Bu durumda neler yapabilirim?

oh süper. Boşanmada kusurlu oldugu için hakim size verir. Çooook sevindim sizin adınıza.
Çok teşekkür ederim desteğiniz için, patronu izin vermemişti araba için oda ben sana güveniyorum senin üstüne yapalım demişti Allah işte bir şeylerin olacağını biliyor ve bana böyle bir fırsat veriyor

Ne reklamı yapıyor? Benim bildiğim Reklamcılık yapanların bu yaştaki kızlar işi olmaz.
Bir firmada çalışıyor çalışan yani ve yaklaşık 10 kızın arasında tabi erkeklerde varda benim eşim sağolsun her nefes alan varlığa yürüdüğü için

Çıldırıyorum ya. Maddi gücünüz olsun arkadaşlar. Çalışın eliniz ekmek tutsun. Ben cesaret edemiyorum bi başkasının maddi boyunduruğu altına girmeye valla yapanlara helal olsun. Lafım sadece konu sahibine değil. Böyle kızçelerimiz evlendikten sonra aldatılma, psikolojik ya da fiziksel şiddet vs durumlar yaşıyor, al çantanı çık git diyemiyorum, diyemiyoruz. Kızın eli kolu bağlı kalıyor. Param yok gidecek yerim yok derken. Hayır bizim de elimiz kolumuz bağlı kalıyor. Bir şey yapamıyoruz ya çıldırıyorum. Tadım kaçtı akşam akşam.

Ayrıca mesleginiz ne? Kreş gibi bir yerde bi iş bulabilirseniz hem çocuğunuzu götürür hem kendi paranızı kazanırsınız. Bir süre ailenizle idare edersinizz. Aldatılmak kabul edilmemeli ancak belki gerçekten bedel öderse daha sonra eşinizle tekrar düşünebilirsiniz

Back
X