• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu durumda ne yapardınız?

Aile şirketi konusunu tamamen yalan gibi hissettim bu çocuk işsiz hatların biri, internette kızlara böyle evlilik niyetinde olan, aile şirketinde çalışan (böyle diyecek ki hem zengin biri hem de havalı biri gibi olacak) düzgün, efendi adam gibi rol yapıyor resurrection93 resurrection93

Cok yazik ki boyle yalanlara inanip hayaller kuran insanlar var hala

İlişki yaşamak istediğiniz için acele karar vermek istiyorsunuz gibi geliyor bana. Çocukla bi görüşün önce, belki ısınmayacaksınız. Daha görmeden bu ciddi düşüncelere girmek neden? Bundan önceki ilişkilerde hayal kırıklığı yaşamışsınız, bunda da böyle görmeden ciddiyete bağlarsanız aynı şeyleri yaşamanız muhtemel. Tanışmak istiyorsanız akışına bırakın, bi an önce görün ama..

Bir erkek daha yüz yüze bile görmediği ve birkaç gündür yazıştığı bir kıza ciddi düşündüğünü söylüyorsa tam tersi ciddi düşünmüyor göz boyamaya çalışıyordur. Aklı başında biri de zaten iki günde hemen ciddiyet meselelerine girmez, karşısındakine birbirini tanımadan etmeden böyle bir ümit vermez.

Bir tanıdık vardı. İnternetten kızlarla tanışıp tanışıp vakit öldürüyorum demişti. Kafam dağılıyor diyordu. Sonra gitti bambaşka biriyle nişanladı. Üstelik internetten tanıştığı kızlardan bazıları yalvarıyormuş ona bırakma beni diye. Ama umursadı mı hayır. Hayatımın aşkı dedi gitti nişanlandı aynı yerde çalıştığı kızla. Ben olsam asla güvenemez ve geleceğe dair düşünceler kuramazdım. Üzülerek söylüyorum ama biten ilişkibizin etkisini azaltmak için ilaç olarak görüyorsunuz bu adamı. 3 günde kimse kimse ile özellikle de görmediği biri ile ciddi düşünmez sadece düşünmüş gibi yapıp göz boyar ya da kendini kaliteli gösterme çabasındadır

Cok yazik ki boyle yalanlara inanip hayaller kuran insanlar var hala

İlişki yaşamak istediğiniz için acele karar vermek istiyorsunuz gibi geliyor bana. Çocukla bi görüşün önce, belki ısınmayacaksınız. Daha görmeden bu ciddi düşüncelere girmek neden? Bundan önceki ilişkilerde hayal kırıklığı yaşamışsınız, bunda da böyle görmeden ciddiyete bağlarsanız aynı şeyleri yaşamanız muhtemel. Tanışmak istiyorsanız akışına bırakın, bi an önce görün ama..

Çocuğun söylediği her şey yalan bile olabilir. Nasıl güvenip de bunlarla ilgili cozum arıyorsunuz ki. Bu konuları ona acsaniz çocuk belki de kahkahalara boğulacak karşı tarafta, aha bi kızı daha oltaya dusurdum diyecek.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Burada herkesin hem fikir olduğu konu 3 günde bir insana güvenmek için çok erken olduğuydu. Doğru, yüzyüze bile güvenemediğimiz bir insana netten ne kadar güvenebilirizki? Ben de sizinle hem fikirim. Kendisi bana ufak da olsa bir güven verdiği için böyle ayrıntılı bir soru sordum. Zaten yeni bir ilişkiye başlama niyetinde değilim ne bedenen ne ruhen. Bu kişi öyle bi denk geldi konuşayım bakalım demiştim. Ama diyelim ki söyledikleri gerçek, bu kişi bana karşı bir şey hissetti diyelim, onu kırmadanda kafamda bu sorular varken görüşmemek daha mı sağlıklı olur bunu öğrenmek istemiştim aslında ben. Evet, yaşadığım olumsuz tecrübelerden sonra her şeyi böyle kendi iyiliğim ve sağlığım için didik didik ediyorum, çok yanlış birşeydir bu belkide bilemiyorum. Ama zamana bırakıp görmek lazım tabi bunların cevabını.

