- 17 Haziran 2019
- 1.899
- 6.105
- 158
Sen sarıp sarmala o zamanKayınvalidem soğuk mizaçlı kadındır, ne güzel söz söyler ne fiziksel temas kurar, çocukları kurduğu zamanda aynısıyla karşılık vermez. Elbette annedir evlatlarinı sever ama eşim şefkat, anne sıcaklığının eksikliğini hissetmiş. Şefkat nedir sende hissettim demişti bir keresindeçok üzülürüm içinde yaşadığı eksikliğe. Keşke kayinvalidem de sevse , güzel söz söylese oğluna.
Siz muhtemelen kayınvalidenizle genel bir sorun yaşıyorsunuz, kadının oğlunu sevme şekli bile rahatsiz etmiş sizi ama böyle bir hakkınız yok.
Ben yatılı okullarda büyüdüm. Ve öz anne ve babamın başımı oksadigini bırakın güzel söz söylemesini bile duymadım. Şu an eşiniz olacak adama bu yüzden çok gıcık olmuş durumdayım.
Öte yandan çocuklarıma da sevgimi aşırı gösteren bir tipimdir. Kızımın arkadaşı bir gece bizde kaldıklarında ikisi beraber yatak odamıza gelip anne seninle uyuyabilirmiyiz diye sormuşlardi, mecbur eşimi yataktan atmak zorunda kalmıştımbu çocuklar 15 yaşında bu arada ve kız hayatı boyunca böyle içten sevgi hissetmediğini söylemişti. Bazı alman aileler cidden soğuk. Neden bunları anlattım şimdi çünkü sevilmek nasıl bir ihtiyacsa bir anne olarak sevmek ve göstermekte benim için bir ihtiyaç. Yapamasaydım bunu kendimi mutsuz hissederdim. Belki kayinvalideniz de böyledir.
Bir diğer konuda doğurduğum çocuğu nasıl seveceğimi kimseye soracak değilim, hele ki sonradan ortaya çıkan bir geline hiç sormam. Bence herkes yerini bilsin. Anne olunca anlarsınız
Ohh sefanız olsunSen sarıp sarmala o zamanbiz haftasonlari salon koltuğunu yatağa dönüştürüp sıkış tepiş battaniye altında film izliyoruz benim eşimde benim gibi sevilmeden büyümüş bu rutin ikimizin ruhundaki yaraları sarıyor resmen
İki tane var birdeİzninle senii yerim bennnn yaaa❤❤❤
Ne mutlu sizin gibi annelere..sevgiyle büyüyen evladınız çok şanslı...
Temelinde başka şeyler olduğu belli zaten arkadaşım yoksa şikayet ettiğin şey dünyanın en güzel şeyi.Sanırım farklı şeylerle birleşince beni rahatsız ediyor
Ayy ne diyimmm darısı başıma inşallahİki tane var birdebabalarını ayda 2-3 kere yataktan atarlar
Anasını sevmediğini nerden çıkardınız okuduğunu anlamama sorununuz var galiba.Annesini son derece sever çok şükür ki annesi ve kardeşi için çok fedakarlık da yapmıştır. Beni aldatacağını da sihirli kürenizden gördünüz galiba ne diyelim inşallah şeytana uymaz
Ben hiç laf etmem ki anasına ki etsem ağzımın payını verir yani. Kendisi söyledi şaşırıp.İnşaAllah alıntılayabilmişimdir eşinizin sevmediğini anladığım yerleri
Siz rahatsız oluyorsunuz eşinizde onaylıyor. Kv demi çok sevmeme rağmen kp yi pek hazetmem. Babalıkta yapmamış. Babası sevdiğinde içimden hele buna sevimsiz derim. Eşimde sevmez pek babasını ama ben bir keresinde laf edecek oldum gardını alıp hemen savunmaya geçti laf ettirmedi. Bende usulce sindim. Sizi memnun etmek için annesini yeriyor.mesela anneler gününde hiç aramadım ki diyerek.
Sarıp sarmalamaz mıyımSen sarıp sarmala o zaman ☺ biz haftasonlari salon koltuğunu yatağa dönüştürüp sıkış tepiş battaniye altında film izliyoruzbenim eşimde benim gibi sevilmeden büyümüş bu rutin ikimizin ruhundaki yaraları sarıyor resmen ☺
bende bunu anlamıyorum yahu. hepimizin farklı farklı kişiliği var. sen benim yaşadıklarımı yaşasan acaba o insanların eşine canım hayatım demesine katlanabilir misin? ben katlanamıyorum. benim yanımda üstüne basa basa bebeğiiiim demeleri beni rahatsız ediyor! sizi ilgilendiren durum nedir?
Hmmm. Sonradan Anlattığıniza göre sorun olarak gördüğünüz şey oğlunu sizden kıskanması. Evet bu birçok kişinin başında. En iyisini yapıyorsunuz hiç sallamayın,umursamayin. Umursadiginizi görürse iyice zıvanadan çıkabilir.Yani dert bile denmez buna evet ben sadece genel durumu merak ettim. Kıskanç geline çıktı adım ki alakası yok demek istediğim başka
Vala benden 9 yaş küçük bir erkek kardeşim varben kıskanıyorum bu sizi neden rahatsız ediyor? benim karakterim bu size ne?
Sorun size yaşattıkları ve ne şekilde sevmelerinden hoşlanmadığınız değil, beni hiç ilgilendirmez.
Ancak siz bunu cinsiyetçi ve daha fatklı bir alana taşıyarak ben de erkek kardeşime “bebeğim” dedim ve eşim rahatsız oldu, beni anladı derseniz bu çok başka bir şey.
Bahsettiğim zeka pırıltısı herkeste olmuyor ve bir seferde anlaşılmıyor tabi siz de haklısınız.
Size kocişkoşkonuzla mutluluklar.
Vala benden 9 yaş küçük bir erkek kardeşim var
Telefonumda bile adı ××(adi) aşkım diye kayıtlıdır . Ilerde ben ona bebeğim diyeceğim eşide bundan rahatsız olacak , kardeşimde ona hak verecek, düşünemiyorum.
Düşünene de saygı duyamam , nasıl enseste duymuyor isem buna da duyamam .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?