• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu durumda ne yapmalıyım?

Adam gayet aklı başında davranıyor.
Üstelik size kendisini de çok iyi izah etmiş, gerekçelerini söylemiş.
6 ay öyle devasa uzunlukta bir zaman dilimi değil.

Yani canim sabredemem diyorsan ayril o zaten seni hayatinin merkezi yapmamis . Farkettigin zaman sende birinci planda tutmasaydin. Ama cocuk en azindan sorumluluk sahibi. Olgun. Ama sen bu tiplerden hoslanmiyorsun. Ya kabullenip mutlu ol. Yada ayril yoluna bak.
Önüme hep bir zaman dilimi koymasından korkuyorum aslında. Yoksa 1,5 yıldır bu şekilde ilişkimiz.

Hah, tam bu sebepten erkekler bıkar haklı olarak, "zaten ne yapsam mutlu edemeyeceğim." diye düşünsün ondan sonra rahat edin. Çevremde çok canlı şahidim var diye biliyorum, hayatın gerçeklerine alışın gün 24 saat, çalışması gerekiyorsa ve sizin isteklerinizi gözeterek çalışıyorsa sabredin veya boş yere zamanını almayın, emek olmadan yemek olmuyor çünkü. Hem aşırı ilgi, hem az iş, hem çok para hiç olmuyor. Denge kuramıyorsanız; karşınızdakinin dengesini bozuyorsunuz.
Evinde 3 tane engelli kız kardeşi var. Annesi,babası var. Apartmanda da ablası ve abisi yasıyor giriş katında. Kendileride en üstte dublex. Ben 1 odalı evde de olurum ama ev ev üstüne olmaz. Yapamam. İleri de bende çalışacağım eve gelince rahat rahat yatmak isterim. Bunları anlattım ona. En ücra bir köşeden de olsa olur ama ev ev üstüne olmaz dedim. Onun için ev alma derdinde kendisi. Önceden hep yemiş, gezmiş parasının hesabını yapmamış. Şimdi onu toparlıyor resmen.

Nişanlıyken 2 ayda bir görüşüyordum eşimle, gerisini sen düşün...
Bizde öyleyiz. 2 ayda bir buluşuruz.

Adam gayet aklı başında davranıyor.
Üstelik size kendisini de çok iyi izah etmiş, gerekçelerini söylemiş.
6 ay öyle devasa uzunlukta bir zaman dilimi değil.
6 ay borçların hafiflemesi. Toplam 16 ay sabret diyor.

Önüme hep bir zaman dilimi koymasından korkuyorum aslında. Yoksa 1,5 yıldır bu şekilde ilişkimiz.

Evinde 3 tane engelli kız kardeşi var. Annesi,babası var. Apartmanda da ablası ve abisi yasıyor giriş katında. Kendileride en üstte dublex. Ben 1 odalı evde de olurum ama ev ev üstüne olmaz. Yapamam. İleri de bende çalışacağım eve gelince rahat rahat yatmak isterim. Bunları anlattım ona. En ücra bir köşeden de olsa olur ama ev ev üstüne olmaz dedim. Onun için ev alma derdinde kendisi. Önceden hep yemiş, gezmiş parasının hesabını yapmamış. Şimdi onu toparlıyor resmen.

Bizde öyleyiz. 2 ayda bir buluşuruz.

Kaldıramayacağın yüklerin altına girme derim.
Önceden yemiş içmiş borca girmiş diyorsun. Benim eşim önceden de böyleymiş, belki seninki evlenince borcu bitince değişir. .. Bu arada mesleği nedir? Esnaf falan mı?