Aile şirketi konusunu tamamen yalan gibi hissettim bu çocuk işsiz hatların biri, internette kızlara böyle evlilik niyetinde olan, aile şirketinde çalışan (böyle diyecek ki hem zengin biri hem de havalı biri gibi olacak) düzgün, efendi adam gibi rol yapıyor resurrection93 resurrection93
Sosyal medya ağlarından birinde tanıştık zaten bu çocukla. Kendisini zengin göstermeye çalıştığını zannetmiyorum yani. Şu yüzden zannetmiyorum, fotolarda zaten zengin olmadığı ortada iken zengin göstermeye çalışmaz kendini diye düşünüyorum. Kendilerine ait bir iş yapıyormuş, küçük bir şirketleri varmış. Asıl okuduğu mesleği yapmıyormuş. Ama bana ilginç gelen bir husus şuydu, kendisi bana gündüz iş vaktinde çok fazla mesaj atıyor hiç durmadan. Ya gerçekten işsiz ya da iş yapmayan bir şirketlerinin olduğunu düşündürdü bu da bana. Bir de dışardan nasıl derler tam o hanımefendi çizgiyi çizen bir kızım, ailemle vs. Gerçekten de mümkün olduğunca öyle olmaya çalışırım. Bu onun çok hoşuna gitmişti. Bunların hepsini göz önüne alınca kandırmalık bir aile kızı buldum diye düşünmüş olabilir elbette kendisi. Ama asıl öğrenmek istediğim hadi söylediklerinin hepsini doğru varsayalım, bana karşı birşeyler hissetti diyelim, aklımda böyle sorular varken görüşmemek daha mı sağlıklı olur bu durumda diye düşünmüştüm. Öğrenmek istediğim şey buydu yani.

Yüzyüze bile gelmemişsiniz farazi konuşuyorsunuz olayı gereksiz ciddiye almışsınız gerçekten pes diyorum yani
Şöyle de yapabilirsiniz diğerleri okur gider gelinlik modeline karar verin siz:olamaz:

Ben sonuna kadar giderdim. Bi zarar göreceksem görür öyle devam ederdim. Acabalar beni daha çok tüketiyor vallahi.

Ben sonuna kadar giderdim. Bi zarar göreceksem görür öyle devam ederdim. Acabalar beni daha çok tüketiyor vallahi.
İşte bundan önceki ilişkimde maksimum üzüntü+maksimum hayal kırıklığı yaşadım aynen öyle sonuna kadar gideceğim diyerek. Bundan sonra meydana gelecek herhangi bir ilişki durumunda bir daha aynı şeyi yapmaya cesaretimin olduğunu pek zannetmiyorum.

Merhaba değerli hanımlar. Benim sizlere bir şey danışmaya ihtiyacım var. İnternetten sohbeti güzel, kültürü ve düşüncesi bana uygun bir çocukla tanıştım. Konuşması çok düzgün, bana yaklaşması çok düzgün ve kendini daima geliştirmeyi seven bir çocuk. Uzun süreli ve sıkıntılı bir ilişkiden çıktıktan yaklaşık 3 ay sonra biriyle konuşmaya ilk defa cesaret edebildim. Sanki 40 yıldır tanıyormuşçasına çocukla sürekli konuştuk ve konuşuyoruz da. Uygun bir zamanda yüzyüze de görüşeceğiz. Lakin benim bundan önceki ilişkimde çok canım yandığı için sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali kafamda bazı soru işaretleri var. Belki şimdiden bunları düşünmen çok saçma dersiniz, fol yok yumurta yok dersiniz ama çocukla iletişimimiz ciddi bir tarafa doğru ilerliyor. Yani ciddi bir şeyler istediği belli çocuğun. Bu yüzden önlemimi şimdiden almak istiyorum. Şöyle ki bu konuştuğum çocuk tek çocuk ve annesi ile babası boşanmış, annesiyle yaşıyor. Annemin benden başka kimsesi yok gibi bir şey diyor. Elbette öyledir bir şey demiyorum ama özellikle boşanmış/eşi ölmüş annelerin daha sonra çiftlerin ilişkine zarar verdiğini çok gördüm, çok okudum. Annesini yüzyüze tanımıyorum belki tanışacağım belki hiç tanışmayacağım ne olacağı belli olmaz. Belki çok iyi biri, belki bu sorunları yaşamam. Ama geçmiş tecrübelerimden dolayı ciddi anlamda korkuyorum. Bu 1. Husus. 2. Husus ise çocuk kendilerine ait olan özel bir şirkette çalışıyor ama sürekli yurtiçi ve yurtdışı seyahat ediyormuş. Sabit bir yerde durmaması da bir şeylere başlayacak olursak ayrıca bir sıkıntı olacak. Dediğim gibi ortada fol yok yumurta yok daha birkaç gün oldu tanışalı. Belki yüzyüze tanıştığımızda beni beğenmeyecek, ya da ben onu beğenmeyeceğim. Elektrik tutmayacak belki... bunların hepsi bir ihtimal. Ama çocuğun bana ciddi bir yaklaşımı da olduğundan dolayı onu kırmadan bu işi nasıl çözeceğimin yolunu bulmak istiyorum. Bundan önceki ilişkim bende adeta bir travma yarattığı için artık kafamda soru işaretleri oluşturacak birini istemiyordum. Bu da öyle denk geldi işte... Sorum siz olsanız ne yapardınız? Baştan kafanızda soru işaretlerinin olduğu biriyle görüşmez miydiniz yoksa bir görüşüp şans verir miydiniz? Şans verdiniz diyelim, kafada bu tarz soru işaretleriyle bir ilişkiye başlar mıydınız? Hani gideyim tanışayım umut vereyim olmazsa sallarım demek de benim karakterime uymuyor çünkü karşımdaki her şeyden önce sonuçta bir insan duygularını ve düşüncelerini asla incitmek istemem, kendisi de incitilmeyi hak etmeyen biri. Kafam karıştı yani bu noktada. Yardımcı olursanız sevinirim.
Yurtici yurtdışı gezen adam internetten mi sevgili buluyor?Yapmayın,inanmayın böyle seylere ya:)İlişkinin bir geleceği yok gibi duruyor,anne sorunu otomatikman kalktı ortadan bak:)

