sen bilirsin harekete geçmezsen kimseden yardım bekleme canım. sen kendini sevmezsen kimse seni sevmez bunu unutma. sen o adamın davranışlarına göre yaşıyor ve değer biçiyorsan kendine senin en büyük düşmanın sensin demekki.
ne yapayım peki nee?????çıktımda gezidm de dolaştımda ama neoldu biliyormusun dolmuşta ağlama krizine girdim yolda aynı şekilde..söyleyin neyapayım
Artık kendıne gelsen nasıl olur ??
Bıraz da cevrendekı herkes senı alttan alıp aman beste geçicek ,uzulme,aglama dıyor.Bundan da kynaklanıyor.
Ben 2 sene once yasadım bu acıyı.Canımı en çok acıtıp bır yandan da kendıme getıren hep annemin tokat gibi sözleri oldu.
Aynı durumla karsılasmalısın.
Üzgünüm ama bu adam senden çoktan geçmiş.Ara ara kendini göstererek egolarını tatmin edip senin onun hala aklımda,kalbinde oldugundan emın olarak kendını rahatlatıyor.Seven adam,6 senelik bir geçmişi olan bir adam sevdiğine bunları yapmaz.Üzgünüm.
Ve lütfen artık bırak '' o artık benim olmayacak ''demeyi.Gitti artık çoktan.10 ay önce.
Kendini topla artık.
Kpss gibi hayatının artık neredeyse son dönemeci var.
Ne tesadüftür ki ben kpss'den 12 gün önce öğrenmiştim aldatıldıgımı.12 gun girdiğim tum deneme sınavları kıtapcıkları ıpıslak olurdu gozyaslarından ama dıyordum içimden ki şu sınavı kazanamazsam yanımda olucak mı ? benım hayatımın duzenını alt ust ettı.Duzene sokabılecek mı ?? Hayırr.Bunları dusun lutfen.Çok fazla salmışşsın kendini.Tek dediğin çok kötüyüm çok kötüyüm.Eee sureklı bunları tekrarlarsan olursun tabii.Şimdi temmuza kadar vaktin var.İşe ders çalışmaya konsantre olmakla başla.
Kusura bakma biraz sert çıkıştım ama dayanamadım.Yazdıklarını okudukca kendımı gördüm ama olmaz.Bu kadar salamazsın kendını.Unutma kimsee Aşk acısından ölmezzz!!!! geçicekk.Elbett geçicek.Ama biraz çaba..Hadı arkadasım kendıne gel.
kızlar intikam diyince biliyorum hepiniz en iyi intikam unutmaktır falan diyceksiniz ama ben gerçekten intikam almak istiyorummmmmm
Canim ben de aynen senin gibi intikam almayi dusunuyorum boyle oturup,onun yarattigi bu aciyi ayriligi cekmenin verdigi kuyruk acisi da var tum acilarinin yani sira,bi intikam tutkusu eminim cogu kiside olmustur hatta oluyordur. ama ne yapabilirsin, arasan,yanina gitsen "beste yeter ne yuzsuzsun,cik git artik hayatimdan,bitti anliyo musun"diye bagiracak hatta afedersin ama kufur bile edebilir,emin ol boyle yapiyolar,aksi halde davranacagni hic zannetmiyorm. benim de aklima geliyo yapmak ama aci gercekler engelliyor,diyorum ki baska biriyle birlikte olayim,olmazsa ayrilirim,belki severim(hatta beni 3 yildir seven bi cocuk var,ne kadar mukemmel bir insan) seytan onu bile getiriyo bazen aklima.tovbe diyorum bu kadar da olamazsin. sonucta hep kotu seyler oluyor,ve su an o can yaktigi icin caninin yanacagi gunu beklesin,sen de canin yandigi icin sabret. herseyin bi bedeli var,cektigi bedel insallah aldigi en buyuk intikam olacaktir. Rabbim her daim yanimizda olsun, canim benim,elimizden beklemekten baska ne geliyo ki?gelmiyo sadece zamana birakmak gerekiyor,bi dk unutsan 10 dk aklindan cikmiyo, bliyorum. sabredelim..
beste özel mesaj atamıyom.100 mesj doldurmam gerekiyomuş.Konyada yaşıyorum ben tatlım Dr. konyadan bu arada psikiyatriye sakın gitme bol bol uyku hapı verir.Psikolog tercih edersen ii olur.
enigma:bende düşünüyorum bu süreci daha sağlıklı atlatmak için ama faydası olurmu olmazmı bilmiyorum
Vay be supermis :))) canim yerinde olmak icin neler vermezdim. sanirim 8 ay olmustu siz ayrilali tam olarak bilemiyorum zamani k. bakma olur mu? kesinlikle tekrar baslamasaniz bile surundur,kendini agirdan sat,al iste sana en buyuk intikam.umursamaz davran sende bence. cunku sen basta koyverirsen unutma ki gene gidecek,cunku birakti gitti dondu her sey yine ayni,beste ayni beste.. burnunu surt iyice.. ayrica iliskinizin gelecegi hakkinda bisey konustunuz mu?
ayrica sen soguk davraninca gidecekse zaten birak gitsin,tepkisini de olcmus olursun.amaci niyeti ciddiyse zaten birakmaz pesini,vazgecmek kolay mi? ki bence telefonu acman yesil isik demektir,
birak ilerisi icin o cabalasin :) yeter cektigin aci.
ayrica de mi ya donunce bi havalari,cekicilikleri kalmiyodur.hadi bakalim hayirlisi olsn canim.
canım iyide bana döndü sayılmazki yani tam olarak yorumlayamıyorum ne düşüneyim bu duruma bilemiyorum.ilişkimiz hakkında konuştuk evet ikimizde biraz düşünelim ve mutlaka görüşelim neolacaksa görüşme sonunda olsun dedi.ama ben yerimde duramadım bugün abisiyle konuştum yine halbuki ne gerek vardı saçmaladım yaaaa.konuştuğumuzdan haberi olmasın diye msj attım ama abisi sonuçta haberdar etmezmi offffffffffff.bazen kendimi tanıyamıyorum.yani sonuç olarak böle bazen diyorum hiç görüşme bazende görüş ????
valla icin icine sigmiyor di mi:) ben gbisin ayni,ben de onun en yakin arkadasina sariyordum. bi kez ayrildi ama 3 gun sonra tekrar birlestk,son ayrilikta da tamamen bitti de neyse ben de sonuc itibaryle oturamiyorm yerimde. hatta O'na bile nasil gurursuzlk yaptm.
neyse,telefonda seni oyalamasina,umutlandirmasina izin verme,her aramasinda acma ne bileyim,cok isterse msj ceksin. bu kadar sey yasatip nasil da her seyin eskisi gibi olmasini bekleyebilir ki:S ama yerinde olsaydim var ya neler neler derdim ona. iyice kirardim dagitrdim acikcasi, "oturup konusacagz da ne olacak ben sana guvenmiyorum"vs derdim. hakikaten ne konusacaksa merak da etmiyo degilim de nyse.
hala unutamiyosan ve birlikte olacaginizda mutlu olacaginza seni inandiriyosa, baya bi pesinden kossun tabi oncelikle, affedersin, yyok pasam oylesine merak etmis gorusmek istemis falan ise,kalk git onu birak orda ve iliskini kes.
ve her seyden once ne istedgnden emin ol.. onun hayatnda biri var miydi> yok heralde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?