Bu durumdan kurtulmak istiyorum:(

ne yapayım peki nee?????çıktımda gezidm de dolaştımda ama neoldu biliyormusun dolmuşta ağlama krizine girdim yolda aynı şekilde..söyleyin neyapayım

ne yapayım peki nee?????çıktımda gezidm de dolaştımda ama neoldu biliyormusun dolmuşta ağlama krizine girdim yolda aynı şekilde..söyleyin neyapayım

bir anda 10 numara 5 yıldız olmayı bekleme ilk adımı at diyorum ben sana önce vücudumu toplamalıyım de. sağlığın yerinde olmadan akllıca düşünemezsin. alemlere akmanı da söylemedim sadece hava al. şuan aynaya baktığında kendinden korkuyosundur. önce kendine gel gerisini konuşuruz. o adam şuan sana gelmicek bekleme.

Şu anda yaşadığınız süreç herkes için çok farklı gelişir. Bir anda unutmayı aklınızdan çıkarın bu imkansız. Koca bir 6 yıl var.
Tabii bir yandan da herşey göründüğü gibi mi? Karşınızdaki kişinin gerçek düşüncesi bu mu? O da tepki amaçlı cevaplar veriyor olabilir.
Sabır sabır sabır.
Şu yaşadıklarınız o kadar tanıdık ki:) Dolmuşta,orda burda ağlama,depresyon, psikiyatr,ilaçlar vs.
Klasik olacak ama çare sizsiniz. Herşey sizde bitiyor.
Çok seviyorsunuz değil mi? Onsuz yaşayamıyor nefes alamıyorsunuz? Kalbiniz acıyor(kalbin acıması çok ilginç sanırım aşıklara has birşey bu)
Geçecek inanın bana geçecek. İnşallah uzun sürmez. Asla unutamazsınız . Hatırladığınızda burnunuzun direği sızlar yaşları tutamazsınız. İçinizde kalan şeyler, yaşanmayan şeyler vardır.
Ama acı geçiyor işte. Bu da iyi bir şey.
Gerçi ayrılık yeni ne olup bittiğini bilmiyorsunuz. Sakinleşmeden de sağlıklı düşünemezsiniz. Ağlayın sızlayın(çok ağlamayın bayılırsınız)

inşş.ayrılık yeni değil canım biz bunu 10aydır çekiyoruz nerdeyse(((8inanın boğuluyorum.kulaklarım uğulduyo yaa(bukadar vijdansız olamazzzz

Artık kendıne gelsen nasıl olur ??
Bıraz da cevrendekı herkes senı alttan alıp aman beste geçicek ,uzulme,aglama dıyor.Bundan da kynaklanıyor.
Ben 2 sene once yasadım bu acıyı.Canımı en çok acıtıp bır yandan da kendıme getıren hep annemin tokat gibi sözleri oldu.
Aynı durumla karsılasmalısın.
Üzgünüm ama bu adam senden çoktan geçmiş.Ara ara kendini göstererek egolarını tatmin edip senin onun hala aklımda,kalbinde oldugundan emın olarak kendını rahatlatıyor.Seven adam,6 senelik bir geçmişi olan bir adam sevdiğine bunları yapmaz.Üzgünüm.
Ve lütfen artık bırak '' o artık benim olmayacak ''demeyi.Gitti artık çoktan.10 ay önce.
Kendini topla artık.
Kpss gibi hayatının artık neredeyse son dönemeci var.
Ne tesadüftür ki ben kpss'den 12 gün önce öğrenmiştim aldatıldıgımı.12 gun girdiğim tum deneme sınavları kıtapcıkları ıpıslak olurdu gozyaslarından ama dıyordum içimden ki şu sınavı kazanamazsam yanımda olucak mı ? benım hayatımın duzenını alt ust ettı.Duzene sokabılecek mı ?? Hayırr.Bunları dusun lutfen.Çok fazla salmışşsın kendini.Tek dediğin çok kötüyüm çok kötüyüm.Eee sureklı bunları tekrarlarsan olursun tabii.Şimdi temmuza kadar vaktin var.İşe ders çalışmaya konsantre olmakla başla.
Kusura bakma biraz sert çıkıştım ama dayanamadım.Yazdıklarını okudukca kendımı gördüm ama olmaz.Bu kadar salamazsın kendını.Unutma kimsee Aşk acısından ölmezzz!!!! geçicekk.Elbett geçicek.Ama biraz çaba..Hadı arkadasım kendıne gel.

