Bu durum bir benimi rahatsız ediyor?

Benim kızımı 2 kişi zor zaptediyor ama ben bile ensesinden tutturmuyorum gözleri fırlıyor şok geçiriyor yavrum bazı vetler alışmış peluş muamelesi yapıyor

Bende bidaha tutturmayacagım ama adam bana iyice uyuz olucak. Duzgun veteriner bulmakta bir iş kafayi yicem artik su veteriner aramaktan biktim ben. Deli gibi arastirip duruyorum 100 tane iyi yorum varsa 1 kotu yorum yetiyor.

Kedini biraz fazla mi seviyorsun ne:) benimde muhabbet kusum var bende ona benden baskasinin dokunmasini istemiyorum. Zarar getirir baskasi diye. Yigenlerm geliyor. Salik oluyor bunlarda cocuk kusun pesinden kosturuyor kus korkuyor nefes nefese kaliyor. O yuzden hemen kusumu kafesine koyuyorum...
Yeni bir veteriner bulmustum. Tavsiye ediliyordu baya ve kotu yorumda bulamadim. Bikac kez gittik. En son gidisimde kediyi tasima kabindan cikarirken ensesinden tuttu. Öyle tutmamasını söyledim bende.
Butun veterinerler boyle mi yapıyor yani bu normal birsey mi? Çok kızdım.

Kedini biraz fazla mi seviyorsun ne:) benimde muhabbet kusum var bende ona benden baskasinin dokunmasini istemiyorum. Zarar getirir baskasi diye. Yigenlerm geliyor. Salik oluyor bunlarda cocuk kusun pesinden kosturuyor kus korkuyor nefes nefese kaliyor. O yuzden hemen kusumu kafesine koyuyorum...

Bizimki dokunup dokunmama olayi degil daha cok yapilan muamele beni çok rahatsiz etti zaten zararlı biseymiş.

Back
X