Bu durum beni inanılmaz üzüyor. Neden sizce kızlar?

Ve bu sizin çok yakın arkadaşınız öyle mi?
Uzaklaşmanızda fayda var bence.

Sınırları zorlayan biri ile uğraşmak zordur tabiki de,ama siz de sınırlarınızı hiç cizmemissiniz ki.Cok seviyorsanız ki sorun sevgide değil,sorun arkadaşınızın fazla ileri gitmesi davranışlarının ölcüsüzlugü ,onu uyarın bu şekilde yaklasamazsin deyin,benim seni anlamam mümkün değil yaptığım anormal bir durum değil deyin.Sınırlarinizı net bir şekilde gösterin,dikkat eder saygı duyarsa zaten yürür yok hala daha zorluyorsa mücadele edilecek bir durum yoktur yani.

ben olsam bi süre sonra bunu yüzüne vururdum. bu kadar üzmeye hakkı yok.

kıskanıyor arkadaşın seni

Sorun arkadasinda belkide nisanlinda gozu vardi ,
Kiskaniyor besbelli ,
Uzasklas kendiside psikiyatrea gitsin bir zahmet

Çok konuştum çok anlattım onu sevip önemsediğimi ama sorun sende diyip azarladı beni

Aynı böle bi arkadaşım vardı biriyle görüştüğümü bile saklardım çünkü sürekli bu kadar niye sık konuşuyorsunuz der dururdu sonra nişanlandım ve nişanlılık stresi evlilik hazırlığı burnumdan getirdi arada derede kaldım ona eskisi kadar vakit ayırmıyorum diye nişanlım niye sık arıyor diye bin laf duydum yapıcı değil yıkıcı eleştiriler yaptı aileme gidip olayları yansıttı kendi oğlan kardeşine babası neler almış benim nişanlımın ailesi bişi yapmıyomuş demeler nelerrrrr nelerrrr
Evlendikten sonra sosyal medyadan eşime küfür etmiş ve küstük tabi bu küfür olayını sonra öğrendim ben.
Neyse şimdi oda evli
Ben boşandım hala konuşmayız ve ex kocanın bana yaptığı en büyük iyilik olarak görüyorum onla iletişimi kestirmeyi. Bana hiç bir katkısı yokmuş meğer piskolojimi bozmuş şu an farkındayım.
Sende artı ve eksilerini tart kimseyi çekmek zorunda değilsin en güzel zamanlarını zehir etme kendine

İnanın içimde birçok şey koptu bu konuyu açtıktan sonra. Durup etraflıca düşündüm bana hiç sakınmadan senin için artık birşey yapmam diyen birine ben nasıl dostum diyebilirim? Üstelik mesele sadece nişanlanmam. Ömür boyu yalnız ve sevgisiz olamam ki. Öyle olsa eminim o kendi evlenir beni de umursamaz

ben olsam bi süre sonra bunu yüzüne vururdum. bu kadar üzmeye hakkı yok.
Açık açık herşeyi konuştum sevgili yapınca arkadaşı silme fikrine takılı kalmış ben ne yapsam görmüyor. Haklıymış gibi birkaç şey daha söyledi ve bende de bazı şeyler bitti bu sayede.

En iyisi bu belkide. Neden bizi üzenleri hayatımızda tutuyoruz. Bakın o evliymiş eminim hala görüşüyor olsanız sizin bu durumunuzdan zevk duyardı.

Ne yazıkki başka seçenek bırakmadı. Aldım karşıma konuştum beni arkadaşı olarak göremiyormuş artık. Eskiye saygısı olmasa daha ağır konuşurmuş. Tek sebep? Nişanlanmam onun yalnız olması. Yalnız olma sebebi de kimseyi kendine layık bulmaması.

Yakın arkadaş seni mutlu gördükçe mutlu olur. Sevincini ,telaşını paylaşır. Yardım eder. Darısı başıma der. İnşallah daha güzel günlerimiz olur der. İleride çoluk çocuk görüşmenin hayalini kurar. Ne bileyim bunca güzel söz davranış varken bu trip surat laf söz sokma nedir. İyi arkadaşlık böyle birşey değilki
Uzaklaşın , haddini fazlasıyla aşmış
Düğününüzü burnunuzdan getirecek bi potansiyel sezdim

Teşekkür ederim yorum için. Artık görüşmüyoruz istemiyormuş beni arkadaş olarak. Bazen insanlara iyi olmak yaramıyormuş geç öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…