konunu önceden de okumuştum ve hala azalmadığına üzüntünün hatta arttığını görünce çok üzüldüm..unutamıyorum demişsin ama sebebi ortada..çünkü ara ara görüşmüşsünüz.. yani tam anlamıyla tüm bağlantılarınız kopsa, tüm haberleşme haber alam durumlarınız bitse mutlaka azalacaktı..belki tam bitmeyecekti hislerin ama bir nebze olsun azalacaktı..bak diyorsun ki benden sonra 5. sevgilisi var..hepsini öğreniyorsun bir şekilde.tam unutacaksın derken hop arıyor seni o duygularını döküyor..bu şekilde inan kimse kimseyi unutamaz..tek çaren tüm kapıları kapatmak..onu içinden atmadan yeni ilişkilere yelken açman yeni birileriyle tanışman pek işe yaramaz..habire kıyaslamalar yapmana neden olur..onu içinden tam atmalısın öncelikle..ama tek yolu tüm bağlantıları kesmek..iş hayatın var mı?
canım onun benden sonra 5.sevgilisi demedim.o yakaladığım kızın bundan sonraki nerdeyse 5.sevgilisi var dedim.yani kız aralıksız bi onla bi bunla hatta aynı anda bikaç kişiyle beraber biz umrunda bile değiliz ama biz hala onun acısını çekiyoruz hatta bir ömür boyu..güya bildiğime göre eski sevgilimin hayatında kimse yok..iş hayatım yok canım kpss ye hazırlanıyorum (hazırlanamasamda)bide yüksek lisansa başladım bunlar işte...
sana artık yorum yapmayacaktım beste ama son cumlenı okuyunca gene sınırlendım.sen hala ınanıyormusun sızı mahvedenın mesafeler olduguna allah askına?aranızda 3 saatlık mesafe oldugunu hatrlıyorum ve bu gerekırse her gun bıle gelınebılecek bı mesafe ama İSTESEYDİ...kendını hala bunlara ınandırmanın bır yararı yok canım o ıstemedıgı ıcın gelmıyor ve emın ol 10 ay ocenıde bılıyorum su an belkı sen farketmesende aynı degılsın.cok daha ıyısın.ve daha ıyı olacaksın.aferın ne gzel yksek lısansınla ılgılenıyosun ılk gunler su ıcmeye bıle elın kalkmıyordu hatrlıyorum yanı:)merak etme panıgede kpılma her bunye farklı sende uzun surmus olabılır ama doganın kanunu bu elbet baskaları gıreek hayatına elbet sevıleceksın seveceksın ıstesende ıstemesende olacak bunlar unutulmaz dıye bısey yok yanı anlatabıldımmı canım..ne demısler balık denızın ne oldugunu bılmez..cunku ıcındedır.sen kendı durumunu gelısmeyı farkedemesende en azından ben farkettım cok cok ıyısın merak etme.belkı yavas ama emın dımlarla ıyılesıyosunilkbahar teşekkür ederim..dediğin gibi bende çözümler bulmaya çalışıyorum ama kendime söz geçiremiyorum.kızlar ben şuan mızmızlanıyor gibi görünebilirim belki ama değil inanın dediklerinizi uyguluyorumm çık dışarı diyosunuz çıkıyorum gez diyosunuz geziyorum işte meşgul ol bişelerle diyosunuz oluyorum ama yokkkkkkkkkkkkkkkkkk olmuyorrrrrrrrrrr.bi tek hayatıma birini alma şıkkım kaldı onuda yapıcam en son artık ama ben haalaaa ona dürüst davranıyorum düşünün...her an mutsuzum 1saniye aklımdan çıkmıyor.ya şaşırıyorum mesela forumdada okyorum diyolarki 3gün kötüydüm düzeldim yada 15gün kötüydüm 3ay kötüydüm düzeldim gibi ya ben neden düzelemiyorum 10 ayyyyy oldu ya....daha nekadar sürecekkkkkkya 10 ayda azalsa azcık tamam diycem azalmıyoda aksine artıyo....bide mesefa mahfetti bizi aynı şehirde olsaydık kendini affettirebilmek için kapımda köpek olurdu ama mesafe varya ....(((
sana artık yorum yapmayacaktım beste ama son cumlenı okuyunca gene sınırlendım.sen hala ınanıyormusun sızı mahvedenın mesafeler olduguna allah askına?aranızda 3 saatlık mesafe oldugunu hatrlıyorum ve bu gerekırse her gun bıle gelınebılecek bı mesafe ama İSTESEYDİ...kendını hala bunlara ınandırmanın bır yararı yok canım o ıstemedıgı ıcın gelmıyor ve emın ol 10 ay ocenıde bılıyorum su an belkı sen farketmesende aynı degılsın.cok daha ıyısın.ve daha ıyı olacaksın.aferın ne gzel yksek lısansınla ılgılenıyosun ılk gunler su ıcmeye bıle elın kalkmıyordu hatrlıyorum yanı:)merak etme panıgede kpılma her bunye farklı sende uzun surmus olabılır ama doganın kanunu bu elbet baskaları gıreek hayatına elbet sevıleceksın seveceksın ıstesende ıstemesende olacak bunlar unutulmaz dıye bısey yok yanı anlatabıldımmı canım..ne demısler balık denızın ne oldugunu bılmez..cunku ıcındedır.sen kendı durumunu gelısmeyı farkedemesende en azından ben farkettım cok cok ıyısın merak etme.belkı yavas ama emın dımlarla ıyılesıyosun
kızlar çok kötü şeyler oldu bu aptal arkadaşımı arayaıp sormuştuya daha bir ay bile olmamıştıçbenim bu arkadaşımda dün msj atmış ne yaptınız diye oda bitti artık ya hem hayatımda biri var demmişşşşşşşşş(((arkadaşım şok olmuş saçmalama iyimisin sen daha 1 ay olmadı bestede beste diyodun.soruyodun yok hayatında birimi var yosa bilmem ne diye oda bizim sonumuz demiş falan.ben tabi resmen hastanelik oldum.nasıl biri var ya nasılll.yıkıldım arkadaşımdediki çok çelişkili cevaplar verdi bence yok diye.bugün annesi aradı tam da beni.bende olanları anlattım.bu ne saçmalık ben zamanna bıraktım belki aklı başına gelir diye o ne yapıyo falan dedi çok üzüldü çokda iyi kadın.imkansız ben asla kimseyi asla kabul etmem senden başka falan diye oda konuştu.akşam gelince konuşucam onunla kesin dedi seni arıycam dediii.ya kızlar ben napayım...tüm bu olanlardan sonra ona akşam ne diyeyim.....çıldırcam hiç aklım başımda değil....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?