bu durumdan çok rahatsızım.. biri beni kendime getirsin :)

forever78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
456
120
53
oyyy kızlar üzerimde öyle bi ağırlık var ki... klavyenin tuşlarına zor basıyorum :)
ben işten ayrılalı nerdeyse bir sene olcak. kpss ye hazırlandım bu süreçte ve sonuç malumm 70 puanla kaldım
vee şuan nerdeyse bir aydır boş boş oturuyorum evde. işe başlamayı göze alamıyorum bi türlü konsantre olamıyorum. bir sürü uygun iş çıktı ama ben görüşmeye bile gitmedim içimde bişeyler gitme boşver otur evde diyo. iş yerindeki problemleri sabah erken kalkmayı vs düşündükce yılıyorum resmen.

bu durumdan çok rahatsızım. kendimi nasıl konsantre edebilirim ki ?
vee sizdede oluyo mu? bi süre iş hayatına ara verip geri başlayamamak?

bende işten ayrılalı 1 hafta oldu hemde çok hoş olamayn bir şekilde
aslında son zmanlarda ayrılmayı zaten düşünüyordumda işyerindeki huzursuzluk tuzla biberoldu işte
şimdide iş bakıyorum bir haftadır bulamıcakmışım gibi geliyor
mağazacılık sevmiyorum ama 4 yıldır tecrubemolduğu için başka işte bulamıyorum
aynı durum bendede var problem yaşamayı sevmiyorum sadece işimi yapmak istiyroum ama olmuyormalesef
sonuçolarak kendini gerçekten hazır hisettiğinde başla yoksa benim gibi problem yaşayabilirsin içine sinen bir iş bul daha iyi olur belki senin açından

ama hiç hazır hissedecekmişim gibi gelmiyo :)
insanın sevmedigi işi yapması cidden zor.istediğin gibi bi iş bulursun

ama hiç hazır hissedecekmişim gibi gelmiyo :)
insanın sevmedigi işi yapması cidden zor.istediğin gibi bi iş bulursun
asol canım sen benim gibi biraz karamsar olmuşssun azcık rahatla bence üstünde yük hissetme bir başka baktın olmadı çıkarsın zorla bağlıyan yokya

bana da ilk işime girmeden önce olmuştu ama bence hemen işe başlamalısın. ev insanı cidden yutuyor bir yerden sonra, iyice tembelleştiriyor ve depresyona da sokuyor zamanla. bir kere işe bi başla hepsi geçecek merak etme :)

is hayatinin elbetteki zorluklari vardir ve herkes sevdigi isi yapamiyor maalesef..eger maddi olarak ihtiyaviniz yoksa o zaman kendinize uygun olan isi bulana kadar bekleyin..

Evli misiniz bilmiyorum..ama cocuk ve sosyal hayat yoksa evde oturmakta sıkıcı. .siz tembelligi seviyor olabilirmisiniz?alismis olabilirsiniz? rahat bir yasaminiz varsa haklida olabilirsiniz..belki de zoru basarmak istemiyorsunuz? ancak bir insanin kolunda ne olursa olsun altin bilezigi olmali hem kendinizi daha iyi hissetmenizi saaglar..ya da is ortami size gore degildir..o zaman mecburiyetiniz yoksa kendinize biraz daha zaman verin..

evde ve iste iken olan butun durumlarinizi gozden gecirin maddi ve manevi hangisi agir gelevek bakalim? ona gore gelecegi de hesaba katip kendinize bir yol cizin..

canım bir an önce kalk ve silkelen.çünkü evde durdukça daha da hantallaşırsın.

kızlar tamda dedginiz gibi oldu ilk işten ayrıldıgımda nasıl vakit geçicek evde vs diye düşünüyodum şimdiler hiiiç o halimden eser yok :) yapcak bişey bulamazsam yatar uyurum diyorum.
cidden dediğin gibi ev insanı tembel yapıyo o ilk adımı bi atabilsem en azından görüşmelere gitsem geçicek gibi amaa nerdeee

öncelikle verdiğiniz cevap için çok tesekkür ederim :)
evli değilim. sosyal hayatta haftada bir toplanırız o kadar. sanırım tembelliğe alıştım. ama bundan kurtulmanın yolunu bulamıyorum maddi açıdan çalışmam şart değil. ama kendi paramla almak istediğim bi takım şeyler var. bu bile beni çalışmaya motive etmiyo. sanırım mecburiyet olmadığından. bilmiyorum

Ben de aynen böyle düşünüyorum. Hayatta kalmak için neden istemediğimiz bir şeyleri yapmamız gerekiyor, bu çok saçma. Bu şekilde hayatta kalmayı seçen tek canlı insan. Keşke bazı diğer hayvanları örnek alsalar.. Çoğu zaman hiçbir şey olmamayı düşünüyorum. Çalışmak, iş çok saçma geldiği gibi okumak da aynı oranda aptalca geliyor çünkü üniversitenin bana kattığı bir şey yok. Yolda aylak aylak gezinen meczupları veya sokak insanlarını çok iyi anlıyorum bazen.

evet bende üniversteliyim ama iş bulamk zor ama aptalcada gelmiyor
kendini yetirştirme fırsatı buluyorsun yeteneklerini faarkedebiliyorsun
ama iş bulma konusunda şöyle iyi bir yeri bitirmediysen ve torpilin yoksa bir yararı olmuyor

bazen iyi bi üniv.de yetmiyo, tecrube istiyolar
ilk iş yerimde patron sordu tecruben var mı vs. vs diye
en son patladım. ora tecrube istiyo bura tecrube istiyo ee siz iş vermezseniz nasıl kazancaz bu tecrubeyi dedim ve işe alındım :)

çalışmak yine büyük oranda kendini geliştirmeni sağlıyo tabi kendi alanında iş bulduysan. ama üniversitenin diploma vermek dışında hiç bi katkısı oldugunu bende düşünmüyorum en azından benim bölümüm için böyle.

darısı başıma ben diyemediğim halde alınmıyorum bazen
acaba sessizmikalıyorum

bence siz işsizlikten bunalıma girmiş samimi arkadaşlarınızla yada çevrenizde birileri varsa onlarla konuşun zira söyleyecekleriyle koşa koşa iş aramaya koyulursunuz...

bu devirde işçi olmak zor ama inanın işsizlikte çok zor

canım bir an önce kalk ve silkelen.çünkü evde durdukça daha da hantallaşırsın.
Evet ben de eğer sürekli evde beklersem ve kötü hissedersem öyle devam ediyor ama kendimi toplayıp kaldırdığımda o hozla herşeyi hallediyorum. Kalkmalısın, iş aramalısın bir yerlerden başlamalısın gerisi kesinllikle gelir.

öyledir mutlaka bide ihtiyaç halinde ise Allah herkesin gölüne göre versin..

aynen öyle devam ediyo. evde oldugum zaman bide bakımsızlaşıyorum ailemden başkası yok nasıl olsa diye bu dahada bunalıma sokuyo.

Evet ben de evde olduğumda saçı falan koyveriyorum. Giyiyorum pijamaları bütün gün tv pc başında. Sonra da iyice kötü oluyorum aynaya baktığımda. İnsanın bazen ihtiyacı oluyo böyle salaşlıklara ama bu uzun sürdüğünde daha kötü hale getirebiliyor durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…