arkadaşım benim mutluluğumla mutlu olmuyor mu kızlar? Nişan sürecimi nişanlımla geçen güzel anılarımı hiç birini anlatıp paylaşamıyorum. Sonra da bana evlenenler arkadaşlarını siliyormuş doğru demek ki diyor. Bana bir yol gösterir misiniz? O kadar seviyorum ki arkadaşımı kaybetmek istemiyorum. Benim üzüntüm nişanlımla da problemlere yol açmaya başladı. Çünkü arkadaşımla tartışınca ona yansıtıyorum. Ne yapalım ayrılalım mı istiyor diye ona karşı doldu artık o da. Lütfen bi yol gösterin bana kızlar. Ne yapabilirim?
Çok konuştum çok anlattım onu sevip önemsediğimi ama sorun sende diyip azarladı beni
İnanın içimde birçok şey koptu bu konuyu açtıktan sonra. Durup etraflıca düşündüm bana hiç sakınmadan senin için artık birşey yapmam diyen birine ben nasıl dostum diyebilirim? Üstelik mesele sadece nişanlanmam. Ömür boyu yalnız ve sevgisiz olamam ki. Öyle olsa eminim o kendi evlenir beni de umursamazSınırları zorlayan biri ile uğraşmak zordur tabiki de,ama siz de sınırlarınızı hiç cizmemissiniz ki.Cok seviyorsanız ki sorun sevgide değil,sorun arkadaşınızın fazla ileri gitmesi davranışlarının ölcüsüzlugü ,onu uyarın bu şekilde yaklasamazsin deyin,benim seni anlamam mümkün değil yaptığım anormal bir durum değil deyin.Sınırlarinizı net bir şekilde gösterin,dikkat eder saygı duyarsa zaten yürür yok hala daha zorluyorsa mücadele edilecek bir durum yoktur yani.
İnanılır gibi değil hakikatenBu nasil arkadas bu nasil 29 yas
Açık açık herşeyi konuştum sevgili yapınca arkadaşı silme fikrine takılı kalmış ben ne yapsam görmüyor. Haklıymış gibi birkaç şey daha söyledi ve bende de bazı şeyler bitti bu sayede.ben olsam bi süre sonra bunu yüzüne vururdum. bu kadar üzmeye hakkı yok.
En iyisi bu belkide. Neden bizi üzenleri hayatımızda tutuyoruz. Bakın o evliymiş eminim hala görüşüyor olsanız sizin bu durumunuzdan zevk duyardı.Aynı böle bi arkadaşım vardı biriyle görüştüğümü bile saklardım çünkü sürekli bu kadar niye sık konuşuyorsunuz der dururdu sonra nişanlandım ve nişanlılık stresi evlilik hazırlığı burnumdan getirdi arada derede kaldım ona eskisi kadar vakit ayırmıyorum diye nişanlım niye sık arıyor diye bin laf duydum yapıcı değil yıkıcı eleştiriler yaptı aileme gidip olayları yansıttı kendi oğlan kardeşine babası neler almış benim nişanlımın ailesi bişi yapmıyomuş demeler nelerrrrr nelerrrr
Evlendikten sonra sosyal medyadan eşime küfür etmiş ve küstük tabi bu küfür olayını sonra öğrendim ben.
Neyse şimdi oda evli
Ben boşandım hala konuşmayız ve ex kocanın bana yaptığı en büyük iyilik olarak görüyorum onla iletişimi kestirmeyi. Bana hiç bir katkısı yokmuş meğer piskolojimi bozmuş şu an farkındayım.
Sende artı ve eksilerini tart kimseyi çekmek zorunda değilsin en güzel zamanlarını zehir etme kendine
Ne yazıkki başka seçenek bırakmadı. Aldım karşıma konuştum beni arkadaşı olarak göremiyormuş artık. Eskiye saygısı olmasa daha ağır konuşurmuş. Tek sebep? Nişanlanmam onun yalnız olması. Yalnız olma sebebi de kimseyi kendine layık bulmaması.Kuzeniminde tıpkı böyle bir arkadaşı var. Tamamen aynı durum ek olarak kıza sürekli "siz bence birbirinizi sevmiyosunuz" diyip duruyor. Kuzenim görüşmeme kararı aldı ve gayet rahat şuan. Kardeş olsa çekilmez. Koy arana mesafe.
Teşekkür ederim yorum için. Artık görüşmüyoruz istemiyormuş beni arkadaş olarak. Bazen insanlara iyi olmak yaramıyormuş geç öğrendimYakın arkadaş seni mutlu gördükçe mutlu olur. Sevincini ,telaşını paylaşır. Yardım eder. Darısı başıma der. İnşallah daha güzel günlerimiz olur der. İleride çoluk çocuk görüşmenin hayalini kurar. Ne bileyim bunca güzel söz davranış varken bu trip surat laf söz sokma nedir. İyi arkadaşlık böyle birşey değilki
Uzaklaşın , haddini fazlasıyla aşmış
Düğününüzü burnunuzdan getirecek bi potansiyel sezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?