- 21 Ocak 2018
- 8.512
- 21.043
- 348
- 32
Esine sordunmu senden oncede oylemi seviyormus:) benimki ilgi manyagi ogluna surekli acitasyon yapar esim derki universitedeyken 5 sene ayri ilde yasadim hic aramazdi beni boyle yapmazdi ee simdi benle birlikte beni seviyor dogal olarak ilgi beklemeye basladi aman beni aramiyosun diye her arayisinda sitem etmeler. Belki sizdede boyle bir durum vardir bilemedimÇok şükür beni anlayan biri. Elbette kıskanmıyorum ama yapmacıklık diye bir şey var. Ben ekli değilim mesela sosyal medyalarında eşim birlikte fotoğrafımızı koysa hiç görmezler ama ne zaman tek foto atsa kayınvalidem yıllardır oğlunu görmüyormuş da yeni kavuşmuşlar gibi yorum yapar "işte benim oğlum anasının bitanesi seni en çok ben severim oğluşum" tarzı falan yorumlar.
Yaydığıniz enerjiden dolay kv çekiniyor olabilir.Benim kayınvalidem sadece oğluna sevgi pıtırcığı onun dışında benim halimi bile sormadığı olur.
Bu konuda her zaman ben frenlerim kocamı annen seni özlüyor boşver sevsin kadın derim. Neden kışkırtayım adamı annesi sonuçta. Ben sadece insanların da fikrini merak ettim ve eşimin tavrını söyledim ki son derece saygılı bir evlattır.Bunalıyo muymuş annesinin sevgisinden?
Ne nankör bi evlat
Sende köstek olacağına "annen o hayatım onun da sevme şekli böyle kırma laf söyleme idare et" diyip geçemiyorsun da irrite oluyorsun kocana destek verip ay aynen hayatım sen 3 yaşında mısın sanki falan diyorsun
Allah büyüktür devran döner elbet
Seversin inşallah kuzum benimÇünkü ben yaptim saheserimle gurur duyardimozene bezene yaptim niye sevmiyim ustelik de zor olduysa daha cok severim
Yoo hiç surat asmam hatta baya güldürürüm ortamda konuşkanımdır. Hatta kv her seferinde kıız gelin kıskanıyon mu oğluşumu der ben de hayır ne münasebet sen onun annesisin derim.Yaydığıniz enerjiden dolay kv çekiniyor olabilir.
Oğlunu severken surat asiyorsaniz sevilmekten hoşlanmadiginizi düşünüyor olabilir.
Insallah da benim esimin annesi de hayattaaa sevmezKeşke benim eşimide Annesi öyle sevs
Seversin inşallah kuzum benim
Madem öyle sende sarıl kv ye askolsun bende senin kızın degilmiyim deYoo hiç surat asmam hatta baya güldürürüm ortamda konuşkanımdır. Hatta kv her seferinde kıız gelin kıskanıyon mu oğluşumu der ben de hayır ne münasebet sen onun annesisin derim.
Ha aynen evlendik bi gün kv aradı ağlıyor yavruum evlendin unuttun mu ananı ah kuzuuum ben seni nasıl büyüttüm. Neden anneler gününde aramadın. (ki eşimin öküzlüğü evet) eşim tlfnu kapattı diyorki bugüne kadar hiç anneler günü kutlamadımki ennem de bilir özel günleri sevmem nerden çıktı şimdi bu.Esine sordunmu senden oncede oylemi seviyormus:) benimki ilgi manyagi ogluna surekli acitasyon yapar esim derki universitedeyken 5 sene ayri ilde yasadim hic aramazdi beni boyle yapmazdi ee simdi benle birlikte beni seviyor dogal olarak ilgi beklemeye basladi aman beni aramiyosun diye her arayisinda sitem etmeler. Belki sizdede boyle bir durum vardir bilemedim
Ahaha tahmin ettigim gibi tipik turk annesi evlenince kiymete binen ogul sendromu:) aman neyse derdimiz boyle basit seyler olsun napalim kimler neler cekiyor :)Ha aynen evlendik bi gün kv aradı ağlıyor yavruum evlendin unuttun mu ananı ah kuzuuum ben seni nasıl büyüttüm. Neden anneler gününde aramadın. (ki eşimin öküzlüğü evet) eşim tlfnu kapattı diyorki bugüne kadar hiç anneler günü kutlamadımki ennem de bilir özel günleri sevmem nerden çıktı şimdi bu.
Yani dert bile denmez buna evet ben sadece genel durumu merak ettim. Kıskanç geline çıktı adım ki alakası yok demek istediğim başkaAhaha tahmin ettigim gibi tipik turk annesi evlenince kiymete binen ogul sendromu:) aman neyse derdimiz boyle basit seyler olsun napalim kimler neler cekiyor :)
Yorum yapan arkadaşlar da bunu anlamıyor tabiki sevebilir sevemez demiyorum bu durumu yadırgayıp yadırmadıklarını sormuştumsevebilir elbet ama bana çok itici yapmacık samimiyetsiz gelirdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?