Son düzenleme:
aneem !! yuh bu kadar olur ya, bi an bu yazıyı ben mi yazdım lan dedim :S yaşadıklarımız benzer, zamanları da aynısının tıpkısı.

söyleyecek bir şey bulamıyorum, bil ki aynı durumdayız.

yok canım kusura bakılacak bir durum yok çünkü haklısın.inanamıyorum vazgeçtiğine geçermi bir insan 6yıllık geçmişinden nasıl olur anlamammm..konsantre bende olmak istiyorum ama nasıl olucam işte nasılll??o önemli..

su forumda haline en cok uzuldugum insanlardan birisin beste. yanlis anlama bunu cunku ben de senin gibi hala nedenlerle bogusuyorum, vazgecmis olamaz falan diyorum.2 ay oldu nerdeyse ayrilali.. daha ne kadar kendimizi kandirabilirz ki. sen birakabiliyo musun haline bak? neymis, seviyorsun baglanmissin,hem o kendini senden kucuk gordugu halde sen gormuyosan(bizimkide kendini benden kucuk gorurdu) demekki sen seviyosun.ve o seni sevmiyor! yada skildi. ayni degiliz biz onlarla.canim skildi derler,olmuyor,anlasamiyorz,anlasamiycaz vs lerle cok kolay birakip gidiyorlar, once kafada bitiryolar ve kalplerinde de o anda bitiyor. biz oyle miyiz? iliski olmayacak,o beni sevmiyo gerceklerini kabul etsek de birakamiyoruz..ve tipki benim eski sevgilim gibi kendine guveni yok,onu cok seven kadini kaldirabilecek ve bu iiskiyi ayakta tutabilecek gucu yok. zavalli o ve kendime gore birini de buldum demis."unutmaya calis" demiyorum sana asla,bana boyle diyenlerden nefret edecek gibi oluyorum dogru bile olsa bu laf. sadece SABRET! daha yeni ayrilmadin ki sen ilk zamanlari atlattin su icemez yemek yiyemez halleri gitmeli ustunden. inan icim oyle yaniyor ki, kendimi degersz bile hissediyorum o deger vermedigi icin,ne kadar sacma di mi ama yapiyorm. sen Rabbine sabret,dua et, derdi veren oysa dermani da onda,dualarini eksik etme zaten yapabilecegin bisey yok artik,donmedi,donduremezsin uzulerek SADECE KENDINE YAPIYORSUN,ona bisey olmuyo,hem hayatina birini almis.
Anlasana kimse sana bisey yapamaz sen kafanin icini degistirmedikce. dua et ve iyi seyler olacagina inanarak et dualarini,. Rabbim hepimize yardimci olsn.ve sen onun da ilerde mutlu olmasini bekleme. senin 10 ay aci cekmene sebep bir insan, ilerde layik oldugu yerde ve layik oldugu kisiyle olacaktr,inaniyorum.

duygularım okadar karışık okadar karışıkki her an her dk her saniye başak bişe düşünüyorum.yani ona zara vermek istiyorum bana bu yaptıklarından dolayı.intikam almak isitiyorum bedel ödesin istiyorum....nefret ediyorum ondannnnnnnnn.çıldırcam ben ensonunda ya.arayıp ağzıma geleni söylesememek için zor tuttum kendimi...offf unut en iyi bedel odur diyolar ama ne fayda belkide oda mutlu olacak bundan ne bedeli(((gidip gözümle görmek istiyorum hayatında ne oluyo ne bitiyo.ama cesaret edemiyorum varsa bi kız ki var sanırım o görüntüyü ömür boyu unutamammmmm((

kızlar intikam diyince biliyorum hepiniz en iyi intikam unutmaktır falan diyceksiniz ama ben gerçekten intikam almak istiyorummmmmm

kızlar intikam diyince biliyorum hepiniz en iyi intikam unutmaktır falan diyceksiniz ama ben gerçekten intikam almak istiyorummmmmm

