Bu durumda bir sey yaparmiydiniz?

Peki sizce simdi resim falan koyup profilimi mi düzenleyim yoksa merhaba falan deyip bir bahaneyle bir sey mi sorayim?
Bence siz yazmayin ama profilinize foto koyun isminizi yazin mesela Ayse diye
Illa soyadi yazmanıza gerek yok
Instagram kullanmiyorsunuz sanirim?
Ben de aktif değilimdir ama öyle beni tanıtacak seyler yazar adim soyadim falan

kaybedecegin hicbirsey yok..
fotografini paylasmadigin/ profilini düzenlemedigin sürece iletisime gecemeyeceksiniz.
bu sekilde yazarsan özgüvensiz oldugunu düsünecek, kendine güven.
en kötüsü hayatimda biri var der,istemiyorum der neolacak ki?
bende ilk adimi atip nisanlandim heryerdede gururla bir kere geliyorum bu hayata kaybedecek hicbirseyim yoktu hoslandim ve sansimi denedim dedim
ha sonra karaktersiz cikti o ayri konu :D onu zaten bilemezsin

Ooo cok cesursunuz noldu sonra? Sasirdi mi?
Başta biraz şaşırdı sonra bi randevu ayarladık ilk buluşma gibi kahve içelim dedik, güzel gitti sevgili olduk :) gerçi kendisi de itiraf etti aslında ben de seni beğenmiştim ama senin niyetin yoktur diye ses etmedim dedi. Doğru muydu bilemem. Sonuç olarak abi ayağı yalan diye boşuna dememişler 😄
Bu arada siz n’aptınız yazdınız mı mesaj?

Merhaba arkadaslar, gecen gün arkadasimla bir mekanda birisini gördüm ve hosuma gitti. Cok uzun süreden beri birisine karsi ilgim olusmamisti ama bu kisiden elektrik aldim. Onun da bana bakislari oldu ama sonra telefon geldi ve kalkti. Sosyal medyadasini buldum hayatinda biri yok gibi görünüyor ama belli olmaz tabi. Hayatimda biri olsun istiyorm uzun süredir de yanlizim ama erkegin adim atmasi daha mantikli sanki? Benim simdi ona adim atmam dogru olmaz diye düsünüyorum. Siz hic ilk adimi atip sonra iyi ki atmisim dediniz mi? Kismetimi kendim mi bulmaliyim yoksa beklemelimiyim? Dün bu sorular bana dert oldu uyuyamadim.
Mekanda birisini görüp adını sanını bulmak da ne biliim 😅

Kabul etti istegi ama mesaj falan atmadi. Kendi resmim hic yok adim soyadim da yok nickim var sadece. Bu kim acaba demistir ama yazmadi kimsiniz diye.
Hayretler içindeyim şu an. Profilinizde adınız resminiz yokken eklemeye niye çekindiniz ki zaten maksimum düzeyde anonimsiniz herkese.

Kabul etmesi ayrı bi saçma geldi bana. Fake hesap veya stalk hesabı filan gibi düşündü herhalde. Bir de kim eklediyse o yazmalı bence hem kabul edip hem kimsin niye yazsın adam? Kimsin bence eklemeden önce sorulmalı. Bilip ona göre ekleyeceğim demek yani. Ama bana biraz çocukça geliyor ekleyip de kimsin diye sorgulamak. Tıpkı her arayanı kimsin diye geri aramak gibi.

Hayretler içindeyim şu an. Profilinizde adınız resminiz yokken eklemeye niye çekindiniz ki zaten maksimum düzeyde anonimsiniz herkese.

