Erkek arkadasinin ciplak kadin resmine bakmasindan ziyade bunu sana birde söylemesi ve göstermesi cok enteresan....CADIARZU
Ya cok rahat...ya senin bu konuda cok rahat oldugnu düsünüyor...yada bu iliskiyi bitirsen bile hicte umrunda olmayacak..
daha bunun yanında afedersiniz yanlış cümle kullanmayımda kendi kendimi tatmin edip etmediğimi ısrarla sorardı en nefret ettiğim şeylerdi ve cinsel organımın bile nasıl olduğunu sorardı ilk çıktığım kişi bu konularda bu kadar yoğun olması bütün erkeklerin böyle olduğu kanısına varmıştım çünkü çok gerçekçi olarak tüm erkeklerin kendinden daha beter olduğunu söylerdi zaten mesafe olarak uzaktık uzun telefon konuşmalarını fantaziye çevirmeye çalışırdı seni alıştırcam böyle konuşmalara diye diye çok üzerime gelirdi :sinifsinif:
:1shok::1shok:ilginçErkek arkadaşınızla mesafe olarak uzaksınız ve web camerayla görmek istiyorsunuz birbirinizi ve o açıyor sizde cam yok telle konuşuyorsunuz bir yandan onun pc si cameraya ters ve durmadan bakıyor pc ye sizinlede ilgilenmeden konuşuyor neyle uğraştığını sorduğunuzda önce söylemiyor sonra ısrar edince kadın resimlerine baktığını söylüyor tabi siz inanamıyorsunuz bakayım diyorsunuz web camı pc ekranına çevirdiğinde gördükleriniz gerçekten de açık kadın resimleri hemde aşırı derecede önceden başıma gelmişti eski sevgilim yapmıştı düşünüyorumda hiç aklıma gelmeyecek şeyler yaşamışım hemen msn yi ve telefonu kapatmıştım düşündümde başkaları ne yapardı acaba merak ettim:sm_confused:
daha bunun yanında afedersiniz yanlış cümle kullanmayımda kendi kendimi tatmin edip etmediğimi ısrarla sorardı en nefret ettiğim şeylerdi ve cinsel organımın bile nasıl olduğunu sorardı ilk çıktığım kişi bu konularda bu kadar yoğun olması bütün erkeklerin böyle olduğu kanısına varmıştım çünkü çok gerçekçi olarak tüm erkeklerin kendinden daha beter olduğunu söylerdi zaten mesafe olarak uzaktık uzun telefon konuşmalarını fantaziye çevirmeye çalışırdı seni alıştırcam böyle konuşmalara diye diye çok üzerime gelirdi :sinifsinif:
21 di yaşı zaten ilk çıktığımdı ayrıldık başkada olmadı zaten bahsettiğim özellikler tek kişide mevcutyaşı kaçtı bunların
sapıklara mı denk geliyorsun sürekli ne kafamçokkarıştı
hayır okulda tanışmıştıkinternet arkadşlığımıydı sizin ilişki?
anlattıklarınızdan bunu çıkardım..
çok şaşırmadım.. internette sörf yapan birçok erkeğin niyeti size söyledikleri, yaptırmak istedikleri işte..
bunun en yakın şahidisiniz...
ben sadece konu sahıbının erkek oldugunu ve fantazısını bıze yazdıgını düşünüyorum bu olayda.!!klava:
Ben bu siteye 7-8 aydır üyeyim ve birçok yorumlarda bulundum arkadaşlara da ,her türlü sorularımı ve sıkıntılarımıda paylaştım her gün ziyaret ederim hemen hemen de , diğer yazılarımı ve yorumlarıda takip edebilirsiniz inanıp inanmamak size kalmış :umursamaz:
canım bende senı uzun zamandır yorumlarda felan hatırlıyorum, o yuzden şahsım adına erkek olduguna daır hıcbır dusuncem yok
ben sadece konu sahıbının erkek oldugunu ve fantazısını bıze yazdıgını düşünüyorum bu olayda.!!klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?