Bu durumda ne yapardınız? Cevaplarınızı bekliyorum

bu kadar mı azdın be adam benle konuşurken bari benle ilgilen sonra ne pok yersen ye derdim kızardım kapardım telide msnide surat yapardım...
Tamam erkek kanı kaynıyor bi şekilde kendini tatmin edicek ama en azından senle konuşurken yapmasaymış.
Böyle diyorum çünkü öyle sitelere girmeyen öyle filmler izlemeyen erkek çok azdır yani..

Eline sağlık pekte güzel yapmışsın...
Adamdaki rahatlığa bakakannehir. seni mahalleden yada kıraathaneden arkadaşı sandı herhal...:kızgın
:

ya tamam her çoğu erkek bunu yapıyo olabilir ama sana bunu söylemesi üstelik göstermesi çok aptalca bi davranış..

ne kadar rahat bi tipmiş öyle
iyi yapmşsn sen cnm

çok basit bir adammış bence.
öyle bir sahneden sonra bitirirdim ilişkimi.

heralde şak diye ayrrılmak için yapmıştır. yoksa hala bu kadar salak adamlar var mı?

Ohaa artik byle bi kisinin ne size ne de iliskinize saygisi kalmamis.. Eger goz yumup devam ederseniz, gun gelir cok dha agirlariyla karsilasinirsiniz...

at sahibine göre kişner..........
partnerinizi fazlaca rahat bırakmışsınız bence....oda suyunu çıkarmış....hafifçe yularını sıkın arada...

valla canım helal olsun,cok gusel bısı solemıssın at sahıbıne gore kişner.ayrıca o dertten muzdarıp arkadasım bencede erkeklerı bu kadar rahat bırakmamak lazım..

bence o tepki ölçmeye çalışmış acaba tepkisi ne olacak gülecek mi kızacak mı kötü fikirleri varmış derim:)

artık diyecek bişey bulamıyorum ver arkadaşlara katılıyorum siz bence bu ne yapmaya çalıştığını anlmadığım adamla ilişkinizi gözden geçirin bibilmiyorumkismile

Bu hareketiyle sana bir mesaj vermek istemis olabilir mi?
Insan hadi bakar eder ama en azindan kiz arkadasi/sevgilisinden saklar ki aralari bozulmasin, adam sevgilisinden ayrilmaktan korkar.
Bu adamin seni kaybetme krkusu yok galiba, belki de ondan sogumani istiyordur. fisfisfis

olsanda olur olmasanda olur demek istemis bende olmamayi tercih ederdim senin gibi

yok artık daha neler!!!
senin verdigin tepkiyi veririm tabiikide..
bakcak madem gözüme gözüme sokmanın ne anlamı var???
saygısızlık bence..

aa derimmm...
ben de bikinimi denıyordum sana resim atacaktım msnden ama gerek kalmamiş baksana sen düşük seviyede takılıyormuşsun, derdim..

AAA derse...

BYEEE derdim

akannehir terbiyesiz klava:

ay çok iğrenç bişi yaa..
tamam bütün erkekler yapıyor bunu diye düşünüyoruz ama bu kadar yüzsüzlük de yani çüş
hem söylemiş hem göstermiş bi de seni erkek arkadaşı fln sandı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…