Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepimiz konu sahibini haksiz buluyoruz o hala kendini hakli cikariyor.
3 yillik evliyim. Iki gebeli k gecirdim bebekler 11 ve 9 haftalikken calismaya basladim. Yatak kapanmadan iki kere evden ciktim onlarda da esim uyurken cikmustim o kapatmamisti. Durumun onemini anlattim simdi isi olsa bile en azindan kapatir...
Bence sizin görümce ile başka bir sıkıntınız var! saat 8 oldu çoktan ,Allah vere de sana gelme demedim mi diye bağırmasanız,ardından da eşinize neden geliyo gelmesin diye yüklenmemiş olasınız..
Hayir isin ilginci aksama mevlut var yatak toplanmamis sabaha kadar yazsam size doymam vallahi ben hirs yaptim ya
Mevlüt bu akşammıymış ki:26:
mevlüt bu akşam mı abboooow yatağı toplamayacak bugünü mü buldun konu sahibi sifonda çekilmedi anam ikramın da yoktur senin...sanırım mevlüt ayağına eve çağırdığın beş kişiye temizlik yaptıracan..hazır deli gibi yağmurlarda yağdı camların silinmeye ihtiyacı vardır![]()
Yok arkadaş yazmış bugün diye de bence değildir o kadar da değildir yani olmamalı:26:
Sizin kardeşiniz var mı ,varsa onada aynı görümcenize davrandığınız gibi davranıyormusunuz peki,1 saat evinize erken gelmiş ne olacak evde abisi var sanki kız da evinizin anahtarı var,orası sizin evinizse eşinizinde evi,eğer sizin kardeşiniz sizin evinize rahat bir şekilde geliyorsa,eşinizin kardeşide gelebilir.Canim abisinin evide bende ona saat vermisim dimi su saatte gel diye
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben bu konunun sahibi ne yaparsa inanırım valla canım..![]()
Not: sabah ise gec kaliyorum diye yatagimi toplamamistim nasilsa 8 de gelecekler diye dusunerek
Diğer konuda mevlüt cumartesi demiş.
"gelecekler" dediğine göre,büyük ihtimal bugün olacak.
"ben ona saat verdim" nedir ya.. sanki toplantı için personele saat veriyorsun konu sahibi.. aileden biri o, sabahtan gelse ne olur, 2 saat önce gelse ne olur.. ayıp yahu..
yeni evli çiftin evlerinin ve evliliklerinin hayrı için lillahi el-fatiha nın akabinde herkes bir yere el atsın ey cemaat-i müslimin..........