Bu durumda başsağlığı dilenir mi?

Aramam. Bir insanla iletisiminiz vardir suruyordur sranir yaninda olunur vs. Ama iletisiminizi kopardiginiz biriyle tekrar iletisim kurmanin anlami yok. Birbirinizin hayatindan çıkmışsınız

Aramam duanizi edin olsun bitsin. Takipte etmem bu kisiyi hayatimdan cikardigim insani ne diye ariyim bu kadar kotuluk yapmisken hemde.

Dilenir ya. Yaptıklarındanda utanır belki sonrasında da ararsa tekrar iletişim kurmak tekrar dost olmak isterse sizinle açmazsınız telefonu.

Yeniden bana bulaşma ihtimali varsa arayıp sormam.

Arardim.
Zaten baş sağlığı için birisini aradığınız zaman maksimum 1 dakika falan konuşuluyor.

İki tarafta diyecek bir şey bulamaz. .
Sabır dilekleri, Allah'tan rahmet dilemek .
Teşekkür etmek ve kapanış .

Öyle mi böyle mi olsun diye düşünerek bütün günümu bu mevzu ile geçirmek zihnini meşgul etmektense bir dakika konuşup bir daha kendi hayatima dönerim

Kendimden örneklendireyim.
Eskiden cok samimi oldugum arkadasımla isyerinden ayrıldıktan sonra araya mesafe koyması sebepli uzaklasmıstık.
Babamı kaybettim 1 ay sonra ne geldi ne de aramıstı.
5 sene sonra duydum ki annesi ölmüs.Cenazesine gittim beni görünce uzunnca süre sarılıp ağladı.
Sonrasinda 40ında mevlüdüne katıldım ve bu kadar .Tamamiyle gitmek istedigim icin gittim.Ölüm apayrı mevzu.

Sahsen babanin arkasindan duami ederdim, ama iletisime gecmezdim. Biri bayrami bahane ederek bana tekrar yaklasti (iletisimi ben kesmistim), ondan sonra yine ayni sacmaliklara devam etti. O yüzden bir kere cikarttigimi tekrar almam.asla

Mesaj at. Bunlar zor ,Empati yapılması gereken zamanlar. Herseyi bi kenara bırak

barışmak istiyorsanız gidin yada arayın.

ama işim olmaz diyosanız aramaya ne gerek var. çok rahatsız hissediyosanız içinizden duanızı edin geçin. o da insan olsaymış sizi kırmasaymış yani

Mezarlık aslında işyerimin karşısı sayılacak Bi yerde. Gitsem koşa koşa gitti olur dimi bu sefer de. Bilemedim ya. Gitsem ne dicem Bi de
Sadece arayıp başin sagolsun deyip geçebilirsiniz. Ben olsam öyle yapardım,gecmişte geçirilen güzel günlerim varsa onun hatrına. Cenazeye gitmezdim görüşmüyorsam zaten.

Gitmedim mezarlığa, çarsıyai inerken o sırada cenaze arabası yanımdan geçti. Belki arkasında Kı arabalardan biri de oydu bilemiyorum. Mesaj da atmadım beklıyorum oyle

Bence gitmeyin mesaj atin sela okunurken duydum basın sağ olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…