• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu duruma tepkim ne olmali

Kizlar hicte sandiginiz gibi degil yatak odasina girmis abisinin gomlegini utulemis yatagi toplamadim dedi yatagin ustu evlere senlik zaten

Benim kardesim ben evde yoksam gelmez biz oyle yetistirildik evin hanimi evde yoksa gidilmez diye

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayati kendinize zindan ediyorsunuz..

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Kizlar hicte sandiginiz gibi degil yatak odasina girmis abisinin gomlegini utulemis yatagi toplamadim dedi yatagin ustu evlere senlik zaten

Benim kardesim ben evde yoksam gelmez biz oyle yetistirildik evin hanimi evde yoksa gidilmez diye

abisi ütüle demiştir muhtemelen
kafasına göre girip ütülememiştir heralde
kimse durup dururken ütü yapmak istemez çünkü
görümcen değil kocan suçlu burda
yatağı zaten toplamaması normal
mecbur değil yani neden toplasın ki

çok takılma bence en fazla dağınık biri olduğunu düşünür
sabah acele çıktım toplayamadım dersin
çok evhamlı davranıyosun

Son düzenleme:
Rezil oldum abisi kapiyi acip yatip uyumus salonda artik konusur dururlar

şimdi sanırım siz eşinizle konuşmuyorsunuz. ve diyorsunuz ki,eşim iş yapmayı bilmez.
bence eşiniz kardeşinize demiştir,gömleğimi ütüler misin diye.
o ne bilecek. gidip gömlekleremi bakacak şu ütüsüz gömleği ütüleyim demesi zaten olanaksız

Son düzenleme:
Bu ciftten biri ya hasta olur ya da bosanmayla son bulurlar. Boyle gitmez yani.

Gorumce odaya girdiyse "abisi" uyarsaymis "biz o odada..." tovbes...

Su yatak odasi cok abartilmiyo mu ya? gecen de arkadasim yeni evli arkadasin evine gitti kiz yatak odasinin kapisini kitlemis.

Çalışıyorsun sonuçta yatağının dağınık olması çok büyük bir sorun değil, hem eşin evde olduğu için o yatıyor diye de düşünebilir, eşin yatak odası dururken salonda ne diye yatmış hem de misafir geldiği ve geleceği gün

ya susayım diyorum olmuyor evde kuran okunurken sen kadınlar kulübüne mi takılıyorsun kocan içerdem uyurken gömlek mi ütületiyor yani uyurken mi giyecek hayır mevlütün fatihasını entry mi gircen..ya bu konu benim aklımı aldı grönlandın sularına gömdü muhtemel atlantisi ya da kayıp kıta mo yu buldu ,yani bu durumda bulmama ramak kaldı..

Kadının ne yaşadığını bilmeden dalga geçmek, gülmek ne kazandırıyor size anlamış değilim. Konunun ya da kişinin sahte olduğunu düşünmüyorum ancak asıl derdin görümceyle alakalı olduğunu da sanmıyorum. Adamcağız diye bahsedilen müsvette kağıdının başının altından çıkıyor bence herşey.
Not: Benim evime misafir geliyorsa ve gelinecek saat belirtildiyse misafir benim kendimce uygun olduğum saatte gelmeli erken gelmesi saygısızlıktır.

Ben bu yoruma katiliyorum, hemen hemen aynisini dusundum.
Gorumce yabanci mi deniyor da benim gorumcem bi kere bana gelmisti, oturduk konustuk baya, cay ictik. Gitmis orda burda beni ac birakti demis. Kimse kusura bakmasin da ben boyle bi insani abla yerine koymam. Millet acik arama pesinde.
Benim yatak odam daginik olsa, o sira aileden biri gelse ve saat de onceden kararlastirilmissa burda karsi tarafin yaptigi yanlistir.
Esin de senin hosuna gitmeyecek seyleri neden yapiyor. Kalksin toplasin ortaligi. Bi kere yapinca eline yapismaz:31: esinde de suc var.

Su yatak odasi cok abartilmiyo mu ya? gecen de arkadasim yeni evli arkadasin evine gitti kiz yatak odasinin kapisini kitlemis.

Ayni şeyi bende düşünüyorum henuz bir neden bulamadim..merak ediyorum bu yatak odasi hassasiyetinin sebeplerini....

ya susayım diyorum olmuyor evde kuran okunurken sen kadınlar kulübüne mi takılıyorsun kocan içerdem uyurken gömlek mi ütületiyor yani uyurken mi giyecek hayır mevlütün fatihasını entry mi gircen..ya bu konu benim aklımı aldı grönlandın sularına gömdü muhtemel atlantisi ya da kayıp kıta mo yu buldu ,yani bu durumda bulmama ramak kaldı..
Al benden de okadar.. bu akşam mevlüt vardı anne ve teyze gelip işleri yapcaktı ,iptal mi oldu ? gömlek ütüleniyo ,koca uyuyor, konu sahibi nette,eşi de ayrı bi terane yarın pazar eşine söylese ya ütü yap diye!