Canim ben de aynen senin gibi intikam almayi dusunuyorum boyle oturup,onun yarattigi bu aciyi ayriligi cekmenin verdigi kuyruk acisi da var tum acilarinin yani sira,bi intikam tutkusu eminim cogu kiside olmustur hatta oluyordur. ama ne yapabilirsin, arasan,yanina gitsen "beste yeter ne yuzsuzsun,cik git artik hayatimdan,bitti anliyo musun"diye bagiracak hatta afedersin ama kufur bile edebilir,emin ol boyle yapiyolar,aksi halde davranacagni hic zannetmiyorm. benim de aklima geliyo yapmak ama aci gercekler engelliyor,diyorum ki baska biriyle birlikte olayim,olmazsa ayrilirim,belki severim(hatta beni 3 yildir seven bi cocuk var,ne kadar mukemmel bir insan) seytan onu bile getiriyo bazen aklima.tovbe diyorum bu kadar da olamazsin. sonucta hep kotu seyler oluyor,ve su an o can yaktigi icin caninin yanacagi gunu beklesin,sen de canin yandigi icin sabret. herseyin bi bedeli var,cektigi bedel insallah aldigi en buyuk intikam olacaktir. Rabbim her daim yanimizda olsun, canim benim,elimizden beklemekten baska ne geliyo ki?gelmiyo sadece zamana birakmak gerekiyor,bi dk unutsan 10 dk aklindan cikmiyo, bliyorum. sabredelim..

beste özel mesaj atamıyom.100 mesj doldurmam gerekiyomuş.Konyada yaşıyorum ben tatlım Dr. konyadan bu arada psikiyatriye sakın gitme bol bol uyku hapı verir.Psikolog tercih edersen ii olur.

beste özel mesaj atamıyom.100 mesj doldurmam gerekiyomuş.Konyada yaşıyorum ben tatlım Dr. konyadan bu arada psikiyatriye sakın gitme bol bol uyku hapı verir.Psikolog tercih edersen ii olur.

enigma:bende düşünüyorum bu süreci daha sağlıklı atlatmak için ama faydası olurmu olmazmı bilmiyorum

jelibon1:canım haklıısn evet bende düşünüyorum ama napayım bilmiyorum..bulmaya çalışıyorum.giderken iyi bir darbe vurup gtmek isityorum.yani sessiz kalmak unutmak falan intikam gelmiyo bana.çünkü zaten istediği o değilmi.hele sevgilisi varsa ben rahatsız etmiyim oda rahat yaşasın ee nerde intikam alınacak ozamannnn..

enigma:bende düşünüyorum bu süreci daha sağlıklı atlatmak için ama faydası olurmu olmazmı bilmiyorum

hiçç merak etme çok kolay atlatıosun hatta o kadar üzüldüğüne pişman bile oluosun.Ulan senmiydin beni bu kadar mahveden diyosun emin ol.
Ha tamamen gecer mi gecmez tabii yaşadıklarınızın anısı kalıo hele bide bikaç yıl sürdüyse.
Benim ilişkim 3 yıl sürdü ve sonu kötü bitti ailesine söylemiş annesi beni istememiş.Bende salak gibi bizimkilere söyledim söz elbismi falan aldım.Sonra askere gitti telefonlarımı ne açtı ne aradı nede sordu. Ayrılalım hoşçakal bile demedi.İşte bu çok kötü oldu tabii ben ailesinin beni istemediğini 6 ay sonra öğreniyorum ortak bi arkadaşımızdan.Düşünebiliomusun bi hoşçakal ben askere gidiyom hakkını helal et bile demedi.en çok bu koymuştu.Ama şimdi düşünüyorum iyikide olmamış yoksa o anasının çilesini çekicektm evliliğim boyunca

kızlar son olayları anlatma istiyorum dün gece baktım beni arıyo normalde açmazdım ama içimden açmak geldi açtım tel.i açış o açış sabah 4 e kadar konuştuk.bunun ilk 1-1.5 saati resmen bana saldırmakla geçti.işte sen öle davrandında böle oldu böle davrandında söyle oldu ben zaten bitirdim artık kafamda falan filan.bi ara tel kapandı.buna msj attım dedimki artık hayırlısı olsun ya yeter bukadar birbirimizi yıpratmanın anlamı yok.aradı sonra dediki bi gelmek istiyorum yanına(ayrı şehirlerdeyz biz)ne dersin yüzyüze konuşalım falan dedi.bilmem ki dedim.oda nisanın ortası en geç mayısın başı gibi iznimi ayarayabilrim ozamana kadar ikimizde bi düşünelim ne dersin dedi bende kabul ettim.sonra sabaha kadar konuştuk konuşacaklarımız okadar birikmişki..hayatıma dair bilgiler almaya çalıştı bişe söylemedim genel hatlarıyla anlattım.y.lisansa başladığımı falan anlattım.bana dediki senden rica ediyorum yeni ortamlara giriyorsun diye kendini kaptırma çok fazla tanıdığım beste olmaktan hiç çıkma dedi(ne demek istedi anlamadım?????)bende yeni ortamlara girince kendini kaybedecek bi insan değilim zate falan dedim.işte o anlattı işinden pekde memnun olmadığını çok yoğun çok yrucu olduğunu.işte sosyal hayatım 0 falan dedi nebileyim bugün uzunn bir aradan sonra ilk defa dışarı çıktığımı farkettim falan dedi.ve kapattık tel.i gayet iyi dileklerle...şimdi ben napayım kızlar...çok ilginç tel.i kapattıktan sonra onu gözümde fazla gereksizce büyüttüğümü farkettim neden acaba???galiba uzun zamandır peşinden koşuyordum ya şimdi birazda olsun insan gibi konuşturdum diyemi tatminmi oldum yada söyledikleri egomu tamamladımı diyemi ne uzaklaştım sanki kızlar yaaaa...acaba bu geçici duygumu sizce..şeytan diyoki hemen hattını falan değiş aradığında bi ne ooldu ne oluyor olsun..bazende diyorum bi görüş ya neolursa olsun bi görüş.ne dersiniz yorumlarınız nedir

