Bu durum bir benimi rahatsız ediyor?

Canım eşim ellerini ayaklarını tutuyor ben kafasını yan yatırıp vetr. Aşıyı hop yapıyo bi saniye bile sürmüyor bunu deneyin isterseniz

Bizimki cok tepiniyor ilk ignede enseden tutmadılar ama veterineri ısırdi kanatana kadar. :/ biz o sekilde tutabilir miyiz bakalim

Kusura bakma konuyu aciyorsan butun elestirelere acik olcaksin ..

Tamamda sonuç? diye bir şey söylemen bence de çok saçma.
Kadın burda sıkıntısını paylaşmış haklı olarak.
Burada eleştireye açık olacak ne var?
Sen resmen dalgaya almışsın.
Kadının hassas olduğu bir konu belli ki..

Ouy işin daha zor bakalım bizim ki 1 yaşı tamamlayınca ne hünerler çıkaracak başımıza :KK66:

Normalde hic agresif bir kedi degil ama tedavide cok sıkıntı cikartti. Cok inat ilaci zorla iciyor ki ilac bile sayilmaz kokusu guzel biseydi. Bikere kendi icti gerisini zorla icirdim. Ishalden dolayi tavuk ve pirinc lapasi yemek zorunda ama ölmucek kadar yiyor resmen cok zorlaniyorum. Oysa hergun taze taze hasliyorum begenmiyor kendi mamasini istiyor :/

Kusura bakma konuyu aciyorsan butun elestirelere acik olcaksin ..
Orta da bir eleştiri yok ki .. dalga geçer gibi yazmışsınız. Hoş değil. Dalga geçmek yerine başka konuları incelemeniz ve kendinize uygun olanlara mantıklı yorumlar yapmanız hepimiz için daha hayırlı olur.

Tamamda sonuç? diye bir şey söylemen bence de çok saçma.
Kadın burda sıkıntısını paylaşmış haklı olarak.
Burada eleştireye açık olacak ne var?
Sen resmen dalgaya almışsın.
Kadının hassas olduğu bir konu belli ki..
Dalgaya almadim sadece merak ettim bu kadar abartmayin saygim sonsuz konu sahibine verdigi tepki oyle olmamliydi diye dusunuyorum.

Orta da bir eleştiri yok ki .. dalga geçer gibi yazmışsınız. Hoş değil. Dalga geçmek yerine başka konuları incelemeniz ve kendinize uygun olanlara mantıklı yorumlar yapmanız hepimiz için daha hayırlı olur.
Sizde ugrascak insan ariyorsunuz herhalde lutfen uzatmayin ya size bisey diyen yok sizi ilgilendirmez ben konu sahibine sordum verdigi cvbada saygi duyarim .

Normalde hic agresif bir kedi degil ama tedavide cok sıkıntı cikartti. Cok inat ilaci zorla iciyor ki ilac bile sayilmaz kokusu guzel biseydi. Bikere kendi icti gerisini zorla icirdim. Ishalden dolayi tavuk ve pirinc lapasi yemek zorunda ama ölmucek kadar yiyor resmen cok zorlaniyorum. Oysa hergun taze taze hasliyorum begenmiyor kendi mamasini istiyor :/
Acil şifalar versin onlarında canı var Can'ım ya ben gözümden sakınıyorum aklım çıkacak bişey olursa diye geceleri kontrole kalkıyorum rutin Ateş ölçerim aman hele burnu bi akmaya görsün direk veterinerdeyiz çok evhamlıyım ona karşı pek narin yetiştirmişsin sende alışkanlıklarını kolay kolay terketmezler zaten Can'ım

Acil şifalar versin onlarında canı var Can'ım ya ben gözümden sakınıyorum aklım çıkacak bişey olursa diye geceleri kontrole kalkıyorum rutin Ateş ölçerim aman hele burnu bi akmaya görsün direk veterinerdeyiz çok evhamlıyım ona karşı pek narin yetiştirmişsin sende alışkanlıklarını kolay kolay terketmezler zaten Can'ım

Atesini ben burnundan kontrol ediyorum hafif ıslaksa ateşli degildir diye.
Bende cok ustune dusuyordum hasta olur bisey olur diye ama okadar ozendigim halde boyle oldu. :/ sımarıklık yapmasa iyi olurdu sagligi icin. :/ hicbiseyi begenmiyor onu zorladikca ben uzuluyorum.

Sizde ugrascak insan ariyorsunuz herhalde lutfen uzatmayin ya size bisey diyen yok sizi ilgilendirmez ben konu sahibine sordum verdigi cvbada saygi duyarim .
Buraya yazılan herşey yoruma açıktır. Nereye yazdığınız malum. Gözümüzün önünde ki haksızlığa göz yumacak değiliz. Konu sahibine beğenmiyorsan çık diyen zihniyet doğal olarak herşeyin yoruma açık olduğu bir platform da sizi ilgilendirmez diye çıkışabilir. .

Bu sadece yavru kediler için geçerli. Anneleri onları taşırken vücutlarını toparlayabilir. Fakat büyük kedilerde felç olma riski çok fazla. Tehlikeli ve zararlı olduğu için norvecte bu yöntem yasak.hayvan sevgisinin çok fazla olduğu bir yer orası. Enseden tutulan bir kedi sinirlerin toplandığı yerden zarar görebilir ve felç olabilir.ve bu yöntem doğru bilinen yanlışlar arasında yer alıyor.veterinerlerin bunu yapmasının sebebi,kedi oradan tutunca kilitleniyor ve onların isi kolaylaşıyor.o yüzden. Sinirlerini kontrol altına alıyor.

Bu sadece yavru kediler için geçerli. Anneleri onları taşırken vücutlarını toparlayabilir. Fakat büyük kedilerde felç olma riski çok fazla. Tehlikeli ve zararlı olduğu için norvecte bu yöntem yasak.hayvan sevgisinin çok fazla olduğu bir yer orası. Enseden tutulan bir kedi sinirlerin toplandığı yerden zarar görebilir ve felç olabilir.ve bu yöntem doğru bilinen yanlışlar arasında yer alıyor.

Havaya kaldırmadı kutusunun kapisindan oyle cekti ama yinede zarar gorebilirdi. Ben bu meseleyi bile bilmiyordum ama gerek goruntu ve muamelenin cirkinligi gerekse korkutması zarar vermeyen bir uygulama bile olsaydi bile cok cirkin yersiz.

Benim kızımı 2 kişi zor zaptediyor ama ben bile ensesinden tutturmuyorum gözleri fırlıyor şok geçiriyor yavrum bazı vetler alışmış peluş muamelesi yapıyor

Benim gördüğüm butun veterinerler kedileri boyle tutuyor ve sizin gibi kalakalıyorum. Can'ı acıyormuş gibi geliyor bana ama ısrarla oyle olmadıgını söylüyorlar.

Artık veterinerlere guvenim de yok, ameliyat olmazsa olecek yaralı hasta hayvanlara milyarlar istemeye başladıklarından beri. Ulan ölecek hayvan, sahipliden iste de sokak hayvanını insanlık namına getirmis birinden para isteyip para ödeyemediğinde tedavi etmemek bana cooooook vicdansızca geliyor.

Umarım zararlı Bi uygulama değildir. Pisinize de gecmiş olsun

Back
X