- 24 Mart 2018
- 1.096
- 1.427
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özel ders alayım diye yapıyorlar belki de o zaman .Sizi özel derse teşvik için bu
Çünkü ne kadar geç öğrenseniz onların karı
Tabiri caizse çirkeflik yapın ve hakkınızı savunun
Sürücü kursları maalesef insanları çok kandırıyor
Ben iş Makinesi kursunda çalıştım ama normal ehliyete de baktım sayılır ve bu sektör bilmedikleri için insanları kandıranlarla dolu
Normalde de öyle olması gerekir zaten . Ben bu kadar ara vereceklerini beklemedim hiç . Bir de her aradığımda biz arayacağız diyorlardı . Paramı iade etseler geçerim de ya etmezlerseVallaNooption in dedigi gibi parani al baska kursa grc. Ayda bir saat dersle 2 yila anca alacaksin ehliyeti herhalde, ki insan ogrendigini de sonraki derse unutur.
Benim ilk dersi kurs belirledi saatini yerini. Sonrakileri hoca ile ikimiz belirledik. Ama en fazla bir hafta ara vermisizdir. Brn ehliyet alirken 10 saatdi sanirim zorunlU ders, bir bucuk ayda bitirmistik dersleri.
Hm tamam şimdi olduzaten o yüzden şikayet etmeyecekmisin?
faturanı alıp tüketici mahk başvur. ya paranı geri ödesinler yada ders versinler
Zaten olmazsa adınızı yayacağım heryere diyeceğimBir ayda bir direksiyon dersi mi olur ya hu. Gidin kavga çıkarın. Gerekirse paranızı geri alın. O nasıl kurs öyle.
Derslerimi tam ve zamanında versinler yeterli benim içinKurstan ayrılsanız bile paranızı iade etmezler ki bu konuda haklılar çünkü kongenjanlı.
Fatura kesmek zorundalar bu Arada önce yada sonra farketmez her kursiyere fatura kesilmesi zorunludur yorumlarda yazılanlara cevap vereyim dedim:)
Ederler. Tüketici haklarına başvuracağını söylerse ederler. Onlar para iade etmezse mahkeme ettirir ki mahkeme dediğime bakmayın, hemen karar çıkıyor. Bu resmen ayıplı hizmet. Ne yani bu kadın boşuna mı para ödemiş olsun.Kurstan ayrılsanız bile paranızı iade etmezler ki bu konuda haklılar çünkü kongenjanlı.
Fatura kesmek zorundalar bu Arada önce yada sonra farketmez her kursiyere fatura kesilmesi zorunludur yorumlarda yazılanlara cevap vereyim dedim:)
Aynen öyle yani bende bu şekilde söyledim hepiniz özel sektör çalışanı insanlarız ben size gelemediğimi haber verdim dedim . Yok iptal edemeyiz yok telafi yazamayız.Ederler. Tüketici haklarına başvuracağını söylerse ederler. Onlar para iade etmezse mahkeme ettirir ki mahkeme dediğime bakmayın, hemen karar çıkıyor. Bu resmen ayıplı hizmet. Ne yani bu kadın boşuna mı para ödemiş olsun.
Tabiki arkadaş haklı.Ederler. Tüketici haklarına başvuracağını söylerse ederler. Onlar para iade etmezse mahkeme ettirir ki mahkeme dediğime bakmayın, hemen karar çıkıyor. Bu resmen ayıplı hizmet. Ne yani bu kadın boşuna mı para ödemiş olsun.
uzlaşmaya çalışın sıfırdan tekrar bi kursa yazılmak maliyetli sonuçtaDerslerimi tam ve zamanında versinler yeterli benim için
Özel ders alayım diye yapıyorlar belki de o zaman .
Neden hakkım olsn 2 saat işin onlara ayrıca ödeme yspsyım ki ?
Pekş şikayet mekanizması var mı ?
Evet bizde prosedür böyle diyor meselaTabiki arkadaş haklı.
İskonto kursta birincisi ayda bi derse çağırmak zaten başlı başına hata.
İmkanı varsa hafta içi yoksa hafta sonraları çağırmak zorunda
Ama kursiyer birçok şartı bilmediği için kurs ne derse ona inanıyor
Gidip yüzyüze konuşacağım . Ama ya telafi yazmazlarsaUz
uzlaşmaya çalışın sıfırdan tekrar bi kursa yazılmak maliyetli sonuçta
Hayır yazılı derslere hiç gitmedim .Bağlı bulunduğu milli eğitime şikayet edebilirsiniz.
Siz yazılı derslerine devamlı gittiniz mi peki?
Yani devam olayı nasıl?
Eğer derse gitmediğiniz halde onlar var gösterdi ise ordan vurabilirsiniz onları
Yani şöyle gelmediğim halde var olarak gösterdiyseniz demek ki bu sadece presödür icabı bunu da yaparsınız deyin
Ben ilk başta uygun değil demedim o Gün çalışırsam gelemem ben kesinleşince haber veririm dedim . Kesinleşti Aradım gelemiyorum diye biz ders yazdık gelmediniz 1 ders hakkınız daha gitti dedilerİlk derste bir şey diyemem sonuçta siz kabul edip sonra değiştirmişsiniz. İkinci durum saçma geldi. 2 gün önce aramaları ve siz uygun olmadığınızı söylediğiniz halde anlayış göstermemeleri. Biraz yardımcı olabilirlerdi.
Hm tamam şimdi oldu
Benim henüz oda kartım yokbak aynısını yaptım. ft yı vermek istemediler. oda kartımı çıkartıp masaya koydum isterseniz birbirimizi uğraştırmayalım siz zararlı çıkarsınız dedim. hemen ft mı verdiler. gittim tüketici mahkemesine başvurdum paramı geri aldım.
Benim henüz oda kartım yok(
Ama bunu yapayım hiç olmazsa belki gözleri korkar ya dersi ya da paramı verirler![]()
Ben ilk başta uygun değil demedim o Gün çalışırsam gelemem ben kesinleşince haber veririm dedim . Kesinleşti Aradım gelemiyorum diye biz ders yazdık gelmediniz 1 ders hakkınız daha gitti dediler