Kaldıramayacağın yüklerin altına girme derim.
Önceden yemiş içmiş borca girmiş diyorsun. Benim eşim önceden de böyleymiş, belki seninki evlenince borcu bitince değişir. .. Bu arada mesleği nedir? Esnaf falan mı?
Benden önce borc harc yapmamış yanlıs anlattım sanırım. Benden önce birikim derdinde değilmiş. Bu kadar çalışıp çabalamıyordu. Elinde varsa var, yoksa yok. Bu şekilde düşünürdü. Ama öncesinde arkadaşlığımız olduğu için düşüncelerini iyi bilirim. Bana her zaman "ilerde karım, çocuğum benden birşey istediğinde yok dememeliyim" derdi. Sanırım onu uygulamaya calısıyor. Bilgi işlem şu an yaptığı iş. Ek olarakta esnaflık denebilir. Film satıyor, pc tamiri yapıyor vs..

Ben de bunun için diyorum zaten, sizin isteğinizi dikkate almış ve bunun için birşeyler yapmaya çalışıyor, ama hala ben dedirtmek peşindesiniz ona. Başka bir senaryoda hayır benim istediğim olacak, ailemi bırakamam, onlarla oturman gerekir diyen biri olsaydı da kabul etmeyin derdim sonuçta ama insanın da her isteği kabul olmuyor. Ayrı ev için çalışan birine, bir de ilgi için sıkboğaz etmek sorun yaratır. Konuşsanız da, trip yapsanız da bir şey değişmez. Madem şu aralar daha boşsunuz siz daha fazla gidin yanına.

Öncesini de boşverin zaten, yoktunuz bile o zamanlar. Sizden sonrası önemli. Daha önceden paranı nereye harcadın tartışmalarının bir yere vardığını ben hiç görmedim.

İnsanlar yıllarca birbirini bekliyor, elbette size bekleyin demem.
Ama şartlar buysa sevginiz ölçüsünde, karşınızdaki kişiye de hayatı zindan etmeden hareket etmelisiniz.
Peki beni görmezden gelmesini nasıl kaldırabilirim.

Atomic Kitten 'tide is high' adlı şarkısında der kii, '
'a moment's pain for
a lifetime pleasure'
Başka bişey için diyolar onu ama olsun. eheh.
Diyeceğim o ki, altı ay "katlanılabilirlik" sınırını aşan bir süre değil. Zaten kış ayındayız, altı aya yaz gelmiş olur daha iyi gezilir işte bacım. Acık sabret.

Atomic Kitten 'tide is high' adlı şarkısında der kii, '
'a moment's pain for
a lifetime pleasure'
Başka bişey için diyolar onu ama olsun. eheh.
Diyeceğim o ki, altı ay "katlanılabilirlik" sınırını aşan bir süre değil. Zaten kış ayındayız, altı aya yaz gelmiş olur daha iyi gezilir işte bacım. Acık sabret.
Kalan 10 ay? Sonrada ev alacak beyfendimiz onuda beklicem o_O
İlerde hep yanında olcam diyor ama çok üzülüyorum halimize..

Ben de bunun için diyorum zaten, sizin isteğinizi dikkate almış ve bunun için birşeyler yapmaya çalışıyor, ama hala ben dedirtmek peşindesiniz ona. Başka bir senaryoda hayır benim istediğim olacak, ailemi bırakamam, onlarla oturman gerekir diyen biri olsaydı da kabul etmeyin derdim sonuçta ama insanın da her isteği kabul olmuyor. Ayrı ev için çalışan birine, bir de ilgi için sıkboğaz etmek sorun yaratır. Konuşsanız da, trip yapsanız da bir şey değişmez. Madem şu aralar daha boşsunuz siz daha fazla gidin yanına.

Öncesini de boşverin zaten, yoktunuz bile o zamanlar. Sizden sonrası önemli. Daha önceden paranı nereye harcadın tartışmalarının bir yere vardığını ben hiç görmedim.
Yok canım tartışmam hiç ama o aralar arkadastık. Daha çok vakit geçirirdik. Onu söylerim. Eskiden gezerdin şimdi benle birşey yapmıyorsun diye.
Aslında beklentim ilgi yağmuru değilki. Gün icinde araması da ilgidir. Sevdiğini söylemeside ilgidir. Ne bileyim yani kafamda karıştı.

Kalan 10 ay? Sonrada ev alacak beyfendimiz onuda beklicem o_O
İlerde hep yanında olcam diyor ama çok üzülüyorum halimize..

E topla 16 ay olsun. Etti bi buçuk sene.
Yahu bi buçuk sene nedir, millet evlenene kadar 3-4 sene bekliyor, ben de dahil.
Bence sen önceliklerini bi gözden geçir. Sana ev almak yerine senle gezip tozup 'anı yaşayacak' daha spontan kafalı bi adamla mutlu olacaksan, gelecek planları için çalışıp didinme yaşında değiliz kafasındaysan, ona göre bi adama geçiş yap, kendini de adamı da yorma yani.

Yok canım tartışmam hiç ama o aralar arkadastık. Daha çok vakit geçirirdik. Onu söylerim. Eskiden gezerdin şimdi benle birşey yapmıyorsun diye.
Aslında beklentim ilgi yağmuru değilki. Gün icinde araması da ilgidir. Sevdiğini söylemeside ilgidir. Ne bileyim yani kafamda karıştı.

ya valla kolay olduğunu söylemiyorum ben de, aynı yollardan ben de geçtim diye yazdım ama sabretmeden de bu zamanları aşamıyor insan, güveniyorsanız, sevgisinden de eminseniz sabredin. 6 ay vs. ama yok diğer kısımlara dair şüpheniz oluşursa zaten arkanıza bile bakmadan kaçın :)) Benim isteğim için çalışması 3-5 dakkalık telefon konuşmasından bana göre çok daha değerli ama mesajlarıma hiç cevap vermiyorsa ve haber vermeyi unutursa sorun ararım yani. E sizde de öyle bir şey olmayınca, kafa karıştıracak bir durum da kalmıyor geriye :D

E topla 16 ay olsun. Etti bi buçuk sene.
Yahu bi buçuk sene nedir, millet evlenene kadar 3-4 sene bekliyor, ben de dahil.
Bence sen önceliklerini bi gözden geçir. Sana ev almak yerine senle gezip tozup 'anı yaşayacak' daha spontan kafalı bi adamla mutlu olacaksan, gelecek planları için çalışıp didinme yaşında değiliz kafasındaysan, ona göre bi adama geçiş yap, kendini de adamı da yorma yani.
Evet bu açıdan bakınca bende hak veriyorum. Diğer şekilde geleceğimizde sıkıntı yaşardık sanırım.
ya valla kolay olduğunu söylemiyorum ben de, aynı yollardan ben de geçtim diye yazdım ama sabretmeden de bu zamanları aşamıyor insan, güveniyorsanız, sevgisinden de eminseniz sabredin. 6 ay vs. ama yok diğer kısımlara dair şüpheniz oluşursa zaten arkanıza bile bakmadan kaçın :)) Benim isteğim için çalışması 3-5 dakkalık telefon konuşmasından bana göre çok daha değerli ama mesajlarıma hiç cevap vermiyorsa ve haber vermeyi unutursa sorun ararım yani. E sizde de öyle bir şey olmayınca, kafa karıştıracak bir durum da kalmıyor geriye :D
Sevgisinden şüphem yok. Ama ilgi az olunca moral bozukluğu ister istemez oluyor. Aslında beni üzen kendini böyle yıpratması. Ha bir de gün içinde ofiste boş oturdugu zamanlarda bile beni arayıp sormaması. Bu gibi şeyler birikince sorun oluyor.
Bu bir sorun ama farkli sehirlerde olsaniz normalde ..ayni sehirde iki ay gorusmemek cok uzun bir sure haftada bir iki saatini ayirabilir en azindan
Dediğim gibi bazen çıkıp gidiyorum çalıştığı yere ama benim istediğim onun gelmesi benim yanıma.

Back
X