- 27 Ekim 2013
- 850
- 1.058
- 358
amin inşallah...öyledir mutlaka bide ihtiyaç halinde iseAllah herkesin gölüne göre versin..
bi donem calistigim icin beni idare edecek kadar para biriktirmistim. Ama oda azalti iyiceamin inşallah...
insanın kendi parasını kazanmak harcamak gibisi varmı yahu....
bir bayan için günlük ihtiyaçları demek ucu bucağı olmayan şeyler demek...ped almak için mesela babanızdan/eşinizden(hadi eşten istenebilir) para istemek ne kadar zor
Gaza geldim bakk :) :) :)İşe başlıyınca paran olucak onu düşün, gelsin ayakkabılar gitsin çantalar
demek biraz daha örnek versem yarın işe başlayacaksınbi donem calistigim icin beni idare edecek kadar para biriktirmistim. Ama oda azalti iyicehesap yaptikca strese giriyorum :))
:) :)demek biraz daha örnek versem yarın işe başlayacaksın
oyyy kızlar üzerimde öyle bi ağırlık var ki... klavyenin tuşlarına zor basıyorum :)
ben işten ayrılalı nerdeyse bir sene olcak. kpss ye hazırlandım bu süreçte ve sonuç malumm 70 puanla kaldım
vee şuan nerdeyse bir aydır boş boş oturuyorum evde. işe başlamayı göze alamıyorum bi türlü konsantre olamıyorum. bir sürü uygun iş çıktı ama ben görüşmeye bile gitmedimiçimde bişeyler gitme boşver otur evde diyo. iş yerindeki problemleri sabah erken kalkmayı vs düşündükce yılıyorum resmen.
bu durumdan çok rahatsızım. kendimi nasıl konsantre edebilirim ki?
vee sizdede oluyo mu? bi süre iş hayatına ara verip geri başlayamamak?
çalışmak yine büyük oranda kendini geliştirmeni sağlıyo tabi kendi alanında iş bulduysan. ama üniversitenin diploma vermek dışında hiç bi katkısı oldugunu bende düşünmüyorum en azından benim bölümüm için böyle.
Belki sizin fitratiniz ev hanımı olmaya daha müsaittir....Mario imkansızlıklariniz varsa birsey diyemem ama yoksa illa da çalışmak zorunda değilsiniz.oyyy kızlar üzerimde öyle bi ağırlık var ki... klavyenin tuşlarına zor basıyorum :)
ben işten ayrılalı nerdeyse bir sene olcak. kpss ye hazırlandım bu süreçte ve sonuç malumm 70 puanla kaldım
vee şuan nerdeyse bir aydır boş boş oturuyorum evde. işe başlamayı göze alamıyorum bi türlü konsantre olamıyorum. bir sürü uygun iş çıktı ama ben görüşmeye bile gitmedimiçimde bişeyler gitme boşver otur evde diyo. iş yerindeki problemleri sabah erken kalkmayı vs düşündükce yılıyorum resmen.
Aynı durumdayız 2 yıl oldu işten çıkalı 2 çocuk doğurdum iş başvurusu yaptım bikaç yere geri döndüler maşallah ama birine görüşmeye bile gitmedim yarın da var bi bankadan çağırdılar hiç gidesim yok hem rahatlığa alıştım hemde özgüvenimi yitiriyrm galiba girsem ya yapamazsam çalışamazsam sabh erken kalk çocuk götür falan oofff bi başlasak devamı gelir aslında da bi başlayabilsekoyyy kızlar üzerimde öyle bi ağırlık var ki... klavyenin tuşlarına zor basıyorum :)
Banada bi adim atsak.devami.gelir gibi geliyo ama o adimi atasim gelmiyoAynı durumdayız 2 yıl oldu işten çıkalı 2 çocuk doğurdum iş başvurusu yaptım bikaç yere geri döndüler maşallah ama birine görüşmeye bile gitmedim yarın da var bi bankadan çağırdılar hiç gidesim yok hem rahatlığa alıştım hemde özgüvenimi yitiriyrm galiba girsem ya yapamazsam çalışamazsam sabh erken kalk çocuk götür falan oofff bi başlasak devamı gelir aslında da bi başlayabilsek
cok dogru soyluyosunuz nereye kadar boyleKolay iş mi var ki?
İnsan varsa işin içinde her iş zor.
Çeşit çeşit, cazgırı efendisi, cahili, çok bilmişi, küstahı, kabası her türlüsü insanla gün içinde
karşılaşmak mümkün.
Hiç bir şey olmasa sinirin bozulur.
Para kazanmak kolay değil ama harcaması tatlı.
Ben de sabah kalkması, yorgunluğu diye düşününce çalışmamak daha güzel ya diyorum ama
evde 15 gün kalsam da kendimi işe yaramaz bir tüketici gibi hissediyorum.
Üretmek, bir işe yaramak, birilerine faydalı olmak güzeldir güzeldir.
Yat yat, uyu uyu nereye kadar?
Gittim sınava soktular çok iyi geçti 2 güne haber vericeklermiş bakalım hayırlısı.ilgilendiğin için teşekkür ederim bu aradaBanada bi adim atsak.devami.gelir gibi geliyo ama o adimi atasim gelmiyodu taa ki bugune kadar yeterrrr dedkm kendime ve yarn ilk gorusneyi yapcam ins :)
Sizde bi silkelenip kendinize gelin :) eminim o tempoya kisa surede ayak uydurabilirsiniz.
Eger yarn gorusmeye gidersen sonucu yaz cok merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?