Erkek arkadaşınızla mesafe olarak uzaksınız ve web camerayla görmek istiyorsunuz birbirinizi ve o açıyor sizde cam yok telle konuşuyorsunuz bir yandan onun pc si cameraya ters ve durmadan bakıyor pc ye sizinlede ilgilenmeden konuşuyor neyle uğraştığını sorduğunuzda önce söylemiyor sonra ısrar edince kadın resimlerine baktığını söylüyor tabi siz inanamıyorsunuz bakayım diyorsunuz web camı pc ekranına çevirdiğinde gördükleriniz gerçekten de açık kadın resimleri hemde aşırı derecede önceden başıma gelmişti eski sevgilim yapmıştı düşünüyorumda hiç aklıma gelmeyecek şeyler yaşamışım hemen msn yi ve telefonu kapatmıştım düşündümde başkaları ne yapardı acaba merak ettim:sm_confused:
Eski sevgilimdi ayrıldık şimdi bazen yaşadıklarımı düşünüyorumda ne saçmalıklar yaşamışım yaa banada çok saygısızca gelmişti teli ve msn yi kapattım sonra yine aramıştı açtım ama trip attım , cinsellik konularında çok çekingen olmama rağmen hep bahsederdi bu konulardan susturuncada kötü olurdum bana hep utangaç olduğumu bunlar çok normal şeyler olduğunu sürekli anlatırdı bıkmıştım birçok kişisel tutarsızlıkların yanında bunlarıda yapınca bırakma sebebim oldu kaydirigubbakcemilearkadasmısınız sevgılımısınız?..
onu anlıyamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?