- 3 Mayıs 2014
- 1.153
- 1.355
- 63
olay şöyle cereyan etse , bu durumda tepkiniz ne olurdu onu soruyorum.
erkek arkadaşınızla aranızda şöyle bir dialog geçiyor.
o: yarın görüşür müyüz?
siz: hayır yarın işim var görüşemeyiz
o: iyi o zaman ben arkadaşımla görüşeyim.
siz: hangi arkadaşın?
o: eski liseden bir arkadaş.
siz: umarım öyledir! (çünkü ayrılık dönemlerinde yapılmış bazı bayanlarla görüşmeler vs. olduğu için)
o: her zamanki halin ne zaman bana güvendin ki zaten
siz: neyse bişey demiyorum. sonuçta böyle düşünüyorsam biraz da kendinde ara.
o: yeter lütfen.
şimdi asıl sorun, bu muhabbet değil. bundan sonra bu muhabbet üzerine saatlerce yazışılmaz , konuşulmaz. neredeyse bir gün boyunca küs kalınır. sonuçta , arkadaşıyla görüştüğü gün gelir ve siz ararsınız tam 2 kere telefonu açmaz, gece olur geri dönmez. neti kapalı ve whatsaptan yazılanlar gitmez. bu durumda tavrınız ne olur? aklınıza ne gelir?
kızlar dipnot olarak geçeyim. asla telefonlarımı açmamazlık yapan vs. biri değildir. ilk defa böyle birşey yapıyor. şaşkınım, geceyi biriyle geçirdiğini falan düşünmeye başladım. ama telefonu geç vakit açıktı son aradığımda.
erkek arkadaşınızla aranızda şöyle bir dialog geçiyor.
o: yarın görüşür müyüz?
siz: hayır yarın işim var görüşemeyiz
o: iyi o zaman ben arkadaşımla görüşeyim.
siz: hangi arkadaşın?
o: eski liseden bir arkadaş.
siz: umarım öyledir! (çünkü ayrılık dönemlerinde yapılmış bazı bayanlarla görüşmeler vs. olduğu için)
o: her zamanki halin ne zaman bana güvendin ki zaten
siz: neyse bişey demiyorum. sonuçta böyle düşünüyorsam biraz da kendinde ara.
o: yeter lütfen.
şimdi asıl sorun, bu muhabbet değil. bundan sonra bu muhabbet üzerine saatlerce yazışılmaz , konuşulmaz. neredeyse bir gün boyunca küs kalınır. sonuçta , arkadaşıyla görüştüğü gün gelir ve siz ararsınız tam 2 kere telefonu açmaz, gece olur geri dönmez. neti kapalı ve whatsaptan yazılanlar gitmez. bu durumda tavrınız ne olur? aklınıza ne gelir?
kızlar dipnot olarak geçeyim. asla telefonlarımı açmamazlık yapan vs. biri değildir. ilk defa böyle birşey yapıyor. şaşkınım, geceyi biriyle geçirdiğini falan düşünmeye başladım. ama telefonu geç vakit açıktı son aradığımda.
Son düzenleme: