- 4 Eylül 2013
- 1.398
- 164
- 103
- Konu Sahibi SiyahKolik
Kızlar bildiğiniz üzere sevgilim haftaiçi çalışıp geri kalan tüm saatlerini ortak olduğu bilgisayar dükkanında geçiriyor. Haftasonu sabah açılışından kapanışına kadar, haftaiçi ise akşamdan kapanışa kadar orada. Ben hep onun ilgisizliğinden yakınmışımdır. Ona bunu söyleyince sağolsun ilgi anlayışı sürekli mesajlaşmak olduğu için beni anlamıyor. Çalışıyorum bütün vaktimi sana ayıramam diyor. Akşamları eve geldiğinde haber veriyor sonra yatıyor. Ama ona göre bu bile ilgilenmek. Konuşuyorum olmuyor, trip atıyorum olmuyor ne yapacağımı şaşırdım. Kendini de şu şekilde savunuyor;
-Kendim için uğraşmıyorum, bizim için uğraşıyorum,
-Geleceğimiz için şimdiden çalışmalıyım,
-Kimse kimseye oturduğu yerden para vermiyor ne yaparsam bu yaşımda yapacağım,
-Ben bizi düşünürken sen ilgi diyosun, çalışmadan birşey olmaz annene babana söyle işi bırakın sadece benimle ilgilenin de bakalım ne diyecekler,
-Sabret borçlarım bitince dile benden ne dilersen, böyle olmayacak rahatlayacağım,
-Herşey yoluna girecek, biraz zaman... Bunların acısını çıkaracağız, ilerde hep gezicez ama şu an değil..
Gibi gibiii.... kızlar her konuşmamızda bunları duruyorum ondan. Hatta geçen gün tartıştım, "mutsuzum umutsuzum bunu bil, sıkıldım artık sürekli önüme bir zaman dilimi koymandan. Bu yaşımızda ben seninle gezip eğlenemiceksem ne anlamı var. Yoruldum artık çok sıkıldım bizden umudum yok" gibi şeyler söyledim. Akşamında yine birşey olmamış gibi konuştu, hatta yakın konuştu. Ne yapacağımı şaşırdım. Bir yanım ayrılmak istiyor, bir yanım yapamıyor. Çünkü seviyorum. Borçlarının bitmesine daha çok var. En az 6 ay var akıl verin bana..
-Kendim için uğraşmıyorum, bizim için uğraşıyorum,
-Geleceğimiz için şimdiden çalışmalıyım,
-Kimse kimseye oturduğu yerden para vermiyor ne yaparsam bu yaşımda yapacağım,
-Ben bizi düşünürken sen ilgi diyosun, çalışmadan birşey olmaz annene babana söyle işi bırakın sadece benimle ilgilenin de bakalım ne diyecekler,
-Sabret borçlarım bitince dile benden ne dilersen, böyle olmayacak rahatlayacağım,
-Herşey yoluna girecek, biraz zaman... Bunların acısını çıkaracağız, ilerde hep gezicez ama şu an değil..
Gibi gibiii.... kızlar her konuşmamızda bunları duruyorum ondan. Hatta geçen gün tartıştım, "mutsuzum umutsuzum bunu bil, sıkıldım artık sürekli önüme bir zaman dilimi koymandan. Bu yaşımızda ben seninle gezip eğlenemiceksem ne anlamı var. Yoruldum artık çok sıkıldım bizden umudum yok" gibi şeyler söyledim. Akşamında yine birşey olmamış gibi konuştu, hatta yakın konuştu. Ne yapacağımı şaşırdım. Bir yanım ayrılmak istiyor, bir yanım yapamıyor. Çünkü seviyorum. Borçlarının bitmesine daha çok var. En az 6 ay var akıl verin bana..