• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu durumda ne yapmalı?

Arkadaşlar bir ev var muhit olarak semt olarak begendik 165.000 tlev 90 metre kare amerikan mutfak kapıcılı havuzlu site, ama amerikan mutfak oluşu 90 metre kare oluşu kafamı karıştırıyor. Ama site 3 blok full dolu.Pişman olur muyuz alsak..
Diğer siteler çok pahalı 130-140 metrekare evler büyük ama 240.000 260,000 bütçem yetmiyor imkanı yok alamam? Emlakçı haber bekliyor eşim bana bıraktı..

Güncelleme: Arkadaşlar üstteki evden vazgeçtik havuzlu güvenlikli 100 metre kare ve ayrı mutfaklı ev beğendi eşim . Birinci kat ama onbeş merdiven çıkılıyor.Aydınlık güneş ev, altı boş ama alttanda yalıtımı var yönetici odası yapmışlar.iyi yapmış mıyız almakla..Ev kiracılı 700 den şuan taşınıp taşınmayacağımız belli değil oturuyor.
Bir diğer sorunum iyi mi yaptık kötü mü kızlar.Ailemden nasıl uzaklaşırım sıfırdan nasıl düzenkurarım zorluyoruz bulunduğumuz muhitte şartları ev halen iş bulamadık aylar oldu.Gidip gitmemekte kararsızız.Biraz daha iş bulamazsak mecburuz

Arkadaşlar bir ev var muhit olarak semt olarak begendik 165.000 tlev 90 metre kare amerikan mutfak kapıcılı havuzlu site, ama amerikan mutfak oluşu 90 metre kare oluşu kafamı karıştırıyor. Ama site 3 blok full dolu.Pişman olur muyuz alsak..
Diğer siteler çok pahalı 130-140 metrekare evler büyük ama 240.000 260,000 bütçem yetmiyor imkanı yok alamam? Emlakçı haber bekliyor eşim bana bıraktı..

Güncelleme: Arkadaşlar üstteki evden vazgeçtik havuzlu güvenlikli 100 metre kare ve ayrı mutfaklı ev beğendi eşim . Birinci kat ama onbeş merdiven çıkılıyor.Aydınlık güneş ev, altı boş ama alttanda yalıtımı var yönetici odası yapmışlar.iyi yapmış mıyız almakla..Ev kiracılı 700 den şuan taşınıp taşınmayacağımız belli değil oturuyor.
Bir diğer sorunum iyi mi yaptık kötü mü kızlar.Ailemden nasıl uzaklaşırım sıfırdan nasıl düzenkurarım zorluyoruz bulunduğumuz muhitte şartları ev halen iş bulamadık aylar oldu.Tavsiyelerinizi bekliyorum
siz ailenizle mi oturuyorsunuz?

Ev almışsınız ve evin olduğu semtte is ariyorsunuz sanırım. Hayırlı olsun. Peki şimdi kirada misiniz ? Zamanı gelince is de bulunur.

Ev almışsınız ve evin olduğu semtte is ariyorsunuz sanırım. Hayırlı olsun. Peki şimdi kirada misiniz ? Zamanı gelince is de bulunur.

İnşallah . Evi aldık iş aramıyoruz taşınmak istediğimiz için duruyoruz öylece

Hayırlı olsun ileri de daha büyükleri güzelleri nasip olsun inşallah:KK16:Bizim evimizin de m2 si de aşağı yukarı aynı ve amerikan mutfak aynı şekilde site içerisinde açıkcası ben çok memnunum temizliği çok kolay mutfağın açık olması misafir geldiğinde avantaj bence tv bakarken herşeyi hallediyorum, eşimle sohbet ediyorum falan ben dezavantajını görmedim pek zaten yemeklerden sonra mutfağı toplamadan rahat edemezdim:KK48: Ödeme kolaylığı versin Rabbim herşey halledilir:KK68:

Amerikan mutfak olması evi biraz daha genişletmiştir ama yemek yapsan kokusu oturduğun yerde misafir falan olunca zor devamlı toplu olmalı bide yaktıysan yemeği yandın..
Ama eğer evler pahalı ise şimdilik böyle bir ev alın ödeyin ilerde daha iyisini alırsınız satıp gibii
Birde hangi şehir ?

Back
X