Merhaba kızlar böyle özel bi konuyu açmaktan çekindim ama fikirlerinize çok ihtiyacım var.Etrafıma baktım ama böyle bir şey kimle konuşulur,kime akıl danışılır bulamadım.
Bu yaz sevdiğim kişi ile evlendik.Daha önce hiç ilişkim olmamıştı.İlk geceye dair korkularım vardı.Nasıl olacak,yapabilecek miyiz,çok acıyacak mı diye...Çünkü bu yaşıma kadar hep okurdum,evlenenlerden duyardım.Bazılarında kan durmazmış, doktora gidecek kadar kanarmış, ilk gecede sancılanırmışsın, evliliğinin birkaç günü bu sancı devam edermiş onun için ilk geceden sonra birkaç gün ilişkiye girilmezmiş, karnın agrırmıs, canın yanarmış, ecel terleri döktürürmüş, düğünün ertesi günü yataktan çıkmazmışsın, ayagı sıcak tutmak gerekirmiş....
Biz eşimle ilişkiye girdik.Benden hiç kan gelmedi bir iki damla bile.Ben de o da bilinçli insanlarız niye gelmedi tartışmasına girecek kadar çirkinleşmedik.Ben de kendimden emindim o da, sana güveniyorum dedi ama acıkcası niye gelmedi diye sasırmadım değil.O gece ilk denemelerde canım biraz acıyordu ama sonra kolaylıkla oldu.Yani aynı gece ikinci üçüncü denemelerde ne agrıdı,ne acıdı hiçbir sey olmadı..Ertesi gün uyandıgımda da hiçbir sey hissetmedim.Eşimle günlük yasantımızdaki gibi cıktık,gezdik,yürüdük....Hatta ben sasırdım bu kadar kolay mıydı hiç acı duymadan olur mu,madem kolaysa neden o kadar insan yapamadık diye yazıyor doktorlara ya da ailemde evlenenlerden hep sancılandıklarını,hastalanıp yattıklarını duyuyorum.
Şimdi düşünüyorum bu zamana kadar anlatılan seyler genç kızları korkutmak için mi anlatılırmış yoksa gercekten de öyle de bende mi bir sorun var.Bunun için doktora gitmeli miyim kızlar? Ben niye hiç acı cekmedim,niye agrımadı diye de gidilir mi doktora.Biz hiç kan akmadan, acı duymadan, sancılanmadan birleştik. Bu mudur saglıklı olan yoksa herkesten duyulan o yaygın düşünceller mi? Bu konuda bir fikri olan ya da benim yasadıgımı yasayan varsa bana da yardımcı olun lütfen