İnsanların anlamadıgı internet evet bazen güvensizde olabiliyor evet lakin burasıda bi internet ve ben normal hayatta da varım karsımdakide neden olmasın
Ben her zaman kendim gibi bildim karsımdakini
Ve evet eşimle internetten tanıstım iyiki de tanısmısım :)
Bence sanal dünyadan biriyle tanısmakla birilerinin tanıstırdıgı biriyle tanısmak arasında hiç bir fark yoktu
Ve benim eşiminde babası yok vefat etmiş
Evin erkeği modundaydı
Lakin ailesi de ilk bikaç ay hala evin reisi o gibi davrandı ancak sonra sonra verdigimiz tepkilerle cizdigimiz sınırla artık ayrı bir aile oldugunun bilincine vardılar

Babası var diye evlendigin kişinin babasının atıyorum nişan zamanı ölmeyecegini nerden biliyorsun buna güvenip yola cıkılmaz
Ve internet kötü oldugu gibi burdaki bazı insanlarında oldugu gibi iyilerle de kaynıyor

Sosyal medya ağlarından birinde tanıştık zaten bu çocukla. Kendisini zengin göstermeye çalıştığını zannetmiyorum yani. Şu yüzden zannetmiyorum, fotolarda zaten zengin olmadığı ortada iken zengin göstermeye çalışmaz kendini diye düşünüyorum. Kendilerine ait bir iş yapıyormuş, küçük bir şirketleri varmış. Asıl okuduğu mesleği yapmıyormuş. Ama bana ilginç gelen bir husus şuydu, kendisi bana gündüz iş vaktinde çok fazla mesaj atıyor hiç durmadan. Ya gerçekten işsiz ya da iş yapmayan bir şirketlerinin olduğunu düşündürdü bu da bana. Bir de dışardan nasıl derler tam o hanımefendi çizgiyi çizen bir kızım, ailemle vs. Gerçekten de mümkün olduğunca öyle olmaya çalışırım. Bu onun çok hoşuna gitmişti. Bunların hepsini göz önüne alınca kandırmalık bir aile kızı buldum diye düşünmüş olabilir elbette kendisi. Ama asıl öğrenmek istediğim hadi söylediklerinin hepsini doğru varsayalım, bana karşı birşeyler hissetti diyelim, aklımda böyle sorular varken görüşmemek daha mı sağlıklı olur bu durumda diye düşünmüştüm. Öğrenmek istediğim şey buydu yani.
Dediğiniz gibi sizin iyi bir aile kızı olduğunuzu farkedip nabza göre şerbet veriyor olabilir, bu çocuk bende hiç olumlu hisler uyandırmadı, şirketinin adını adresini versin size bunu hiç çekinmeden talep edin, o zaman dürüst mü değil mi bir nebze anlarsınız tabi bu bilginin doğru olması bile kıstas olmamalı, sanal ortam gerçekten çok büyük risk üstelik bir önceki ilişkinizde çok yara almışsınız bundan sonra yoğurdu üfleyerek yemeniz gerekir, gözünüzün önünde olan birine bile hemen güvenmemelisiniz

