Bu durum sizi rahatsız eder mi?

Esine sordunmu senden oncede oylemi seviyormus:) benimki ilgi manyagi ogluna surekli acitasyon yapar esim derki universitedeyken 5 sene ayri ilde yasadim hic aramazdi beni boyle yapmazdi ee simdi benle birlikte beni seviyor dogal olarak ilgi beklemeye basladi aman beni aramiyosun diye her arayisinda sitem etmeler. Belki sizdede boyle bir durum vardir bilemedim

Benim kayınvalidem sadece oğluna sevgi pıtırcığı onun dışında benim halimi bile sormadığı olur.
Yaydığıniz enerjiden dolay kv çekiniyor olabilir.
Oğlunu severken surat asiyorsaniz sevilmekten hoşlanmadiginizi düşünüyor olabilir.

Bu konuda her zaman ben frenlerim kocamı annen seni özlüyor boşver sevsin kadın derim. Neden kışkırtayım adamı annesi sonuçta. Ben sadece insanların da fikrini merak ettim ve eşimin tavrını söyledim ki son derece saygılı bir evlattır.

Annesinin oğlunu nasıl sevebileceği, hangi kelimeleri kullanıp nasıl yorum yazacağına dair belirli kurallar yok. Anne oğul ilişkileri şekillendirir bunu. Onların ilişkisi, kadın oğlunu öper de sarılır da.

İsterseniz kadının eline bir sayfa yönetmelik tutuşturun nasıl davranması gerektiğine dair.

her konuda kendimden örnek veriyorum ama başka türlü açıklayamıyorum affola..

bende eşim beyefendinin ablalarının bebeğim, canım, hayatım demelerinden rahatsız oluyordum fakat eşim beyefendi anlamıyordu. bende aynı şekilde abime aşkım, canım demeye başladım ve o zaman eşim rahatsız oldu. yani kısasa kısas genel de çözüm oluyor

anneniz de size yazsın, alın telefonunu kendiniz yorum yapın hatta.

bizde de annem eşimle bana yavrularım çok mutlu olun yazar, kv sadece kızlarına annemmmm allah nazarlardan korusun maşallaaaahhhh yazar :)

Yaydığıniz enerjiden dolay kv çekiniyor olabilir.
Oğlunu severken surat asiyorsaniz sevilmekten hoşlanmadiginizi düşünüyor olabilir.
Yoo hiç surat asmam hatta baya güldürürüm ortamda konuşkanımdır. Hatta kv her seferinde kıız gelin kıskanıyon mu oğluşumu der ben de hayır ne münasebet sen onun annesisin derim.

Yoo hiç surat asmam hatta baya güldürürüm ortamda konuşkanımdır. Hatta kv her seferinde kıız gelin kıskanıyon mu oğluşumu der ben de hayır ne münasebet sen onun annesisin derim.
Madem öyle sende sarıl kv ye askolsun bende senin kızın degilmiyim debelki senden bir adim bekliyordur.

Yahu siz kendinizden pay biçin. Kendi çocuğunuzu nasıl başkalarından koruyorsanız kayınvalideniz de öyle seviyor çocuğunu. Amma dert ediyosunuz yaa.
Ben anlamıyorum bu zihniyeti. Anası istediği gibi sever. O doğurdu.

Sizin iğğğreti olacağınız bir durum yok. Rahat olun.

Ha aynen evlendik bi gün kv aradı ağlıyor yavruum evlendin unuttun mu ananı ah kuzuuum ben seni nasıl büyüttüm. Neden anneler gününde aramadın. (ki eşimin öküzlüğü evet) eşim tlfnu kapattı diyorki bugüne kadar hiç anneler günü kutlamadımki ennem de bilir özel günleri sevmem nerden çıktı şimdi bu.

Ahaha tahmin ettigim gibi tipik turk annesi evlenince kiymete binen ogul sendromu:) aman neyse derdimiz boyle basit seyler olsun napalim kimler neler cekiyor :)

Ahaha tahmin ettigim gibi tipik turk annesi evlenince kiymete binen ogul sendromu:) aman neyse derdimiz boyle basit seyler olsun napalim kimler neler cekiyor :)
Yani dert bile denmez buna evet ben sadece genel durumu merak ettim. Kıskanç geline çıktı adım ki alakası yok demek istediğim başka

sevebilir elbet ama bana çok itici yapmacık samimiyetsiz gelirdi..
Yorum yapan arkadaşlar da bunu anlamıyor tabiki sevebilir sevemez demiyorum bu durumu yadırgayıp yadırmadıklarını sormuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…