Sırf farklı cinsiyet diye kardeşinin sevgi sözcüklerinden rahatsız olmak öyle mi ?her konuda kendimden örnek veriyorum ama başka türlü açıklayamıyorum affola..
bende eşim beyefendinin ablalarının bebeğim, canım, hayatım demelerinden rahatsız oluyordum fakat eşim beyefendi anlamıyordu. bende aynı şekilde abime aşkım, canım demeye başladım ve o zaman eşim rahatsız oldu. yani kısasa kısas genel de çözüm oluyor
anneniz de size yazsın, alın telefonunu kendiniz yorum yapın hatta.
bizde de annem eşimle bana yavrularım çok mutlu olun yazar, kv sadece kızlarına annemmmm allah nazarlardan korusun maşallaaaahhhh yazar :)
Sanırım farklı şeylerle birleşince beni rahatsız ediyorBir tek bu ise rahatsız etmezdi
olabilir. Yoksa bu sevgi gösterisi yalnızca, istediği gibi sevebilir, saçma sapan laflar bile edebilir, şirin bile gelebilir; ama sanırım başka şeyler var sizi rahatsız eden o yüzden batıyordur.Sanırım farklı şeylerle birleşince beni rahatsız ediyor
her konuda kendimden örnek veriyorum ama başka türlü açıklayamıyorum affola..
bende eşim beyefendinin ablalarının bebeğim, canım, hayatım demelerinden rahatsız oluyordum fakat eşim beyefendi anlamıyordu. bende aynı şekilde abime aşkım, canım demeye başladım ve o zaman eşim rahatsız oldu. yani kısasa kısas genel de çözüm oluyor
anneniz de size yazsın, alın telefonunu kendiniz yorum yapın hatta.
bizde de annem eşimle bana yavrularım çok mutlu olun yazar, kv sadece kızlarına annemmmm allah nazarlardan korusun maşallaaaahhhh yazar :)
Sırf farklı cinsiyet diye kardeşinin sevgi sözcüklerinden rahatsız olmak öyle mi ?
Hislerimi yazsam degil ban almak hakaretten dava açılır bana !
MaşaAllahÇok üzüldüm sizin için keşke annem gibi kayınvalideniz olsaymış. Gelininide prensesim , kuzum diye sever. Benim kadın galiba sevgi pıtırcığı şimdi düşününce damatlarınıda öyle seviyor
Bir insanı farklı cins kardeşinden kıskanmak karakter özelliği değildir.hepimizin karakterleri farklı farklı siz kıskanmıyorsunuzdur ama ben kıskanıyorum hele ki benim inadıma yapıyorlarsa 2 kat fazla kıskanıp sorun yapıyorum.
burada ban!!! yiyecek kadar hakaret!!!! etmenizi gerektirecek bir durum göremiyorum, burası bir platform siz de fikrinizi yazıyorsunuz bende yazıyorum. eğer karşı düşüncelere saygı duyamayacaksanız buralarda takılmayın çünkü binlerce insanız ve hepimiz farklıyız.
o yüzden hislerinizi kendi içiniz de tutun, kimse burada sizin HAKARETlerinizi çekemez
Evli olunca ne oluyor ki.benim 2 yaşına girmek üzere olan oğlumu bile öyle çok öpemem sıkılır.kayınvalidenizin sosyal medyada yazması da gerçekten iğreti edecek bir şey.oğlu evli biraz sakin olması gerekir
Bir insanı farklı cins kardeşinden kıskanmak karakter özelliği değildir.
Mesela nişanlılık sürecinde çok eziyet etti eşime biz düğünü falan her şeyi kendimiz yaptık ailesinden bir şey görmedik ki durumları pek yoktu olabilir ben de çok beklentiye girmedim. Mesela bu süreçte sürekli maddi olarak bişeyler bekledi eşimden bir kışta üç defa kışlık manto aldırması en basiti. Annesidir alsın ama o evrede bi ev kurmaya çalışıyorduk ve sırf ekonomik olsun diye bi çok şeyden vazgeçip mütevazı şartlarda evlendik. Oğlunu hiç düşünmeden sürekli para harcatması ve sonra gelip ay canım oğlum diye sevmesi bana yapmacık geliyor işte.olabilir. Yoksa bu sevgi gösterisi yalnızca, istediği gibi sevebilir, saçma sapan laflar bile edebilir, şirin bile gelebilir; ama sanırım başka şeyler var sizi rahatsız eden o yüzden batıyordur.
Sizin eşiniz karaktersiz.Ha aynen evlendik bi gün kv aradı ağlıyor yavruum evlendin unuttun mu ananı ah kuzuuum ben seni nasıl büyüttüm. Neden anneler gününde aramadın. (ki eşimin öküzlüğü evet) eşim tlfnu kapattı diyorki bugüne kadar hiç anneler günü kutlamadımki ennem de bilir özel günleri sevmem nerden çıktı şimdi bu.
Zihniyetiniz midemi bulandırdı
Anasını sevmediğini nerden çıkardınız okuduğunu anlamama sorununuz var galiba.Sizin eşiniz karaktersiz.
Siz huzur evine bırakalım derse kabul edecek cinsten.
Ayrıca anasını sevmeyen karısını da sevmez sakın benim için anasına neler diye koltuk kabartmayın. Sizede aynısını yapacak aldatacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?