Vay be supermis :))) canim yerinde olmak icin neler vermezdim. sanirim 8 ay olmustu siz ayrilali tam olarak bilemiyorum zamani k. bakma olur mu? kesinlikle tekrar baslamasaniz bile surundur,kendini agirdan sat,al iste sana en buyuk intikam.umursamaz davran sende bence. cunku sen basta koyverirsen unutma ki gene gidecek,cunku birakti gitti dondu her sey yine ayni,beste ayni beste.. burnunu surt iyice.. ayrica iliskinizin gelecegi hakkinda bisey konustunuz mu?
ayrica sen soguk davraninca gidecekse zaten birak gitsin,tepkisini de olcmus olursun.amaci niyeti ciddiyse zaten birakmaz pesini,vazgecmek kolay mi? ki bence telefonu acman yesil isik demektir,
birak ilerisi icin o cabalasin :) yeter cektigin aci.
ayrica de mi ya donunce bi havalari,cekicilikleri kalmiyodur. hadi bakalim hayirlisi olsn canim.

canım iyide bana döndü sayılmazki yani tam olarak yorumlayamıyorum ne düşüneyim bu duruma bilemiyorum.ilişkimiz hakkında konuştuk evet ikimizde biraz düşünelim ve mutlaka görüşelim neolacaksa görüşme sonunda olsun dedi.ama ben yerimde duramadım bugün abisiyle konuştum yine halbuki ne gerek vardı saçmaladım yaaaa.konuştuğumuzdan haberi olmasın diye msj attım ama abisi sonuçta haberdar etmezmi offffffffffff.bazen kendimi tanıyamıyorum.yani sonuç olarak böle bazen diyorum hiç görüşme bazende görüş ????

valla icin icine sigmiyor di mi:) ben gbisin ayni,ben de onun en yakin arkadasina sariyordum. bi kez ayrildi ama 3 gun sonra tekrar birlestk,son ayrilikta da tamamen bitti de neyse ben de sonuc itibaryle oturamiyorm yerimde. hatta O'na bile nasil gurursuzlk yaptm.
neyse,telefonda seni oyalamasina,umutlandirmasina izin verme,her aramasinda acma ne bileyim,cok isterse msj ceksin. bu kadar sey yasatip nasil da her seyin eskisi gibi olmasini bekleyebilir ki:S ama yerinde olsaydim var ya neler neler derdim ona. iyice kirardim dagitrdim acikcasi, "oturup konusacagz da ne olacak ben sana guvenmiyorum"vs derdim. hakikaten ne konusacaksa merak da etmiyo degilim de nyse.
hala unutamiyosan ve birlikte olacaginizda mutlu olacaginza seni inandiriyosa, baya bi pesinden kossun tabi oncelikle, affedersin, yyok pasam oylesine merak etmis gorusmek istemis falan ise,kalk git onu birak orda ve iliskini kes.
ve her seyden once ne istedgnden emin ol.. onun hayatnda biri var miydi> yok heralde ?

Son düzenleme:

pek öle süründürebileceğim bi durum yok bence.aslında umut vardı içimde ama bugün ben abisini aradıktan sonra saçmaladığımı farkettim.söylerse eğer all işte aynı beste diyip duracak kesin((canım sevgilisi var mı yok mu anlamadım ben ya((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…