İşte bundan önceki ilişkimde maksimum üzüntü+maksimum hayal kırıklığı yaşadım aynen öyle sonuna kadar gideceğim diyerek. Bundan sonra meydana gelecek herhangi bir ilişki durumunda bir daha aynı şeyi yapmaya cesaretimin olduğunu pek zannetmiyorum.
İçinizde kalmayacaksa kestirip atın o zaman. Ne derse desin annesinin sorumluluğunu alacak. Daha hayatı hakkında ne doğru ne yanlış tam olarak bilmiyorsunuz bile. Hiç riske girip kalbinizi yormayın.

Dediğiniz gibi sizin iyi bir aile kızı olduğunuzu farkedip nabza göre şerbet veriyor olabilir, bu çocuk bende hiç olumlu hisler uyandırmadı, şirketinin adını adresini versin size bunu hiç çekinmeden talep edin, o zaman dürüst mü değil mi bir nebze anlarsınız tabi bu bilginin doğru olması bile kıstas olmamalı, sanal ortam gerçekten çok büyük risk üstelik bir önceki ilişkinizde çok yara almışsınız bundan sonra yoğurdu üfleyerek yemeniz gerekir, gözünüzün önünde olan birine bile hemen güvenmemelisiniz
Çok doğru söylüyorsunuz nabza göre şerbet verebiliyor olabilir kesinlikle. Çünkü netteki fotolarda benim ne yapıp ne yapmadığım gün gibi ortadayken, bu çocuğun bir yerde çalışırkenki fotoğrafı vs hiçbir şeyi yok. O yüzden dediklerinizi göz önünde bulundurarak hareket edeceğim. Sürekli bir iltifat etme durumu söz konusu bir de. Örneğin; çok pozitifsin, Türkçen çok düzgün çok kitap okuyan birine benziyorsun, seni daha yakından tanımak isterim muhabbetin çok keyifli, çok hanımhanımcık bir kızsın vs... O benim hangi okuldan mezun olduğumu biliyorken ben onu bile bilmiyorum mesela çünkü fotoğraflarda yok. Diğer erkeklerden farklı yaklaşmayı deneyerek göz boyamaya çalışıyor olabilir. Mantıklı düşününce ve burada söylenenlerle de birleştirince, yalan söylüyor olma ihtimali arttı gözümde.

İçinizde kalmayacaksa kestirip atın o zaman. Ne derse desin annesinin sorumluluğunu alacak. Daha hayatı hakkında ne doğru ne yanlış tam olarak bilmiyorsunuz bile. Hiç riske girip kalbinizi yormayın.
Teşekkür ederim. Ben de öyle yapmam gerektiğini düşünüyorum.

Çok doğru söylüyorsunuz nabza göre şerbet verebiliyor olabilir kesinlikle. Çünkü netteki fotolarda benim ne yapıp ne yapmadığım gün gibi ortadayken, bu çocuğun bir yerde çalışırkenki fotoğrafı vs hiçbir şeyi yok. O yüzden dediklerinizi göz önünde bulundurarak hareket edeceğim. Sürekli bir iltifat etme durumu söz konusu bir de. Örneğin; çok pozitifsin, Türkçen çok düzgün çok kitap okuyan birine benziyorsun, seni daha yakından tanımak isterim muhabbetin çok keyifli, çok hanımhanımcık bir kızsın vs... O benim hangi okuldan mezun olduğumu biliyorken ben onu bile bilmiyorum mesela çünkü fotoğraflarda yok. Diğer erkeklerden farklı yaklaşmayı deneyerek göz boyamaya çalışıyor olabilir. Mantıklı düşününce ve burada söylenenlerle de birleştirince, yalan söylüyor olma ihtimali arttı gözümde.
Bu anlattıklarınızdan sonra ben onun size yalan söylediğine eminim, diplomasının resmi olsa bile inanmam ben çünkü böyle sahtekarlar onu da sahte bir şekilde hazırlayıp gösterebilirler çok ama çok temkinli olun.

Back
X