• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu duruma tepkim ne olmali

Bence sizin görümce ile başka bir sıkıntınız var! saat 8 oldu çoktan ,Allah vere de sana gelme demedim mi diye bağırmasanız,ardından da eşinize neden geliyo gelmesin diye yüklenmemiş olasınız..

Hepimiz konu sahibini haksiz buluyoruz o hala kendini hakli cikariyor.

3 yillik evliyim. Iki gebeli k gecirdim bebekler 11 ve 9 haftalikken calismaya basladim. Yatak kapanmadan iki kere evden ciktim onlarda da esim uyurken cikmustim o kapatmamisti. Durumun onemini anlattim simdi isi olsa bile en azindan kapatir...

en iyisi benim herifte hiç yoktan pikeyi fırlatır havada süzülürken yatağın 2/3 ü kapanır...seviyorum kocamı toplu olmasa da dağınık değil:54:

Hayir isin ilginci aksama mevlut var yatak toplanmamis sabaha kadar yazsam size doymam vallahi ben hirs yaptim ya

bence kocan seni internette aldattığı için onun ailesine de sinir oluyosun
bana öyle geldi yani
bi de eşini iftara çağırıp seni çağırmadılar diye de alınmışsın ve soğumuşsun
her yaptıkları sana batıyo sanırım
ya boşan ya da alttan al
vurdumduymaz ol biraz
böyle herşeyi dert ederek ömür geçmez

görümcen de ortalığı toplayıverir nolucak abisinin evi sonuçta
yatak odanıza da gireceğini hiç sanmam

Mevlüt bu akşammıymış ki:26:

mevlüt bu akşam mı abboooow yatağı toplamayacak bugünü mü buldun konu sahibi sifonda çekilmedi anam ikramın da yoktur senin...sanırım mevlüt ayağına eve çağırdığın beş kişiye temizlik yaptıracan..hazır deli gibi yağmurlarda yağdı camların silinmeye ihtiyacı vardır:53::49::1::1::1::1::1::1::1:

mevlüt bu akşam mı abboooow yatağı toplamayacak bugünü mü buldun konu sahibi sifonda çekilmedi anam ikramın da yoktur senin...sanırım mevlüt ayağına eve çağırdığın beş kişiye temizlik yaptıracan..hazır deli gibi yağmurlarda yağdı camların silinmeye ihtiyacı vardır:53::49::1::1::1::1::1::1::1:

Yok arkadaş yazmış bugün diye de bence değildir o kadar da değildir yani olmamalı:26:

Canim abisinin evide bende ona saat vermisim dimi su saatte gel diye

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sizin kardeşiniz var mı ,varsa onada aynı görümcenize davrandığınız gibi davranıyormusunuz peki,1 saat evinize erken gelmiş ne olacak evde abisi var sanki kız da evinizin anahtarı var,orası sizin evinizse eşinizinde evi,eğer sizin kardeşiniz sizin evinize rahat bir şekilde geliyorsa,eşinizin kardeşide gelebilir.

Allah düşmanımın başına sizin gibi bir gelin vermesin bu kadar net ve ağır konuşuyorum. Bir insan yapılan herşeyden bukadar mı sorun çıkarır ya. Çok sürmez hanımefendi malesef sizin bu tavırlarınız karşısında bi seneye kalmaz boşanırsınız. Ailede bi derin nefes alır. Pes yani.

Not: sabah ise gec kaliyorum diye yatagimi toplamamistim nasilsa 8 de gelecekler diye dusunerek

Diğer konuda mevlüt cumartesi demiş.

"gelecekler" dediğine göre,büyük ihtimal bugün olacak.

"ben ona saat verdim" nedir ya.. sanki toplantı için personele saat veriyorsun konu sahibi.. aileden biri o, sabahtan gelse ne olur, 2 saat önce gelse ne olur.. ayıp yahu..

bence 8de gel dediysen o saatte gelmesi daha uygun olurdu

ama gelmiş artık kocan evdeyse sorun etme bu kadar

ayrıca mevlüt zaten akşamsa sen neden evi toplamadın ki
misafire mi toplatmayı düşünüyosun
annenler de gelecekti hani onlar nerde
umarım hazırlık filan yapmışsındır
misafire ikram da vermen gerekir

Son düzenleme:
Not: sabah ise gec kaliyorum diye yatagimi toplamamistim nasilsa 8 de gelecekler diye dusunerek

Diğer konuda mevlüt cumartesi demiş.

"gelecekler" dediğine göre,büyük ihtimal bugün olacak.

yeni evli çiftin evlerinin ve evliliklerinin hayrı için lillahi el-fatiha nın akabinde herkes bir yere el atsın ey cemaat-i müslimin..........

Ben böyle evlenince buldumcuk gibi "benim evim, benim eşyalarım, benim kocam" tribine giren insanları ve bu insanların burada açtığı konuları gördükçe kendi kardeşimin, en yakın arkadaşlarımın evine gitmeye korkar oldum arkamdan bişey derler diye. Ne kadar sorunlu bi insansınız ya dünkü konunuzda saçma sapan bir sürü şey yazdınız insanlar size haksızsınız diyince sadece size haklı bulanlara teşekkür ettiniz bugün yine saçma sapan bahanelerle kocanızla ortak evinize kocanızın kardeşi gelmesin istiyosunuz. Garipsiniz cidden.

"ben ona saat verdim" nedir ya.. sanki toplantı için personele saat veriyorsun konu sahibi.. aileden biri o, sabahtan gelse ne olur, 2 saat önce gelse ne olur.. ayıp yahu..

muhtremel kocasının ailesi ilede her yıl temmuzun 4 nde Amerikanın bağımsızlık törenleri münasebetiyle görüşüyordur diye düşünüyorum ben şahsen bizzat kendim:27:

Back
X