• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu durumda ne yapardınız?

3 ayda olmadı tanışalı. Birkaç gün oldu. Önceki ilişkiyi bitireli 3 ay oldu. Biliyordum böyle yorumların geleceğini. Uzun zaman sonra bana ilk defa güven veren birinin karşıma çıktığını hissettim. İçim mi ısındı derler ne derler bilmiyorum. Çok ayrıntılı düşünüyorum, farkındayım. Saçma şimdiden düşünmem. İleride ne olur ne biter tedbirimi almak istediğim için her şeyi biraz da böyle abartmış bir şekilde yazdım farkındayım. Aslında kendimi yeni bir ilişki için de hiç hazır hissetmiyorum zaten. Öylesine konuştuğum bir insan bu kişi şimdilik. Ama bazı şeyleri de düşünmeden edemiyorum işte.
İster 10senedir ister 20senedir ister 5gündür tanıyor ol.
İlerde ne olacağını kimse bilemez Allahtan başka.
Hesap kitapla olmuyor bu işler.
Öyle olsa boşanmalar aldatmalar olurmuydu.

Bu anlattıklarınızdan sonra ben onun size yalan söylediğine eminim, diplomasının resmi olsa bile inanmam ben çünkü böyle sahtekarlar onu da sahte bir şekilde hazırlayıp gösterebilirler çok ama çok temkinli olun.
Haklısınız. Bana güven veren hususu şuydu; konuşması çok düzgündü, gerçekten güzel bir kültürü ve hayata bakış açısı olduğunu düşünmüştüm, ince düşünceliydi vs. Ama artılarla eksileri bir araya koyduğumuz zaman eksiler daha ağır bastı şimdi tekrar burada mesajların ışında da düşününce. Gerçekten temkinli olmakta fayda var.

Haklısınız. Bana güven veren hususu şuydu; konuşması çok düzgündü, gerçekten güzel bir kültürü ve hayata bakış açısı olduğunu düşünmüştüm, ince düşünceliydi vs. Ama artılarla eksileri bir araya koyduğumuz zaman eksiler daha ağır bastı şimdi tekrar burada mesajların ışında da düşününce. Gerçekten temkinli olmakta fayda var.
Sanal ortamda mesajlaşırken herkes kibar, kültürlü, düzgün biriymiş gibi davranır, özellikle de karşısındaki kişiye göre rol yapar, sizi öyle aile kızı olarak görmüş ona göre oynamış. Sizi daha başıboş biri gibi görse belki daha rahat davranacaktı, sanırım mühendis olduğunu söylemiş, mühendislerin başını kaşıyacak vakti olmaz öyle internette sürekli takılamazlar

Internette tanıştığınız ınsanlara nasıl güveniyorsunuz? Bobreklerinizi mi sevmiyorsunuz anlamıyorum.
Sosyal medyada herkes çok kültürlü herkes çok cool ve herkes çok zengin.
Daha mimiklerini, elini yüzünü canlı kanlı görmeden nasıl konuşmalar ciddiye gidebiliyor ki ?
Ben guvenmezdim hadi imkansız birşey oldu başıma geldi diyelim süreyi bu kadar uzun tutmadan başta yüzyüze gelirdim

Sanal ortamda mesajlaşırken herkes kibar, kültürlü, düzgün biriymiş gibi davranır, özellikle de karşısındaki kişiye göre rol yapar, sizi öyle aile kızı olarak görmüş ona göre oynamış. Sizi daha başıboş biri gibi görse belki daha rahat davranacaktı, sanırım mühendis olduğunu söylemiş, mühendislerin başını kaşıyacak vakti olmaz öyle internette sürekli takılamazlar
Evet muhtemelen dediğiniz gibi dalga geçmelik, gönül eğlendirmelik biri gibi görse beni farklı davranması muhtemeldi. Mühendis olduğunu yazmamıştım aslında ama doğru tahmin ettiniz. :) Maden mühendisi olduğunu söyledi kendisi. Ama güya kendi işini yapmıyormuş, kendilerine ait küçük bir şirkette çalışıyormuş falan filan... Zaten yaptığı işi de söyleyince bir garipsedim yani yaptığı iş “şirket” olarak nitelendirilecek bir iş değil, daha çok esnafların yapacağı bir iş gibi, bilemedim. söylerdim ne iş ile uğraştığını da kimliği çok açığa çıkmasın şimdi...

