- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben böyle evlenince buldumcuk gibi "benim evim, benim eşyalarım, benim kocam" tribine giren insanları ve bu insanların burada açtığı konuları gördükçe kendi kardeşimin, en yakın arkadaşlarımın evine gitmeye korkar oldum arkamdan bişey derler diye. Ne kadar sorunlu bi insansınız ya dünkü konunuzda saçma sapan bir sürü şey yazdınız insanlar size haksızsınız diyince sadece size haklı bulanlara teşekkür ettiniz bugün yine saçma sapan bahanelerle kocanızla ortak evinize kocanızın kardeşi gelmesin istiyosunuz. Garipsiniz cidden.
hiiiiç şaşırmam desem![]()
Mevlüt bu akşammıymış ki:26:
Hakikaten biz de buradan okuyalım bari :) Allah kabul etsin.
Haklısınızmevlüt hariç diğer konuları bilmiyorum,lakin 3 aylık gelin bukadar göze batacak hareketler içerisinde olmamalı durduk yere kendisine cephe alınır ,evinde huzursuz olur ..eğer bir derdi varsa eşine en azından şu sebebden onları istemiyorum desin,adamcağız da anlam veremiyordur büyük olasılık
benim kaynana beni pek sever konu sahibini bi görse muhtemel beni çerçeveletir duvara asar numune gelinim diye![]()
siz çok yaşayın e mi
![]()
E gorumce mevlute geldi ya kiz:))))
Haklısınızmevlüt hariç diğer konuları bilmiyorum,lakin 3 aylık gelin bukadar göze batacak hareketler içerisinde olmamalı durduk yere kendisine cephe alınır ,evinde huzursuz olur ..eğer bir derdi varsa eşine en azından şu sebebden onları istemiyorum desin,adamcağız da anlam veremiyordur büyük olasılık
muhtremel kocasının ailesi ilede her yıl temmuzun 4 nde Amerikanın bağımsızlık törenleri münasebetiyle görüşüyordur diye düşünüyorum ben şahsen bizzat kendim![]()
hahah çılgınkonu sahabı sadece görümceye değil, komple o tarafa sarmış gibi geldi.. görümceye, arkadaşına.. düğün günü görümcenin arkadaşı otobüsü tek başına nasıl kaldırtmış onu da anlamadım ya neyse, o diğer konuda kaldı
![]()
bu saatte mevlüt mü olur yahu :26:
adamcağız deme bence
kendisi internette eskort kız arıyomuş konu sahibi yakalamış
araları zaten bozukmuş
eşi eve gelmemiş dün gece
asıl sorunu bunlar bence konu sahibinin
ama bunlara odaklanacağına sinirini görümceden çıkarıyo
Konu sahibi Mevlüt mü yapıyor yoksa aile toplantısını anlamadım aslında daha çok aile toplantısı yapıyor gibi,diğer konusunda sadece annem,teyzem,yengem ve kuzenim gelecek demiş 4 kişiyle Mevlüt olmaz ki.hahah çılgınkonu sahabı sadece görümceye değil, komple o tarafa sarmış gibi geldi.. görümceye, arkadaşına.. düğün günü görümcenin arkadaşı otobüsü tek başına nasıl kaldırtmış onu da anlamadım ya neyse, o diğer konuda kaldı
![]()
bu saatte mevlüt mü olur yahu :26:
Öyle mi :26:'' ADAMCAĞIZ'' Kısmını geri alıyorum ,evet dediğiniz gibi olabilir..Görümcenin suçu ne ki! eşiyle sorununu onun ailesini yok sayarak halledemeyeceğinin farkına varır umarım,ayrıca 3 aylık damat yazıklar olsun,şuan çok sinirlendim gerilip gerilip bi yapıştırcan suratına![]()
görümcenin arkadaşı muhtemelen şoförü silahla tehtit etti benim abdestimin üstüne abdest olmaz bindiğim aracın üstüne kimse binemez diye yani başka bir olasılık yok yoksa nasıl olurda 50 kişilik otobüs tek bir hatuna yürüsün...ya da şoför kıza bi güzel yazdı gel iki turlayak diye diye salona gelindi..ihtimaller sınırlı ,ultra kaliteli ve libidosu yüksek zekam bu bilmeceyi çözemiyor:44::44::44::44:
görümcenin arkadaşı muhtemelen şoförü silahla tehtit etti benim abdestimin üstüne abdest olmaz bindiğim aracın üstüne kimse binemez diye yani başka bir olasılık yok yoksa nasıl olurda 50 kişilik otobüs tek bir hatuna yürüsün...ya da şoför kıza bi güzel yazdı gel iki turlayak diye diye salona gelindi..ihtimaller sınırlı ,ultra kaliteli ve libidosu yüksek zekam bu bilmeceyi çözemiyor,bide o otobüse para ödediyse o kızın vay haline konu sahibinin gözünde ücreti ödendiği halde işini yapmayan fa...şe gibidir:44::44::44::44:
Konu sahibi Mevlüt mü yapıyor yoksa aile toplantısını anlamadım aslında daha çok aile toplantısı yapıyor gibi,diğer konusunda sadece annem,teyzem,yengem ve kuzenim gelecek demiş 4 kişiyle Mevlüt olmaz ki.![]()
kız tek başına değil görümceyle birlikte kaldırdı diye hatrırlıyorum
kız tek başına ne diyip te otobüsü kaldıracak ki
düğün sahibiyiz gitmemiz lazım filan dediler heralde ama çok saçma yani
ben nasıl olduğunu hala anlamadım
ve düğün salonu da nasıl açık değilmiş de bunlar apar topar gitmek zorunda kalmış onu da anlamadım
illa ki gelinle damadın gitmesi gerekmez heralde açılması için