- 31 Ekim 2014
- 28
- 2
- 3
- 36
- Konu Sahibi sevda karaca
-
Allah razı olsun işte buuuKonunun sahte oldugunu dusunmuyorum.
Konu sahibi baska bir topikte internetten tanisilan adama ne kadar guvenilebilecegini sormus.
Bu konuya birlestirince anliyoruz ki netten bir sapikla tanismis.
Fazla ilgisiz ve yalniz kalmis olacak ki o kisiye erkek arkadasim diyor.
Soz konusu sapik da firsattan istifade camasir fantezisini hayata geciriyor.
Diger konunuza buradan cevap vereyim.
Netten tanisilan insanlara guvenilebilir ama sapkinligi bu kadar asikar olan adama guvenip guvenilmeyecegi sorulmaz.
bir kıız netten tanıştığı bir adam iç çamaşırını istediği an ona sapık derdi. kalkıp birde burada konu bile açmaz ona yol verirdi. bunu 15 yaşında bir kıza sorsan, o adama defol pis sapık derdim, der.
Terle karışık hamurumsu yanık külotlu çorap kokusu çekmek istiyor olabilir.
Sen bayagi geri kalmissin bu işlerden anladim..
Her sevgilisi olan kadin alt ve ust olmak üzere bir gün boyu giydiği iç camasirini gun sonunda sevgilisine paket yapip hediye olarak verir. Bu en klas hediye olarak süregelmiştir günümüze kadar.
Yani sen adam isteyene kadar neden bekledin. çoktan yapmis olman gerekirdi
yok namazdan vazgeçmiş iç çamaşırına karar vermişşKonu sahibi, sizin namaz işi noldu kız? Devam ettirmeye mi karar verdin?
Burda bana fake diyenler eğer kendinize güveniniz varsa ispatlayim kendimi sorun değil
Burda bana fake diyenler eğer kendinize güveniniz varsa ispatlayim kendimi sorun değil
Ne Dion sen yaispatlıyayım derken düşündüğüm şeyler değildir umarım
bu kızın erkek arkadaşı değil yalnız u adam. netten yeni tanışmış. ıq su düşük olmayan her insan bir adam daha ilişki olmadan iç çamsşırını isterse buna normal bakmazBu forumda 15 yasindaki o kizin verecegı tepkilere hasret birakan onlarca kiz gormedik mi?
O kiz doven, hakaret eden, aldatan, taciz eden adamlara da aynisini der...
Burada o adamlarin pesinden kosan cok kiz gorduk...
Nette tanisip yillarca gorusmeden yazistigi adamdan sevgilim diye bahseden vs...
Zaten boyle kizlar olmasa erkeklerin arka bahcesi arşa deger mi?
Tum hoduklerin mimari bu kafadaki kizlar...
Kizlar sari sari parlayan bilmem kacincu takim falan olan ünvanlar nedir üye isimlerin altindaBiri sevabina beni aydinlatsin yahu
Konusahibi cidden böyle biseyi danismak icin konu actiginiza inanamiyorum, eskileri verin gitsin, ne diyelimmm...
o zaman konu devamı niteliğinde bu konu. ne yapalım oradan devam edelim. bunu kapatayım.şimdi ben iki konuyu birleştireyim
bu sevda namazında niyazında bir kızcağızmış
nette bir doncuyla tanışmış
sonuç kızcağız diğer konuda soruyor namaza devam edeyimmi yoksa şeytana uyayımmı die
ilk konuda kafasına takılmış cvp alamamış birde bu konuyu açmış
canım daha birleştireceğin konu varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?