Sana bisey diyeyim mi bende cok zarar gördüğüm üzüldugum bi iliskiden çıkıp tam istediğim gibi biriyle tanıştım sonuç o kişiden daha beter zarar gördüm. Yani kafanda soru işareti olmasa da hersey 4 4luk olsada üzülebiliyorsun. Şimdiden üzülür müyüm anlaşır miyim diye düşünmene gerek yok anı yaşa.

Evet muhtemelen dediğiniz gibi dalga geçmelik, gönül eğlendirmelik biri gibi görse beni farklı davranması muhtemeldi. Mühendis olduğunu yazmamıştım aslında ama doğru tahmin ettiniz. :) Maden mühendisi olduğunu söyledi kendisi. Ama güya kendi işini yapmıyormuş, kendilerine ait küçük bir şirkette çalışıyormuş falan filan... Zaten yaptığı işi de söyleyince bir garipsedim yani yaptığı iş “şirket” olarak nitelendirilecek bir iş değil, daha çok esnafların yapacağı bir iş gibi, bilemedim. söylerdim ne iş ile uğraştığını da kimliği çok açığa çıkmasın şimdi...
En iyisi ondan kesin bilgiler sorup öğrenmeniz ve bu bilgilerin doğru olup olmadığını araştırmanız olur. Kesin ve net bilgiler elde etmelisiniz işyeri adresinden başlayıp, size söylediği yerde çalışıp çalışmadığını kontrol ederek başlayabilirsiniz. Yerini yurdunu öğrenmeden zaten yüz yüze bile gelmeyin Allah korusun ola ki size bir zarar vermeye kalktı en azından nereden ona ulaşılacağı bilinir, bir de çok yakın gördüğünüz birine herşeyi anlatın buluşmaya karar verecek duruma gelirse bu yakınınızın da mutlaka haberi olsun.

En iyisi ondan kesin bilgiler sorup öğrenmeniz ve bu bilgilerin doğru olup olmadığını araştırmanız olur. Kesin ve net bilgiler elde etmelisiniz işyeri adresinden başlayıp, size söylediği yerde çalışıp çalışmadığını kontrol ederek başlayabilirsiniz. Yerini yurdunu öğrenmeden zaten yüz yüze bile gelmeyin Allah korusun ola ki size bir zarar vermeye kalktı en azından nereden ona ulaşılacağı bilinir, bir de çok yakın gördüğünüz birine herşeyi anlatın buluşmaya karar verecek duruma gelirse bu yakınınızın da mutlaka haberi olsun.
Haklısınız. Geleceği net göremediğim bir kişiyle zaten hiç buluşmamam gerektiğini düşünüyorum, hani birine haber verip buluşma vs o olaylara da hiç girmemem gerektiğini düşünüyorum. Kendisi ne ideallerime uyuyor, ne de tam olarak ne olduğu belli. Yavaş yavaş ilgiyi kesmem gerekli sanırım. Teşekkür ederim ilginiz ve yardımınız için.

Haklısınız. Geleceği net göremediğim bir kişiyle zaten hiç buluşmamam gerektiğini düşünüyorum, hani birine haber verip buluşma vs o olaylara da hiç girmemem gerektiğini düşünüyorum. Kendisi ne ideallerime uyuyor, ne tam olarak ne olduğu belli. Yavaş yavaş ilgiyi kesmem gerekli sanırım. Teşekkür ederim ilginiz ve yardımınız için.
Bence şu an en doğru kararı verdiniz, idealinizdeki gibi biri değilse zaten hiç zaman harcamaya değmez, herşey gönlünüzce olsun, sevgiler :KK25:

Back
X