merhaba beni hatırlayanlarınız var dır içinizde ama bilmeyenleriniz için özet gecicem. ben 5.5 sene evliydim ama şuan 1.5 sene oldu aialemin yanındayım ayrıyım ve hala boşanmış değilim akrabayız birde bu kadar sene oldu hala hiç geldikleri yok nedir ne değildir diye ama bunu sağda solda konuşmasını çok iyi bilirler ancak telefon ediyorlar binde bazen oda oğullarının söylediği laftan dolayı ben seviyorum oda beni seviyor diye neyse annesi aradı sordu istemediğimi söyledim ben oğulları umutluymuş hala barışcağız diye kuzenlerime söylüyor bunu ve benim kız arkadaşlarıma ulaşıyor benim face adresimi çaldı vermiyor ordan ulaşıyor onlar ağzının payını vermiş zaten fakat bunlar bizim niyetimizin olduğunu ve o yüzden boşanma davasını bekletip acmadığımız sanıyorlar ama bize demişlerdi dah öcesinde annesi tekrar telefonda söyleyerek siz açın bizde acıcaz diye davayı fakat bu durumda ben hakkımı almak istiyorum onlardan buyüzden de bizim maddi sıkıntımız olduğunuz için açamıyoruz kiracıyız kiralar birikti ev sahibi evden cıkın diye tuturuyor babam çok sorumsuz biri ve çok rahat bir insan ben çalışamıyorum abim var abimin işi var erkek kuaförü kendisine ait onu yardımı bize ancak eve haşlık veriyor babımın bu yapımından dolayıda oda fazla göstermiyor 31 yaşında bana dediği şu laf sen çalışsan sen onu hala soyadını taşıyosun ve bir iş gelse başına gelip bize sormaya hakkı var dedi bu yüzden engel koyuyor şimdi bu durumda 2 secenek var ya söylicem bunu ona tatlı dille hakkımı vericek bir miktar ve anlaşmalı olarakta bu iş bitecek yada bizim maddi durumumuzun düzelmesini bekleyerek mahkemeye sürüklenmesi avukata vererek yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden