• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu durumdan çok rahatsızım

PureLove___

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
96
0
6
Erzincan
mrb,hemen konuya gireyim
3 yıllık bi ilşkim var sevgilimin ailesiyle de tanışıyorum,sorun şu ki sevgilimin annesi bana, sevgilimin kardeşinin nişanlısının adıyla hitap ediyo artık çok sıkıldım bu durumdan,sevgilime söylesem daha şimdiden annemi şikayet ediyor diye düşünür mü sizce?
tamam bi kere şaşırdı söyledi diyelim ama kızlar çok sık oluyo bu bende çok rahatsızım bu durumdan,hadi diyelim kızı benden önce tanıyodu alışkan filan oda yok kızdan önce ben tanıştım aileyle sonra onlar tanıştılar,isimlerimizin de benzer bi yanı yok anlamıyorum kasıtlı yapıyo desem kadının bi kötülüğünü de görmedim ki gayet iyi davranıyo herzaman,napiyim sizce konuşayım mı sevgilimle? bide unutmayı söyledim evde yaşlı halaları var oda bana bi kaç kere kızın ismiyle hitap etti o çok yaşlı ona bşy diyemem ama annesi hep mi şaşırıyo?bir keresinde sevgilim uyardı annesini yanımda ben birşey demeden ama dvm ediyo yine:26:

ama benim bi ismim var sürekli onun adıyla hitap ediyo,bilmiyorum belkide abartıyorum

onunla aile arası tanışıklık adını koyma olduğundan daha içli dışlı olmuşlardır, bu kadar takacak bir şey yok. umarım o kızı kıskanmıyorsunuzdur farkında olmadan...

açıkcası bende rahatsız olurdum benim bir kimliğim ve ismim var. Hadi bi kere olsa fark etmezsin bile ama sık sık olması can sıkıcı

her seferinde düzelt sende. Kızarak değil tabii de gülerek. Sürekli aynı şey olunca doğrusunu söylemeye başlar. Sevgiline söylemen saçma olur bence. Hem o anlamaz niye alındığını , seni anlamayabilir, hem de annesine söylerse yanlış anlayabilir.

her seferinde düzelt sende. Kızarak değil tabii de gülerek. Sürekli aynı şey olunca doğrusunu söylemeye başlar. Sevgiline söylemen saçma olur bence. Hem o anlamaz niye alındığını , seni anlamayabilir, hem de annesine söylerse yanlış anlayabilir.

işte benim kötü huyum söyleyemiyorum mesela o bana kızın adıyla hitap ettiğinde gülerek kendi adımı söyleyerek .... teyzecim demek istiyorum ama olmuyo:(
sevgilim benim söylediğimi söylemese aslında olmaz mı bilmiyorum ya beni anlaması lazım benim annem ona başkasının adıyla hitap etse oda üzülürdü sonuçta

yazdığını okurken aklima rahmetli anneannem ve annem geldi:5:
gariplerim hangimizi cagiracak olsalar once evdeki herkesin adı söylenirdi:27:
beni cagiracaklar diyelim ayseeeee ayyyy fatma aaaa amannn emineeeeee ay of lingeeeeeennnnn
efendiiiiiiiiimmmmm
gibi diyaloglar hergün kackez yasanirdi:1:
bence abartiyorsun bicok insanda olabiliyo böyle seyler hic dert etme yani

işte benim kötü huyum söyleyemiyorum mesela o bana kızın adıyla hitap ettiğinde gülerek kendi adımı söyleyerek .... teyzecim demek istiyorum ama olmuyo:(
sevgilim benim söylediğimi söylemese aslında olmaz mı bilmiyorum ya beni anlaması lazım benim annem ona başkasının adıyla hitap etse oda üzülürdü sonuçta

valla sürekli başkasının ismiyle seslendiğine göre ve sevgilinde 1 kere uyardığına ve hala düzelmediğine göre her seferinde düzelteceksin, o bıkacak artık yanlış söylemekten

yazdığını okurken aklima rahmetli anneannem ve annem geldi:5:
gariplerim hangimizi cagiracak olsalar once evdeki herkesin adı söylenirdi:27:
beni cagiracaklar diyelim ayseeeee ayyyy fatma aaaa amannn emineeeeee ay of lingeeeeeennnnn
efendiiiiiiiiimmmmm
gibi diyaloglar hergün kackez yasanirdi:1:
bence abartiyorsun bicok insanda olabiliyo böyle seyler hic dert etme yani

ama sürekli yapıyo bunu

valla sürekli başkasının ismiyle seslendiğine göre ve sevgilinde 1 kere uyardığına ve hala düzelmediğine göre her seferinde düzelteceksin, o bıkacak artık yanlış söylemekten

çok haklısın bide yapabilsem

kadin belki önemsemiyor belki unutuyor olabilir, çok çok takıntı yapacak bir konu olmasa da , bir raddedn sonra önemli..

yapacak tek birşey var ablacım..

o sana şaşırarak mesela :ayşe ..dediği an sen hemen, ayse değil fatma, teyzecim...:34:
diyeceksin..

o 50 kere de derse, sen de 50 kere usanmadan ayşe değil fatma,:34: teyzecim diyeceksin...kızmadan kibarca..

bu kadar basit..

böyle böyle kadıncağız mutlaka öğrenir.

ama ayıp olur diye düşünme mutlaka her seferinde hatırlat..
---------------

Bu arada...ne var ki desin.:1:.diyen arkadaşlar lütfen gerçekçi olun..

1 kere 3 kere 5 kere belki ben de rahatsız olmam ama artık alışkanlık haline gelince herkes rahatsız olur..ezberleyiversin bir zahmet değil mi..:34:

kadin belki önemsemiyor belki unutuyor olabilir, çok çok takıntı yapacak bir konu olmasa da , bir raddedn sonra önemli..

yapacak tek birşey var ablacım..

o sana şaşırarak mesela :ayşe ..dediği an sen hemen, ayse değil fatma, teyzecim...:34:
diyeceksin..

o 50 kere de derse, sen de 50 kere usanmadan ayşe değil fatma,:34: teyzecim diyeceksin...kızmadan kibarca..

bu kadar basit..

böyle böyle kadıncağız mutlaka öğrenir.

ama ayıp olur diye düşünme mutlaka her seferinde hatırlat..
---------------

Bu arada...ne var ki desin.:1:.diyen arkadaşlar lütfen gerçekçi olun..

1 kere 3 kere 5 kere belki ben de rahatsız olmam ama artık alışkanlık haline gelince herkes rahatsız olur..ezberleyiversin bir zahmet değil mi..:34:

çok haklısın ama işte ben ayıp olur mu diye düşünüyorum hep bide birazcık çekingen biriyim bilmiyorum inş cesaretimi toplayıp söyleyebilirim,dediğin gibi bir değil iki değil sürekli oluyo,ama söylersem baya bi şaşırır heralde

benim eski erkek arkdaşımın anneside tanıştığımız gün 4 defa adımı sormuştu:37:

yoksa kadın beni istemiyo mu:) ama iyi aramız yani

Back
X