Bu durum sizi rahatsız eder mi?

Sen sarıp sarmala o zaman biz haftasonlari salon koltuğunu yatağa dönüştürüp sıkış tepiş battaniye altında film izliyoruz benim eşimde benim gibi sevilmeden büyümüş bu rutin ikimizin ruhundaki yaraları sarıyor resmen

İzninle senii yerim bennnn yaaa❤❤❤
Ne mutlu sizin gibi annelere..sevgiyle büyüyen evladınız çok şanslı...

Ohh sefanız olsun

Benim kayınvalidenin birebir aynısı. İlk başlarda bana da tuhaf ve itici geliyordu bu sevme şekli. Benim de erkek kardeşim var annem hiç böyle mıçmıç sevmez annem yapacak olsa kardeşim rahatsız olur. Kaldı ki annem beni de böyle mıçmıç sevmez.

Aman takmıyorum alıştım geçtim anasıyla arasında nasıl seviyorsa sevsin.

İnşaAllah alıntılayabilmişimdir eşinizin sevmediğini anladığım yerleri
Siz rahatsız oluyorsunuz eşinizde onaylıyor. Kv demi çok sevmeme rağmen kp yi pek hazetmem. Babalıkta yapmamış. Babası sevdiğinde içimden hele buna sevimsiz derim. Eşimde sevmez pek babasını ama ben bir keresinde laf edecek oldum gardını alıp hemen savunmaya geçti laf ettirmedi. Bende usulce sindim. Sizi memnun etmek için annesini yeriyor.mesela anneler gününde hiç aramadım ki diyerek.

Ben hiç laf etmem ki anasına ki etsem ağzımın payını verir yani. Kendisi söyledi şaşırıp.

Bir annenin evlatlarini sevmesi herdaim hosuma gider. Cocuklari cok seviyorum ve böyle durumlar olunca zevkle izliyorum.
Yasi büyüyen cocugunu da bebe gibi görüp hala sevmesi de sevimli birsey bence.
Bir annenin gözünde cocuklari herdaim minik kalir.

Ammaa! Bunun ince bir cizgisi var.
Bir kadin sirf geline inat ogluna bu tarz seyler söylüyorsa cok itici ve komik gelir bana.
Yani niyet önemli..

Sarıp sarmalamaz mıyım ben genel olarak sevdgim insanlara dokunmayı, temas hâlinde olmayi severim. Annem,babam, abimler, çocuklarım, yeğenlerim ve ziyadesiyle eşim nasipleniyor bu durumdan

Sorun size yaşattıkları ve ne şekilde sevmelerinden hoşlanmadığınız değil, beni hiç ilgilendirmez.
Ancak siz bunu cinsiyetçi ve daha fatklı bir alana taşıyarak ben de erkek kardeşime “bebeğim” dedim ve eşim rahatsız oldu, beni anladı derseniz bu çok başka bir şey.
Bahsettiğim zeka pırıltısı herkeste olmuyor ve bir seferde anlaşılmıyor tabi siz de haklısınız.
Size kocişkoşkonuzla mutluluklar.

Yani dert bile denmez buna evet ben sadece genel durumu merak ettim. Kıskanç geline çıktı adım ki alakası yok demek istediğim başka
Hmmm. Sonradan Anlattığıniza göre sorun olarak gördüğünüz şey oğlunu sizden kıskanması. Evet bu birçok kişinin başında. En iyisini yapıyorsunuz hiç sallamayın,umursamayin. Umursadiginizi görürse iyice zıvanadan çıkabilir.

ben kıskanıyorum bu sizi neden rahatsız ediyor? benim karakterim bu size ne?
Vala benden 9 yaş küçük bir erkek kardeşim var
Telefonumda bile adı ××(adi) aşkım diye kayıtlıdır . Ilerde ben ona bebeğim diyeceğim eşide bundan rahatsız olacak , kardeşimde ona hak verecek, düşünemiyorum.
Düşünene de saygı duyamam , nasıl enseste duymuyor isem buna da duyamam .

ben bu hayatta en çok saygısızlık yapan insanlardan nefret etmişimdir :) aaaa sizde onlardansınız :) alıntılamayın beni

siz saygı duyar veya duymazsınız burası beni bağlamaz, ben rahatsız oluyorum benden başka bir karşı cinsin eşime bebeğim, canım demesine. sizin eşinize herkes diyebilir bu da beni ilgilendirmez.
eğer rahatsız oluyorsanız okuyup alıntılamanıza gerek yok diye düşünüyorum, ne insanlar var ya deyip geçebilirsiniz.
bilmiyorum belki çok çok iyi görümcelerim olsaydı bende sesimi çıkarmazdım ama şuan çıkarıyorum ve kimse de karışamaz.
veya ben tutturuyor muyum size nasıl müsaade edersiniz diye nasıl yapılarınız var ya sizin
size ne yani burası bir platform ve ben de böyle bir insanım sizi ne ilgilendirir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…