• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu durumda ne yapmalı?

demrelimadam

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
250
88
13
40
Arkadaşlar bir ev var muhit olarak semt olarak begendik 165.000 tlev 90 metre kare amerikan mutfak kapıcılı havuzlu site, ama amerikan mutfak oluşu 90 metre kare oluşu kafamı karıştırıyor. Ama site 3 blok full dolu.Pişman olur muyuz alsak..

Son düzenleme:
Bilmem...
Açıkçası ben seviyorum öyle havuzlu,güvenlikli küçük evleri.
Hayırlı olsun inşallah.

90 mt kare kucuk bir ev değilki birde evde kaç kişi yaşadığınıza bağlı kucuk buyuk dıye tabir etmek.amerıkan mutfaklarda genellıkle alçıpandan falan yada sürgülü kapılardan yararlanılarak ayrılıyor salondan oyle birsey yapturabılırsınız site içi 165 bin gayet ıyı bencede fıyatı ama bırde sıte aidatları oluyor sitelerin

Semti bilmiyorum ama fiyat uygun görünüyor.
Amerikan mutfak beni rahatsız etmezdi şahsen.

90 mt kare kucuk bir ev değilki birde evde kaç kişi yaşadığınıza bağlı kucuk buyuk dıye tabir etmek.amerıkan mutfaklarda genellıkle alçıpandan falan yada sürgülü kapılardan yararlanılarak ayrılıyor salondan oyle birsey yapturabılırsınız site içi 165 bin gayet ıyı bencede fıyatı ama bırde sıte aidatları oluyor sitelerin

Arkaya ama caddeye bakıyor ön cephe olsa zaten 200 bin olurdu oda ama arkaya bakması rahatsız edici değil köşe bina

90 m2 ev bana göre küçük. Hele ki amerikan mutfak hiç sevmem. Ama şu var bütçe de kısıtlı. Şimdi bunu alıp borcu bitirdikten sonra, ileride satıp başka bir ev alabilirsiniz. Yatırım gözüyle bakabilirsin.

Çocuk varmı? Full doluysa ısınmasıda kolay olur..
Şimdilik bütçe buna müsaitse al, ilerde durumun el verirse satıp daha büyüğüne geçersin.

Hayırlı ev'ler olsun..

90 m2 ev bana göre küçük. Hele ki amerikan mutfak hiç sevmem. Ama şu var bütçe de kısıtlı. Şimdi bunu alıp borcu bitirdikten sonra, ileride satıp başka bir ev alabilirsiniz. Yatırım gözüyle bakabilirsin.

Aslında bir nevi yatırım olacak çünkü iş durumlarımız karışık şuan

Çocuk varmı? Full doluysa ısınmasıda kolay olur..
Şimdilik bütçe buna müsaitse al, ilerde durumun el verirse satıp daha büyüğüne geçersin.

Hayırlı ev'ler olsun..

Çok temiz site güven içinde oturulur genelde çalışan kesimi

bütçem buna yetiyorsa bunu alırım, yoksa 3+1 i tercih ederim tabi ki...
ilerde satıp üstüne ilave yapıp daha geniş bir ev alabilirsiniz.

Arkaya ama caddeye bakıyor ön cephe olsa zaten 200 bin olurdu oda ama arkaya bakması rahatsız edici değil köşe bina
eğer durumum buna el verıyorsa evde içe sindiyse alır içinide istediğiö gibi zamanla yaptırırdım ama dedıgım gıbı mutfak cok rahatsız edıcıyse bir çözüm bulunabılır

benim evim amerikan mutfak amerikan mutfaklarda avantaj da dezavantajda var.. Dezavanatjı ;

mutfağında bulaşık olmıcak devamlı tertipli durman gerek

özellikle balık, kızartma kokusu o gece odadan çıkmıyor.

sigara içiyorsanız buda dezavantaj,

çocugunuz var ise mutfak masası tehlike olabiliyor bazen

bir misafir geldi ise akşam yemeğin ortasında ben çok utanıyorum mutfak dağınık oluyor genelde

amerikan mutfak evlerde mutlaka bir oda misafir için fazladan olmalı

avantajı da su içmek için kalkıp gitmen gerekmiyor tv ile aynı yerdesin hem tv bakabilip hemde yemek yapabiliyorsun.

iki petek olduğu için birde yemek yapılınca oda sıcacık oluyor.

Daha iyisini alamayacaksanız alın tabii ki.
Borcunu bitirir istediğiniz eve peşinat yaparsınız.

Bir yerden başlamazsanız hiç ev sahibi olamayabilirsiniz.

Back
X