Bu durum beni üzüyor :(

morlale2121

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2013
62
2
298
İstanbul
Kızlar 2 senelik bir ilişkim var ve sevgilimi gerçekten çok seviyorum maşallah diyin :) neredeyse kusursuz bir ilişkimiz var 2-3 güne tatile gidiyorum ailemle birlikte ve 1 ay 1 buçuk ay İstanbulda değilim gelin görün ki tam bu zamanlarda da onun doğum günü ve geçen sene ki doğum gününde de aynı şey olmuştu.Bu sefer yanında olamasam bile onu çok mutlu etmek istiyorum düşünüyorum düşünüyorum ama aklıma güzel bir fikir gelmiyor.Bu özel gününde ona yanında olamasam bile hiç unutamiycağı bir sürpriz yapmak istiyorum fikirlerinizii bekliyorum

1 günlüğünede olsa sevgilinin yanında ol ona önem verdiğini göster derim. Gecen senede aynısı olmussa bu sene mutlaka yanında ol. Hedıye falan ınsanın umrumda olmuyo dogum gununde. Sevdıklerı yanında olsun yeter.

Ne tatili erteleyebilirim ne de yanina gelebilirim kizlar gecen sene o burda degildi ama yinede yaninda olamadim bu sene gidicem ama yakin olsa bunlari bende dusundum o istanbulda olucak ben fethiyede :( baska bi onerisi olan yok mu bunun disinda ??

Yanına gitmen mümkün değilse bir video cekip telefonuna yollayabilirsin..kargo ile bir hediye yollayabilirsin..gün boyu onu mutlu edici msjlar atar sık sık ararsın. .bunlar geldi aklıma ;)
Çok da üzülme bence.neticede ailene bağımlısın tatile gitmen gerekti.sevgilin buna anlayış gösterecektir sanırım

belki çok uçuk kaçık yada imkansız bi fikir gibi gelebilir ama okuyunca birden bunu düşündüm..gitmiş olsan da yada o senin ist da olmadığını biliyor olsa da doğumgününde bi anda çık karşısına bence bu en güzel hediye olacak..dediğim gibi teferruatı bilemiyorum artık :1: sadece o gün yanında olmalısın gitsen bile..

bende ne yapıp ne edip onun yanına gitmen taraftarıyım ama olmazsa başka bir önerim var. eşimle sevgiliyken saat 12'ye yakın öyle yatmadan önce konuşmamızı yapıyorduk. saat 00:00'da şimdi yerinden kalk şu odaya git,şu çekmeceyi aç falan diye yönlendirdim. kardeşiyle daha önce konuşup ondan yardım almıştım. küçük bir kutuya kokumu çok sevdiği için mendile parfümümü sıkıp koymuştum. ayrıca küçük bir video çekmiştim. kalpli flaslardan çok aramıştım ama farklı bir şekilde olanlarından bulmuştum.onuda kutuya koydum. neyse telefon konuşmasına devam ettik tabi,ben telefonda beklerken o videoyu izledi ve derin bir sessizlik oldu. sonra sevinçten ağladığını anladım. o gece hem bana hem de ona hediye oldu bence. onun mutluluğu herşeye değer.

numaradan hastalan ertelet tatılı... tabıkıde yanında olmalısın... aynı seyı o sana yapsa ne hıssedresın bu arada masallh da dıyım nazar degmesın

:nazar:
Tabii ki yanında olmak istersin o da yanında olmanızı ister ama olamıyorsunuz. Olsunn.. Sizde kargoyla güzel bir şeyler yollayabilirsiniz bir mektup yazabilirsiniz bence.. Ben bir sorun göremiyorum ortada bence mühim değil rahat olun :34:

Kızlar 2 senelik bir ilişkim var ve sevgilimi gerçekten çok seviyorum maşallah diyin :) neredeyse kusursuz bir ilişkimiz var 2-3 güne tatile gidiyorum ailemle birlikte ve 1 ay 1 buçuk ay İstanbulda değilim gelin görün ki tam bu zamanlarda da onun doğum günü ve geçen sene ki doğum gününde de aynı şey olmuştu.Bu sefer yanında olamasam bile onu çok mutlu etmek istiyorum düşünüyorum düşünüyorum ama aklıma güzel bir fikir gelmiyor.Bu özel gününde ona yanında olamasam bile hiç unutamiycağı bir sürpriz yapmak istiyorum fikirlerinizii bekliyorum

bİR HEDİYE KUTUSU YAP,İÇİNE ONUN SEVDİĞİ ŞARKICILARDAN OLUŞAN Bİ CD, KIRMIZI KÜÇÜK MUMLAR, BİR ZARF İÇİNDE DUYGULARIN, BİR PARFÜM, ÇİKOLATA VE ŞEKERLER , KUTUNUN EN ALTINADA AYNA KOY. SONRA KUTUNUN ÜSTÜNE ŞÖYLE YAZ. "SENİN İÇİN DÜNYADA,BENİM GÖZÜMDE Kİ EN GÜZEL ŞEYİ KUTUNUN EN DİBİNE SAKLADIM, ONA DİKKATLİCE BAK VE EN DEĞERLİYİ GÖR"

Süpersiniiiz kızlarr :) çok teşekkür ederim iyi ki varsınız içimi rahatlattınız bugün gidiyorum benımde aklıma güzel fikirler geldi gittiğim gezdiğim heryerin videosunu çekicem ve karşımdaymış gibi konuşucam onunla doğum gününden 1-2 gün önce cdyi kardeşine yolliycam odasına koyması için kargo hediye falan derken alıcam emremin gönlünüü tekrar çok teşekkür ederim :))

Back
X