Kabul etmesi ayrı bi saçma geldi bana. Fake hesap veya stalk hesabı filan gibi düşündü herhalde. Bir de kim eklediyse o yazmalı bence hem kabul edip hem kimsin niye yazsın adam? Kimsin bence eklemeden önce sorulmalı. Bilip ona göre ekleyeceğim demek yani. Ama bana biraz çocukça geliyor ekleyip de kimsin diye sorgulamak. Tıpkı her arayanı kimsin diye geri aramak gibi.
Esiyle ya da biriyle resmi var mi bakmak icin. Gizliydi profili. Benim profilimde de resimler var ama hobimle ilgili resimler o yüzden bu kim acaba diye kabul etmis olabilir. Evliyse silerim o da benim kim oldugumu görmemis olur diye düsündüm. Napsam su an hic bir sey yapmasam mi?

Peki nasil attiniz ilk adimi sosyal medya araciligiyla mi? Arkadasim ilk adimi sen atarsan kolay oldugu icin degerini bilmez diyor

Öyle kiroca düsünen biri ile gerçekten beraber olmak istermisin? Sen bir nesnemisin, sartlari uygun olunca ancak deger verilcek? Bu ilk basta kendine deger vermemektir bence. Arkadasin düsünce tarzini bir kadin olarak üzücü buluyorum.

Ben de adamın kabul etmesi sadece bana mı saçma geldi diye düşünüyordum. Demek ki kendisine gelen bütün istekleri kabul ediyor. Sonuçta bize de her gün arkadaşlık istekleri geliyor ama tanımadığımız, profilinde resmi, herhangi bir bilgisi olmayan birini kabul etmiyoruz.(En azından ben kabul etmiyorum.) Konu sahibi sen de sandığın kadar çekingen değilsin bence. O kadar çekingen biri bir kere cafede gördüğü adamı sosyal medyadan bulup istek atmazdı. Yani ihtiyaç duyduğun cesaret aslında içinde var. Bence profiline resmini koy ve bir süre bekle. Bakalım seni tanıyacak mı? O da senin ondan etkilendiğin kadar etkilendiyse zaten tanıyıp yazar bir şeyler mutlaka. Yazmazsa da sen yazarsın, “Merhaba geçen gün şu cafede karşılaşmıştık” falan diye.

Ben de adamın kabul etmesi sadece bana mı saçma geldi diye düşünüyordum. Demek ki kendisine gelen bütün istekleri kabul ediyor. Sonuçta bize de her gün arkadaşlık istekleri geliyor ama tanımadığımız, profilinde resmi, herhangi bir bilgisi olmayan birini kabul etmiyoruz.(En azından ben kabul etmiyorum.) Konu sahibi sen de sandığın kadar çekingen değilsin bence. O kadar çekingen biri bir kere cafede gördüğü adamı sosyal medyadan bulup istek atmazdı. Yani ihtiyaç duyduğun cesaret aslında içinde var. Bence profiline resmini koy ve bir süre bekle. Bakalım seni tanıyacak mı? O da senin ondan etkilendiğin kadar etkilendiyse zaten tanıyıp yazar bir şeyler mutlaka. Yazmazsa da sen yazarsın, “Merhaba geçen gün şu cafede karşılaşmıştık” falan diye.
Cekinmiyorm aslinda reddedilmekten korkuyorum sanirim. Dedigim gibi birileriyle taniscak ortamim yok ki belli bir yastan sonra herkes evli cocuklu oluyor ortamlar farkli oluyor.

Esiyle ya da biriyle resmi var mi bakmak icin. Gizliydi profili. Benim profilimde de resimler var ama hobimle ilgili resimler o yüzden bu kim acaba diye kabul etmis olabilir. Evliyse silerim o da benim kim oldugumu görmemis olur diye düsündüm. Napsam su an hic bir sey yapmasam mi?
Siz adama kendinizi nasıl tanıtacaksınız ki resim yok bi şey yok. Ne bileyim ahşap boyama resmi var kesin geçen kafedeki gördüğüm kız demeyecek herhalde adam. Resim isim olmayan bi hesaptan eklemeniz saçma olmuş bence. Düzgün kişisel bi profil haline getirip konuşun zaten niye eklediğinizi anlar o zaman. Niyeti varsa cevap verir.