Ayni şeyi bende düşünüyorum henuz bir neden bulamadim..merak ediyorum bu yatak odasi hassasiyetinin sebeplerini....

sebebini bulursanız bana da söyleyin.. birilerinin yatağı ve odasını görmesi neden küçük çapta bir kıyamete sebebiyet veriyor?

Buna bi cevap vereyim cunku yasadim.
Yatak odasi hassasiyetini yaratan eve gelen insanlar maalesef.
Benim esimin babannesi her gelisinde o yatak odasina girmezse catlar, tuylu terliklerimi bile bulmus cikarmis nerden bulduysa. Kapisini cekiyorum, banyoda elimi yikayacagim bahanesiyle yatak odama damliyor. Bu kadin boyle yaptikca ben gicik oluyorun. Ne bulmayi amacliyor merak ediyorum:27:
Hic yatak odami kapatma derdinde degildim ama bunlari yasadiktan sonra biraz daha hassaslastim. Bilemiyorum herkesin dusunceleri farklidir tabi.

Son düzenleme:
yok yok kız tek başına otobüsü kaldırmış. öyle olsa vay görümcenin haline. yerin dibine geçirmişti kızı.
bu kız
yani görüncen,n arkadaşı, şimdik biniyor otobüse çek düğün salonuna diyor. tabi şöförde demiyorki abla,bir tek sizin içinmi tuttular bu otobüsü. basıyor gaza. doğru salona:)

oky sabahtan beri sayfamda yazılarını okuyorum bu konuda diyorum ağır vasıta sürücü ehliyetli kız heralde :9: araba kaldırmış ya ..allahım çok ilginçmiş hakikaten

Birde şöyle birşey var ki her gelen iyi niyetli insanlar değil.. Benim arkadaşım yatak odasında birçok büyüyle ilgili kağıtlar iğneler falan da buldu.. onunla ilgili de olabilir :26:

insan yatak odasına girilmesini istemeyebilir bence anormal bi durum değil
dağınıksa ben de istemem ama bu kadar da sorun yapmam

görümcesinin dedikodu yapacağını düşünüyo heralde
tanımadığım için bilemiyorum ama bazı görümceler var açıkları kapatır
bazıları da her yerde arkadan konuşur
bazı insanlar odaları da karıştırıyo herkes iyiniyetli de olmuyo maalesef

belki o sebepten rezil oldum diye düşünüyodur
ama konu sahibinin abartması da olabilir durum
ama genelde dedikodu olayı da çok yapılıyo bu tarz şeylerde

Son düzenleme:
sebebini bulursanız bana da söyleyin.. birilerinin yatağı ve odasını görmesi neden küçük çapta bir kıyamete sebebiyet veriyor?

Millet artik instagrama yatak odasini cekip koyuyor ya dekorasyon diye ben niye kocamin kiz kardesinden icerde cinayet isliyomusuz gibi saklayayim odami. Oda iste bir yatak, bir dolap.

Benim esimin babannesi her gelisinde o yatak odasina girmezse catlar, tuylu terliklerimi bile bulmus cikarmis nerden bulduysa. Kapisini cekiyorum, banyoda elimi yikayacagim bahanesiyle yatak odama damliyor. Bu kadin boyle yaptikca ben gicik oluyorun. Ne bulmayi amacliyor merak ediyorum:27:
Hic yatak odami kapatma derdinde degildim ama bunlari yasadiktan sonra biraz daha hassaslastim. Bilemiyorum herkesin dusunceleri farklidir tabi.

Teyzeye bak sen ya tüylü terlikleri bulup cikarmis hey Allah im ya:)))))) ne düşünüyor ne amacliyor acaba cok merak ettim simdi:) kesin cay içerken bile oraya nasıl gitsem.diye hesaplıyordur:)

Sizin olay baska ama biri benim salonumu da karistirsa rahatsiz olurum zaten. Ama su yeni evliler cok abartmaya basladi dedim ya arkadasimi evimi gorun diye cagirmis kiz orayi de kitlemis. Bi'de orayi gosteremem ozel orasi demis kendi annesini bile sokmuyormus:D

Teyzeye bak sen ya tüylü terlikleri bulup cikarmis hey Allah im ya:)))))) ne düşünüyor ne amacliyor acaba cok merak ettim simdi:) kesin cay içerken bile oraya nasıl gitsem.diye hesaplıyordur:)

:1:Bence de:-) cok meraklidir bi gorsen. Firsat versen dolaplari bile acar.
Ben rahatsiz oluyorum acikcasi. Ben kimsenin yatak odasini karistirmam, kimse de benimkini karistirmasin.
Eve gelene evi gezdirirken gosteriyorum tabi yatak odasini ama is odayi karistirmaya geliyorsa kizarim sahsen:27:

Back
X