Bu durum siz çiftlerde varmı?

bu konunun daha çabuk tükenmesi lazımdı aslında fazla bile prim yaptı.
akşam akşam işten çıkmadan bi bakayım dedim bu çıktı karşıma.
rüyalarıma gircek Allah muhafaza

Erkek arkadaşım benim iç çamaşırları istiyor.bu adam ne yapmak istiyor sizce :)) bi yorum yapabileniniz varmi.

Konunun sahte oldugunu dusunmuyorum.

Konu sahibi baska bir topikte internetten tanisilan adama ne kadar guvenilebilecegini sormus.

Bu konuya birlestirince anliyoruz ki netten bir sapikla tanismis.

Fazla ilgisiz ve yalniz kalmis olacak ki o kisiye erkek arkadasim diyor.

Soz konusu sapik da firsattan istifade camasir fantezisini hayata geciriyor.

Diger konunuza buradan cevap vereyim.

Netten tanisilan insanlara guvenilebilir ama sapkinligi bu kadar asikar olan adama guvenip guvenilmeyecegi sorulmaz.

Bi kişide adam akıllı bişey yazmamış ki yaaa

adam akıllı soru soranlara genelde adam akıllı cevaplar veriliyor aslında ama sana niye düzgün cevap verilmedi ki acep
nasıl bir cevap bekliyordun. cidden merak ettim.

Bi kişide adam akıllı bişey yazmamış ki yaaa

Sen bayagi geri kalmissin bu işlerden anladim..

Her sevgilisi olan kadin alt ve ust olmak üzere bir gün boyu giydiği iç camasirini gun sonunda sevgilisine paket yapip hediye olarak verir. Bu en klas hediye olarak süregelmiştir günümüze kadar.

Yani sen adam isteyene kadar neden bekledin. çoktan yapmis olman gerekirdi

bir kıız netten tanıştığı bir adam iç çamaşırını istediği an ona sapık derdi. kalkıp birde burada konu bile açmaz ona yol verirdi. bunu 15 yaşında bir kıza sorsan, o adama defol pis sapık derdim, der.

dimi ama.. bir an kendimden şüphe etmiştim çokmu üzerine gittik kızcağızın diye.

Ne oldu istediğin verimi alamayınca hayal kırıklığına mı uğradın abi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…