Şaşırdım valla ben sanıyorum ki kişisel profil de ondan çekiniyor. Valla anonim profille önüme gelen herkesi eklesem başım ağrımaz kim bilecek kim olduğumu. Neyin çekingenliğidir anlamadım 🤷‍♀️

Şaşırdım valla ben sanıyorum ki kişisel profil de ondan çekiniyor. Valla anonim profille önüme gelen herkesi eklesem başım ağrımaz kim bilecek kim olduğumu. Neyin çekingenliğidir anlamadım 🤷‍♀️
Hayir adama kendimi tanitmaya cekiniyorum. Reddedilme korkusu iste.

Lisedeyken yolda yanimdan geçen çocuğu bulup eklemiştim. Bir ay falan sürmüştü bulmam :olamaz: o aklıma geldi. Ekledim sonra kabul de etti ama ben bir sey yazmadım o da yazmadi hala ekli duruyor on seneden fazla olmuştur.
Sen ekleyebilirsin bence mesajı ondan bekle sonra da. Resminizi vs koyun ama tanisin yani.

Lisedeyken yolda yanimdan geçen çocuğu bulup eklemiştim. Bir ay falan sürmüştü bulmam :olamaz: o aklıma geldi. Ekledim sonra kabul de etti ama ben bir sey yazmadım o da yazmadi hala ekli duruyor on seneden fazla olmuştur.
Sen ekleyebilirsin bence mesajı ondan bekle sonra da. Resminizi vs koyun ama tanisin yani.
Simdi profil resmini degissem farketmez ki bile

ya lutfen bana kırılmayın ama bana sey degısık gelıyor
dusunsenıze bır mekana gıdıyoruz oturuyoruz bır yerde
sonra o mekanda tesadufen goz goze geldıgımız kısı bızı sosyal medyadan buluyor yazıyor falan
...
bana saglıklı gelmezdı

bu sekılde bırı bulunmaz ve bu sekılde rahatsız da edebılırsınız buna dıkkat etmek gerek dıye dusunuyorum

gercekten cok hoslandıysanız yanına gıdıp merhaba kusura bakmayın rahatsız etmıyorum ınsallah ya sızınle daha once bır yerde karsılastık mı tanıdık geldınız ondan sıze baktım gıbı bır gırıs yaparak sohbet edebılırdınız

:KK57:
yolda yururkende mı dıkkat etmek lazım
ya bence bunlar korkutucu arkadaslar gercekten farkında mı degılsınız

sımdı ben konu acsam desem kı yolda yuruyordum durduk yere bırı benı yolda gormus bulmus sosyal medyadan
denmezmıydı sapık bu adam nerden bulmus sızı nasıl bulmus sızı dıye

ya lutfen bana kırılmayın ama bana sey degısık gelıyor
dusunsenıze bır mekana gıdıyoruz oturuyoruz bır yerde
sonra o mekanda tesadufen goz goze geldıgımız kısı bızı sosyal medyadan buluyor yazıyor falan
...
bana saglıklı gelmezdı

bu sekılde bırı bulunmaz ve bu sekılde rahatsız da edebılırsınız buna dıkkat etmek gerek dıye dusunuyorum

gercekten cok hoslandıysanız yanına gıdıp merhaba kusura bakmayın rahatsız etmıyorum ınsallah ya sızınle daha once bır yerde karsılastık mı tanıdık geldınız ondan sıze baktım gıbı bır gırıs yaparak sohbet edebılırdınız
Ben asla masasina gidip merhaba falan diyemem. Iyi de su an bir cok insan sosyal medya üzerinden tanismiyor mu? Internetten chat sitelerinden tanismaktan daha iyi en azinda gördük bir kere birbirimizi evet belki tuhaf olabilir ama insanlarla taniscak dogru düzgün ortamim yok ki o zaman oturup beklicem. Uzun süredir de kimse hosuma gitmemisti böyle. O yüzden adim atayim dedim

Back
X