bu durumdan çok rahatsızım.. biri beni kendime getirsin :)

İşe başlıyınca paran olucak onu düşün, gelsin ayakkabılar gitsin çantalar

öyledir mutlaka bide ihtiyaç halinde ise Allah herkesin gölüne göre versin..
amin inşallah...
insanın kendi parasını kazanmak harcamak gibisi varmı yahu....
bir bayan için günlük ihtiyaçları demek ucu bucağı olmayan şeyler demek...ped almak için mesela babanızdan/eşinizden(hadi eşten istenebilir) para istemek ne kadar zor

bi donem calistigim icin beni idare edecek kadar para biriktirmistim. Ama oda azalti iyice hesap yaptikca strese giriyorum :))

Herkesde oluyodur eminim :) bende altı aylık bi sureçten sonra işe başladım ve oyle bir iş olamaz sabah altıda kalkıyorum ama insan bir hafta geçmeden alışıyor ekonomik ozgurluğunu elinden bırakma derim ve ne kadar gecikirsen seçeneklerin okadar azalır. Bir once başla derim :)

Yaş kadın iş önemli 35 yaşındam sonra işveren almıyor işe daha genç olanı istiyor haberin olsun

Aynen öyle. Bir sertifika uğruna gençliğin en verimli yılları bir tür hapishanede geçiyor; evet ben okulların hapishane olduğunu düşünüyorum.

Belki sizin fitratiniz ev hanımı olmaya daha müsaittir....Mario imkansızlıklariniz varsa birsey diyemem ama yoksa illa da çalışmak zorunda değilsiniz.

Kolay iş mi var ki?
İnsan varsa işin içinde her iş zor.
Çeşit çeşit, cazgırı efendisi, cahili, çok bilmişi, küstahı, kabası her türlüsü insanla gün içinde
karşılaşmak mümkün.
Hiç bir şey olmasa sinirin bozulur.

Para kazanmak kolay değil ama harcaması tatlı.

Ben de sabah kalkması, yorgunluğu diye düşününce çalışmamak daha güzel ya diyorum ama
evde 15 gün kalsam da kendimi işe yaramaz bir tüketici gibi hissediyorum.

Üretmek, bir işe yaramak, birilerine faydalı olmak güzeldir güzeldir.
Yat yat, uyu uyu nereye kadar?

Aynı durumdayız 2 yıl oldu işten çıkalı 2 çocuk doğurdum iş başvurusu yaptım bikaç yere geri döndüler maşallah ama birine görüşmeye bile gitmedim yarın da var bi bankadan çağırdılar hiç gidesim yok hem rahatlığa alıştım hemde özgüvenimi yitiriyrm galiba girsem ya yapamazsam çalışamazsam sabh erken kalk çocuk götür falan oofff bi başlasak devamı gelir aslında da bi başlayabilsek

Banada bi adim atsak.devami.gelir gibi geliyo ama o adimi atasim gelmiyo du taa ki bugune kadar yeterrrr dedkm kendime ve yarn ilk gorusneyi yapcam ins :)
Sizde bi silkelenip kendinize gelin :) eminim o tempoya kisa surede ayak uydurabilirsiniz.
Eger yarn gorusmeye gidersen sonucu yaz cok merak ettim :)

cok dogru soyluyosunuz nereye kadar boyle ins yarn bi adim atccam bu konuda.

Gittim sınava soktular çok iyi geçti 2 güne haber vericeklermiş bakalım hayırlısı.ilgilendiğin için teşekkür ederim bu arada

Daha fazla evde oturma, bildigin uyusukluk cokmus ustune, depresyona dogru adim adim gidiyorsun...
Disari cik, spor yap, o is gorusmelerine git, gez, hayatini bu kadar kisir dongu verimsiz yasama...
Bu ruh halinden cikmak senin elinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…