bu durumda ne yapmalı?

O kadar yoruma değil ama işinize gelenlere cevap veriyorsunuz . Lütfen artık vicdanınız sızlasın.
Yahuu bu kadin napti dövdümü ,sövdümü siz neden bu kadar üzerine gidiyorsunuz ben anlamadim.kadin vitamin alsin diye ugrasiyorum kendi evladimada aynisini yapiyorum diyor.
E eftelya2015 Bu kadinin yaptigini yerden yere vuruyorsunuz,kocasinin soyledigi laf cokmu dogru sanki ? Madem hic birseyi olmuyor neden bu kadin esyalarini toplayip,ona ozel kavalti hazirlasin ki.
Burda dengeyi kuracak adam. Ipin ucu kacmis cunku:KK12:

Yahuu bu kadin napti dövdümü ,sövdümü siz neden bu kadar üzerine gidiyorsunuz ben anlamadim.kadin vitamin alsin diye ugrasiyorum kendi evladimada aynisini yapiyorum diyor.
E eftelya2015 Bu kadinin yaptigini yerden yere vuruyorsunuz,kocasinin soyledigi laf cokmu dogru sanki ? Madem hic birseyi olmuyor neden bu kadin esyalarini toplayip,ona ozel kavalti hazirlasin ki.
Burda dengeyi kuracak adam. Ipin ucu kacmis cunku:KK12:
Bizim kültürümüzde vardır ya hep üvey anne ne olursa olsun kötüdür . Herkes Hücum etmiş . Ama ben en çocuğa içten içe kızmasına kin duymasına üzüldüm .

Eşi zaten sorunlu eğer eş sorunlu olmasa zaten bunlar olmaz

Bizim kültürümüzde vardır ya hep üvey anne ne olursa olsun kötüdür . Herkes Hücum etmiş . Ama ben en çocuğa içten içe kızmasına kin duymasına üzüldüm .

Eşi zaten sorunlu eğer eş sorunlu olmasa zaten bunlar olmaz

Valla kimse kusura bakmasin. Uvey anne diye dusunuluyorda,kendi annesi nerde abura cubura alistirmis.obezite sinirina getirmis cocugu. Kimse buna bisey demiyor ama?
Bendede var defne-28 defne-28 miletin tabiriyle "üvey oglum'
Aramizdaki dengeyi baba sagladi. Anne diye ölür bana. Ilk zamanlar bizdede boyle sıkıntılar oldu. Esim aldi karsisina konustu. Evlendigimden rahatsiz olabilrsin oglum bu senin x e kin beslemen gerektirmez.o olmasaydi baskasi olacakti. Ben senin ona saygisizlik yapmayacagini umuyorum cunku sen benim oglumsun. Demisti.
Denge saglamisti. Arada bizimde oldu atismalarimiz. Kendi annesini kabullenmiyor simdi bana annelik sen yaptin diyor.
Ne mutlu bana.
Not.
Bazen uvey anneler biyolojik annelerden iyi oluyor.
Benim uvey oglumu annesi topuklu terlikle dovermis..

Valla kimse kusura bakmasin. Uvey anne diye dusunuluyorda,kendi annesi nerde abura cubura alistirmis.obezite sinirina getirmis cocugu. Kimse buna bisey demiyor ama?
Bendede var defne-28 defne-28 miletin tabiriyle "üvey oglum'
Aramizdaki dengeyi baba sagladi. Anne diye ölür bana. Ilk zamanlar bizdede boyle sıkıntılar oldu. Esim aldi karsisina konustu. Evlendigimden rahatsiz olabilrsin oglum bu senin x e kin beslemen gerektirmez.o olmasaydi baskasi olacakti. Ben senin ona saygisizlik yapmayacagini umuyorum cunku sen benim oglumsun. Demisti.
Denge saglamisti. Arada bizimde oldu atismalarimiz. Kendi annesini kabullenmiyor simdi bana annelik sen yaptin diyor.
Ne mutlu bana.
Not.
Bazen uvey anneler biyolojik annelerden iyi oluyor.
Benim uvey oglumu annesi topuklu terlikle dovermis..
O da kadının psikolojisinin sağlıklı olmadığını gösteriyor .

Yeri geldiginde bizimde psikilojimiz bozuk oluyor. Cocugumu dovuyoruz. Her psikolojisi bozuk olan cocukmu dovuyor katilmiyorum. Annelik herkese nasio olmuyor malesef
Tabi ki yapmaması gerekiyor . Ama çocuğu dövüyorsa topuklu terlikle bu onun psikolojisinin bozuk Olduğunu gösterir

Tabi ki yapmaması gerekiyor . Ama çocuğu dövüyorsa topuklu terlikle bu onun psikolojisinin bozuk Olduğunu gösterir
Annelik kimde psikoloji birakiyor ki :) ama allaha sukur rabbim yardimcimiz.
Konu ben degilim ama konu sahibini anliyorum. Kin beslemeside, babadan kaynakliyor. Baba sorunlu burda.

Çok üzülüyorum böyleleri duyunca anne bırakmış baba evlenmiş yeniden baba olmuş çocuk babannede o çocuğun suçu ne
Bilmem artik annesine sormak lazim bizim elimiz uzerinde sonucta kapida acik gel diyoruz gelmek istemiyor babaanem diye. Annesi belirlemis malesef bu durumu

Bilmem artik annesine sormak lazim bizim elimiz uzerinde sonucta kapida acik gel diyoruz gelmek istemiyor babaanem diye. Annesi belirlemis malesef bu durumu
Tek suç annesinin değildir bence bir ayrılık varsa mutlaka her iki tarafta da hata vardır diye düşünüyorum .

Back
X