Bu durum sizi rahatsız eder mi?

Bir tek bu ise rahatsız etmezdi
 
Sırf farklı cinsiyet diye kardeşinin sevgi sözcüklerinden rahatsız olmak öyle mi ?
Hislerimi yazsam degil ban almak hakaretten dava açılır bana !
 
Sanırım farklı şeylerle birleşince beni rahatsız ediyor
olabilir. Yoksa bu sevgi gösterisi yalnızca, istediği gibi sevebilir, saçma sapan laflar bile edebilir, şirin bile gelebilir; ama sanırım başka şeyler var sizi rahatsız eden o yüzden batıyordur.
 

Zihniyetiniz midemi bulandırdı
 
Sırf farklı cinsiyet diye kardeşinin sevgi sözcüklerinden rahatsız olmak öyle mi ?
Hislerimi yazsam degil ban almak hakaretten dava açılır bana !

hepimizin karakterleri farklı farklı siz kıskanmıyorsunuzdur ama ben kıskanıyorum hele ki benim inadıma yapıyorlarsa 2 kat fazla kıskanıp sorun yapıyorum.
burada ban!!! yiyecek kadar hakaret!!!! etmenizi gerektirecek bir durum göremiyorum, burası bir platform siz de fikrinizi yazıyorsunuz bende yazıyorum. eğer karşı düşüncelere saygı duyamayacaksanız buralarda takılmayın çünkü binlerce insanız ve hepimiz farklıyız.
o yüzden hislerinizi kendi içiniz de tutun, kimse burada sizin HAKARETlerinizi çekemez
 
MaşaAllah
 
Bana itici gelirdi ama kocama yaptığı için değil. Abartılı duygu gösterileri bana her zaman itici gelir. Ama özellikle bana nispet yapılmıyorsa rahatsız olmazdım sanırım.
 
Bir insanı farklı cins kardeşinden kıskanmak karakter özelliği değildir.
 
Ben yatılı okullarda büyüdüm. Ve öz anne ve babamın başımı oksadigini bırakın güzel söz söylemesini bile duymadım. Şu an eşiniz olacak adama bu yüzden çok gıcık olmuş durumdayım.

Öte yandan çocuklarıma da sevgimi aşırı gösteren bir tipimdir. Kızımın arkadaşı bir gece bizde kaldıklarında ikisi beraber yatak odamıza gelip anne seninle uyuyabilirmiyiz diye sormuşlardi, mecbur eşimi yataktan atmak zorunda kalmıştım bu çocuklar 15 yaşında bu arada ve kız hayatı boyunca böyle içten sevgi hissetmediğini söylemişti. Bazı alman aileler cidden soğuk. Neden bunları anlattım şimdi çünkü sevilmek nasıl bir ihtiyacsa bir anne olarak sevmek ve göstermekte benim için bir ihtiyaç. Yapamasaydım bunu kendimi mutsuz hissederdim. Belki kayinvalideniz de böyledir.


Bir diğer konuda doğurduğum çocuğu nasıl seveceğimi kimseye soracak değilim, hele ki sonradan ortaya çıkan bir geline hiç sormam. Bence herkes yerini bilsin. Anne olunca anlarsınız
 
benim 2 yaşına girmek üzere olan oğlumu bile öyle çok öpemem sıkılır.kayınvalidenizin sosyal medyada yazması da gerçekten iğreti edecek bir şey.oğlu evli biraz sakin olması gerekir
Evli olunca ne oluyor ki.
Bekarken ev sahibi evlenince kiracımı oluyor. Evlat yine onun.
 
olabilir. Yoksa bu sevgi gösterisi yalnızca, istediği gibi sevebilir, saçma sapan laflar bile edebilir, şirin bile gelebilir; ama sanırım başka şeyler var sizi rahatsız eden o yüzden batıyordur.
Mesela nişanlılık sürecinde çok eziyet etti eşime biz düğünü falan her şeyi kendimiz yaptık ailesinden bir şey görmedik ki durumları pek yoktu olabilir ben de çok beklentiye girmedim. Mesela bu süreçte sürekli maddi olarak bişeyler bekledi eşimden bir kışta üç defa kışlık manto aldırması en basiti. Annesidir alsın ama o evrede bi ev kurmaya çalışıyorduk ve sırf ekonomik olsun diye bi çok şeyden vazgeçip mütevazı şartlarda evlendik. Oğlunu hiç düşünmeden sürekli para harcatması ve sonra gelip ay canım oğlum diye sevmesi bana yapmacık geliyor işte.
 
Sizin eşiniz karaktersiz.
Siz huzur evine bırakalım derse kabul edecek cinsten.
Ayrıca anasını sevmeyen karısını da sevmez sakın benim için anasına neler diye koltuk kabartmayın. Sizede aynısını yapacak aldatacak
 
Kayınvalidem soğuk mizaçlı kadındır, ne güzel söz söyler ne fiziksel temas kurar, çocukları kurduğu zamanda aynısıyla karşılık vermez. Elbette annedir evlatlarinı sever ama eşim şefkat, anne sıcaklığının eksikliğini hissetmiş. Şefkat nedir sende hissettim demişti bir keresinde çok üzülürüm içinde yaşadığı eksikliğe. Keşke kayinvalidem de sevse , güzel söz söylese oğluna.

Siz muhtemelen kayınvalidenizle genel bir sorun yaşıyorsunuz, kadının oğlunu sevme şekli bile rahatsiz etmiş sizi ama böyle bir hakkınız yok.
 
Zihniyetiniz midemi bulandırdı

bende bunu anlamıyorum yahu. hepimizin farklı farklı kişiliği var. sen benim yaşadıklarımı yaşasan acaba o insanların eşine canım hayatım demesine katlanabilir misin? ben katlanamıyorum. benim yanımda üstüne basa basa bebeğiiiim demeleri beni rahatsız ediyor! sizi ilgilendiren durum nedir?
 
Anasını sevmediğini nerden çıkardınız okuduğunu anlamama sorununuz var galiba. Annesini son derece sever çok şükür ki annesi ve kardeşi için çok fedakarlık da yapmıştır. Beni aldatacağını da sihirli kürenizden gördünüz galiba ne diyelim inşallah şeytana uymaz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…