Ben hiç rahatsız olmam, hoşuma gider, oğlan anasıyım ondan mı acaba:)Kayınvalideniz kocanızı her seferinde "ay yavruum kurban olurum anneem can parçam bitanem kuzuuummm" diye sevse. Kocanızın Sosyal medyaya koyduğu fotonun altına "annemm bitanem seni çok seviyorum sen benim yaşama sebebimsin annesinin oğlu kurban olduğum" tarzı yorumlar yapsa bu size itici gelir mi yoksa annesidir istediği gibi sevebilir diye mi düşünürsüz?
Zorunlu düzeltme: hanımlar tabi ki eşime ya da annesine bu konuyla ilgili bir şey belli etmem bişey söylemem ben sadece başka insanların fikrini merak ettim.
Yahu zaten beni ilgilendirmiyor sadece başka insanların bu konuda fikrini merak ettim. Yoksa aralarına girmem tabikiEşiniz reşit değil mi yada herhangi bir akıl sağlığı yoksunluğu yoksa kendi kendine karar verebilir,samimiyetsizliği fark edebilir,gerekirse annesine rahatsız olduğunu söyleyebilir değil mi?
Sizi neden bu kadar ilgilendiriyor?
Sanki nikah değilde cenaze vardı ortada öyle bir üzülmek
Kendi konularım derken. Düşünüyorum da benim kv sosyal medya hesabı bile yok. Siz yorumuma benim konularım üzerinden gidemezsiniz. Herkesin konusu farklı. Hayalimdeki falan da değil.Siz çok yanlış anlamışsınız.Niye kendinizin yapmayacağını şeyleri başkasına engelle gitsin diye yorum yapıyorsunuz?
Kendi konularınızı da düşündügümde siz yapabilirsiniz böyle bir şeyi, eşiniz ne tepki veriri yaparsanız? Hayalinizdeki şeyleri yazmayın buraya olabilecekleri şeyleri yazın.
Peki esiniz size boyle seyler yapiyor mu ya da evladina? Eger yapmiyorsa disariya gosteris bence bu, gercek sevgi degil. Sevgi sadece sozle olmuyor cunku.İşte tam da bunu söylemeye çalışıyorum sevgi öyle sadece öpüp sarılıp yavrum demekle olmuyor.
Eşim genel olarak hayır diyemeyen karşısındakini kırmaktan çok korkan biridir bide anne olunca extra oluyor galibaKonu sahibi esininki de abarti bence sadece annesininki degil. Cok anneci erkekler de itici geliyor bana.
Oglum sosyal medyadan bana oyle seyler yazsa ben istemem mesela. Ben onun beni sevdigini biliyorum. Boyle seylere gerek yok, hatta itici gelir. Sanirim ben sevgiyi icerde yasamayi seviyorum, baskasina gostermeden.
Eşim rahatsız zaten ama ne desin annesi.
Ya ne biliyim ben de hayir diyemeyenlerdenim, kimseyi kirmak istemem ama anneme de " yasana sebebim" yazmam. Ama annem bilir onu sevdigimi. Esin de annesi gibi bence.Eşim genel olarak hayır diyemeyen karşısındakini kırmaktan çok korkan biridir bide anne olunca extra oluyor galiba
Hiç yanlış anladığımı düşünmüyorum.Kendi konularım derken. Düşünüyorum da benim kv sosyal medya hesabı bile yok. Siz yorumuma benim konularım üzerinden gidemezsiniz. Herkesin konusu farklı. Hayalimdeki falan da değil.Siz çok yanlış anlamışsınız.
Eşim yazmıyor ki kv yazıyor adam napsınYa ne biliyim ben de hayir diyemeyenlerdenim, kimseyi kirmak istemem ama anneme de " yasana sebebim" yazmam. Ama annem bilir onu sevdigimi. Esin de annesi gibi bence.
Kayınvalideniz kocanızı her seferinde "ay yavruum kurban olurum anneem can parçam bitanem kuzuuummm" diye sevse. Kocanızın Sosyal medyaya koyduğu fotonun altına "annemm bitanem seni çok seviyorum sen benim yaşama sebebimsin annesinin oğlu kurban olduğum" tarzı yorumlar yapsa bu size itici gelir mi yoksa annesidir istediği gibi sevebilir diye mi düşünürsüz?
Çok fazlsı ile normal
Zorunlu düzeltme: hanımlar tabi ki eşime ya da annesine bu konuyla ilgili bir şey belli etmem bişey söylemem ben sadece başka insanların fikrini merak ettim.
Taşlama grubu muNeye şok oluyorsun.Hemen geldi taşlama grubu. Allah aşkına kör müsünüz.Nispet yapıyor. Kadında belli ki durumdan rahatsız. Hiç kem küm yapmayın.
SoylBenim kayınvalidem de öyle sever eşimi. Ben çok özenirim annem olmadıgından kayınvalidem keşke beni de öyle sevse diye...
Ne tatliymis anneniz.Allah saglikli uzun omur versinÇok üzüldüm sizin için keşke annem gibi kayınvalideniz olsaymış. Gelininide prensesim , kuzum diye sever. Benim kadın galiba sevgi pıtırcığı şimdi düşününce damatlarınıda öyle seviyor
Allah rahmet eylesinKeske yaşasa da sevse mincira mincira oglunu. O da her anneler gununde boynu bukuk kalmasa.
İçim cız ettiKeske yaşasa da sevse mincira mincira oglunu. O da her anneler gununde boynu bukuk kalmasa.
Anladim. Buna pek bir sey yapamazsiniz.Eşim yazmıyor ki kv yazıyor adam napsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?