• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu duruma tepkim ne olmali

Gorumcenle arana boyle resmiyet koyma. Diger konunu da okudum. Her talebine hayir diyosun. Onu kizkardesin gibi gormeyi cekinmemeyi denesen bu tip seylerden. Onun arkadasi senin de arkadasin olsa o mevlut samimiyeti ilerletmeye bahane olsa.

emrivakilerden hoşlanmam ben..gelmiş git diyemezsin panik yapma idare et ucunda ölüm yok..eşine sık sık söyle sifonu çeksin..olmaz öyle..sende güler yüzlü olmaya çalış..

Daha dün görumcen arkadasini mevlude getircek diye konu acmistin..

Bugunde yine görumce bence sen görumceni istemedigin icin her taraftan bir bahane buluyosun..
Abisi evdeymis gelsin oturma odasinda otursun , gelir grlmez yatak odasina girecek degil ya..
Neden bukadar abartiyosun anlayamadim...

Bunda rahatsız olunacak bir durum yok ki :26: Ben evli değilim kendi görümceme göre yanıtlıyorum bunu yatak odasını takmazdım olabilir insanlık hali hatta arar ben geliyorum açım çayı koy sofrayı da hazırlamaya başla bile derdim :1:

Siz boşanırsınız bu gidişle.Alttan almak nedir bilmiyorsunuz.Akrabalarla bu kadar ters düşülmez,sevmeseniz de eşinizin hatrına idare etmeniz gerekir.

Gerçekten çok sorunlusunuz. Bu geçimsizlikle evliliğinizi çıkmaza sokabilirsiniz.
O sizin eşinizin kardeşi, ne demek şu saatte gel, gün içinde bir saatte gelir işte, 1 saat önce veya sonra geldi diye bu ne şiddet, bu ne resmiyet? Randevu veriyorsunuz sanki, abisi evdeymiş ne olacak erken geldiyse de açsın abisi kapıyı girsin eve.
Nedir bu görümcenize olan gareziniz??
Odanız dağınıksa dağınık, eşinize telefon edin kapıyı kapatsın, zaten saygı gereği evli çiftlerin yatak odasına girmez misafirler:34:
Kaldı ki o zaten aileden biri, sizin dağınıklığınızı görse ne olacak?
Bence sizin dağınıklıktan cok daha öte bir sorununuz var görümcenizle, gelmesini istemiyorsunuz sanki.
Eviniz aynı zamanda görümcenizin abisinin evi, gelmesinde ne gibi bir sakınca olabilir anlamadım.
Çok içerledim tutumunuzu.

Son düzenleme:
görümcenden hiç hoşlanmıyorsun sanırım. kadın ne yapsa kabahat.ufak meseleleri kafana bu kadar takarsan çok yıpranırsın. bence dert olacak bir şey yok ortada

Varya Allah sizin esinize sabir versin.siz hasedinizden kendinizi yer bitirirsiniz.herkes esinin ailesiyle sorunlar yasayabiliyo kimseyede boyle yuklenmem ama siz ayri bi sorunsunuz.eviniz daginik olmasada istemezdiniz siz yokken gelmesini.ya hastalik derecesinde kiskancsiniz yada kafayi gorumcenizle esinizin ailesiyle bozmussunuz.ne kadar uyumsuzsunuz bi kendinize gelin vallahi icim sisti ya

Bundan sonra yatağını toplamadan çıkmazsın artık :) En fazla 2 dakikanı alır.

Görümcene 8'de gel demişsin,sen de 8'de evde oluyorsun sanırım.Farkeden bir şey yok,evi toplayacak zamanın zaten kalmayacakmış.

Siz biraz fazla sıkıntı yapıyorsunuz daha erken işi btiti belki daha erken geldi
gıcıklığına gelmedi ki
ayrıca yatak odası dağınık olabilir her yeri dağınık olabilir insanlık hali o gün öyledir hep öyle olduğu anlamına da gelmez rahat olun biraz kendinizi çok yorarsınız bu kadar düşünerek

gorumcem oyle gelsede keske daginik gorse 2hafta kaldi gitti tavir yaptim erken gittin diye:)ya bazi seyleri gormezden gelin .bardagin dolu tarafindan bakin,bos tarafindan bakarsaniz illaki can skacak durumlar bulursunuz.sonucta kimse dort dortluk degil.ha gelip evinizi karistirsa da ozel ne olur ki ic camasiri prezerv belki mektup fotogrf vs bakan kendisi utansin ne diye kafa yoruyorsunuzki

boşuna evlenmişsin en fazla bir sene veriyorum tıkanır evliliğin..çıkmaz bir yol alır şayet sen kendine çeki düzen vermez isen...3 aylık gelin ne talep gelirse hayır diyor..mevlüde geleni kabul etmiyor..görümcenin nefes alışını bile kendine dert edinmiş...çevren seni kayın ailene şişirerek mi evlendirdi...:19::19::19::19:

% 100 katılıyorum bu yoruma. Ayy bi kendine çeki düzen var. Hayatı kendine zindan ediyorsun resmen... Ben evden cikarken ne olur ne olmaz diye ki derli toplu olmasina ragmen yatak odamin kapisini kilitlerim. Madem yatak odasini o kadar dert ettiniz kilitleseydiniz. Ayyy kizcagizi kapida niye bekletiyorsunuz? Bu nasil bir iliski. Mevlude cagrilmaz o olmaz bu olmaz. Bence size kimse gelmesin yaaaaa..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bundan sonra yatağını toplamadan çıkmazsın artık :) En fazla 2 dakikanı alır.

Görümcene 8'de gel demişsin,sen de 8'de evde oluyorsun sanırım.Farkeden bir şey yok,evi toplayacak zamanın zaten kalmayacakmış.

boşuna evlenmişsin en fazla bir sene veriyorum tıkanır evliliğin..çıkmaz bir yol alır şayet sen kendine çeki düzen vermez isen...3 aylık gelin ne talep gelirse hayır diyor..mevlüde geleni kabul etmiyor..görümcenin nefes alışını bile kendine dert edinmiş...çevren seni kayın ailene şişirerek mi evlendirdi...:19::19::19::19:
Hepimiz konu sahibini haksiz buluyoruz o hala kendini hakli cikariyor.

3 yillik evliyim. Iki gebeli k gecirdim bebekler 11 ve 9 haftalikken calismaya basladim. Yatak kapanmadan iki kere evden ciktim onlarda da esim uyurken cikmustim o kapatmamisti. Durumun onemini anlattim simdi isi olsa bile en azindan kapatir...

Back
X