• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu duruma tepkim ne olmali

melo34

Duygularıma Esir Oluyorum Seni Görünce
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
7.111
6.127
448
Simdiki sorun su gorumcem evde ben otobusteyim ve eve gitmeme 1 saatlik yol var dun erken geleyim mi dedi hayir demistim
Evin anahtari onda yok abisi evdeymis apartmanin onune gelmis beni ariyor apartman numarasini ve dairesini ogrenmek icin acil yorumlarinizi alayim kizlar

Not: sabah ise gec kaliyorum diye yatagimi toplamamistim nasilsa 8 de gelecekler diye dusunerek

Abisinin evde oldugundanda haberi yokmus cunki beyimiz telefonlarini acmiyormus
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
abisi evdeymiş ne mahsuru var:26:

Simdiki sorun su gorumcem evde ben otobusteyim ve eve gitmeme 1 saatlik yol var dun erken geleyim mi dedi hayir demistim
Evin anahtari onda yok abisi evdeymis apartmanin onune gelmis beni ariyor apartman numarasini ve dairesini ogrenmek icin acil yorumlarinizi alayim kizlar

Not: sabah ise gec kaliyorum diye yatagimi toplamamistim nasilsa 8 de gelecekler diye dusunerek

benmi anlamadım acaba :44:
biraz detay versen iyi olacak, erken geldi diye mi kızıyorsun...

Abiside evdeymiş girsin ne olcak birde ilkkez mi geliyor bilmiyor mu sizden ulaşamazsa abisini arar amac ney anlamadım ne gibi bir sakınca var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amannnnsalla gitsin.erkenden gelseydi ya.toplardi evii.insanlik halicnm.ne takionn.seneler sonra diecenkii ne kadar sacmalamisimmmm..e esini ara toparlasin az

kocana toplatsaydın:34:

Kocam mi tuvalet sifonu cekmeye usenir diyim sen anla zaten ona ulasamamis yani abisininde haberi yok geleceginden

Amannnnsalla gitsin.erkenden gelseydi ya.toplardi evii.insanlik halicnm.ne takionn.seneler sonra diecenkii ne kadar sacmalamisimmmm..e esini ara toparlasin az

Toplamaz esim elini surmez

Abisi evdeymis eşinizi arayin çözümler ise

1)salonda misafir etsin onlar oturup konuşurken sizde varmis olursunuz ya da 2)esiniz ortuversin yatagin uzerini ya da
3)kitlesin kapasin odanizi..

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

abes bir durum yok, orası senin evinse onun da abisinin evi..yengem evde yok diye gelmeyecek değil ya...sen abartmışsın biraz..

Abisinin yanında yatak odasna bkack kadar dgl heralde

Yemege geldiklerinde masa ortusunu gardrobuma koymasaydi yok ya girmez derdim de boyle bir ayrinti kafami kurcaliyo iste

Abisi evdeymis eşinizi arayin çözümler ise

1)salonda misafir etsin onlar oturup konuşurken sizde varmis olursunuz ya da 2)esiniz ortuversin yatagin uzerini ya da
3)kitlesin kapasin odanizi..

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Esimle konusmuyoruz ki benim canimi skan ben saat vermisim kendime gore plan yapmisim neden uymaz insan abisi evde olmayabilirdi de

abes bir durum yok, orası senin evinse onun da abisinin evi..yengem evde yok diye gelmeyecek değil ya...sen abartmışsın biraz..

Canim abisinin evide bende ona saat vermisim dimi su saatte gel diye

boşuna evlenmişsin en fazla bir sene veriyorum tıkanır evliliğin..çıkmaz bir yol alır şayet sen kendine çeki düzen vermez isen...3 aylık gelin ne talep gelirse hayır diyor..mevlüde geleni kabul etmiyor..görümcenin nefes alışını bile kendine dert edinmiş...çevren seni kayın ailene şişirerek mi evlendirdi...:19::19::19::19:

Yemege geldiklerinde masa ortusunu gardrobuma koymasaydi yok ya girmez derdim de boyle bir ayrinti kafami kurcaliyo iste

Eşine söyle .grmesn içeri dagnk de

Abiside evdeymiş girsin ne olcak birde ilkkez mi geliyor bilmiyor mu sizden ulaşamazsa abisini arar amac ney anlamadım ne gibi bir sakınca var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu 3. Gelisi ben cagiririrm evdeyim gel diye gelmez benim evde olmadigim saati secmesi abes oldu yatak odamda daginik ben saat soylemisim erken geliyim dediginde yok demistim

Kocam mi tuvalet sifonu cekmeye usenir diyim sen anla zaten ona ulasamamis yani abisininde haberi yok geleceginden

Sorun gorumcede degil de kocada o zaman. Ne var canim daginikliklari dolaba tikip ortuyu yatagin ustunu ativerebilirdi ama telefona da bakmiyor. Gorumcen yatak odana bakmaz kapisi kapatsin bari

Valla bazen arkadasima giderim yatak odasi daginik camasirlar daginik olur yanimda kaliplar hic aklima ayiplamak gelmedi sonucda ev hali (ki habersiz gitmemis yada cagrilmis olurum)
abisinin evinin daginigini gormez insan sadece yatak daginiksa ben bile girer tpplarim :) bence size kocanizin ailesi batiyo rahatsiz oluyosunuz
ben sizin evliligi uzun omurlu gormuyorum bu bencillikle

Back
X