- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi sevda karaca
-
yastığınmın altına koyacak ve dilek dileyecek sabah oluncada o gerçekleşecekErkek arkadaşım benim iç çamaşırları istiyor.bu adam ne yapmak istiyor sizce :)) bi yorum yapabileniniz varmi.
Bi kişide adam akıllı bişey yazmamış ki yaaa
Adam akıllı sorulara adam akıllı cevaplar veriliyor...Bi kişide adam akıllı bişey yazmamış ki yaaa
Erkek arkadaşım benim iç çamaşırları istiyor.bu adam ne yapmak istiyor sizce :)) bi yorum yapabileniniz varmi.
Erkek arkadaşım benim iç çamaşırları istiyor.bu adam ne yapmak istiyor sizce :)) bi yorum yapabileniniz varmi.
bir kıız netten tanıştığı bir adam iç çamaşırını istediği an ona sapık derdi. kalkıp birde burada konu bile açmaz ona yol verirdi. bunu 15 yaşında bir kıza sorsan, o adama defol pis sapık derdim, der.Konunun sahte oldugunu dusunmuyorum.
Konu sahibi baska bir topikte internetten tanisilan adama ne kadar guvenilebilecegini sormus.
Bu konuya birlestirince anliyoruz ki netten bir sapikla tanismis.
Fazla ilgisiz ve yalniz kalmis olacak ki o kisiye erkek arkadasim diyor.
Soz konusu sapik da firsattan istifade camasir fantezisini hayata geciriyor.
Diger konunuza buradan cevap vereyim.
Netten tanisilan insanlara guvenilebilir ama sapkinligi bu kadar asikar olan adama guvenip guvenilmeyecegi sorulmaz.
bir kıız netten tanıştığı bir adam iç çamaşırını istediği an ona sapık derdi. kalkıp birde burada konu bile açmaz ona yol verirdi. bunu 15 yaşında bir kıza sorsan, o adama defol pis sapık derdim, der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?