Bu durumdan kurtulmak istiyorum:(

beste8585

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
541
1
46
Kars
kızlar benim konularımı biliyosunuz zaten.isterseniz okuyun tekrar.benim 6 yııllık sevgilimin küs olduğumuz bir dönemde başkasıyla msjlaştığını yakaladım.aldattığını öğrendim.inkar etti bahaneler uydurdu ama boşa tabi.neyse gördüğünüz gibi 10 ay oluyor ama ben mahfolmuş durumdayım.zaman iyileştirir derler ya bu bende işlemiyor.haziranda nekadar yogun acı hissettiysem şuan mart ayındada aynısını hatta daha fazlasını hissediyorum.hani acım azıcık azalsa daha az düşünür olsam tamam biraz daha zamana ihtiyacım var diyip kendimi teseli ederim ama aksine bir annn kızlar abartmıyorum bir ann bir saniye bile aklımdan çıkmıyor.gez dolaş falandediler arkadaşlarınla buluş dediler yokk dışarı çıkınca daha da beter oluyorum.bi sevgiliyi karşımda görecek olsam boğuluyorum sanki.dolmuşta ağladıığımı bilirim ben.hazmedemiyorum.onun o kadar yerlere göklere sığmaz aşkı vardıki güyaa dillere destan ederdi herkese anlatırdı aşkımızı ilişkimizi ciddiyetimizi bizden küçüklere ders verirdi nerdeyse doğru insanı bulmak konusunda..yakıştıramıyorum bu olanları onada aşkımızada..kızla şuan alakası yok o kızla kız öğrenci ama o.... şuan bunun üstüne nerdeyse 5.sevgilisiyle beraber..tabi bukadar sürede ara ara görüşmelerimiz oldu.bi inkar ediyo yok o asıldı sadece bana diye.bi yüzüm yok sana karşı diyo.okadar o... bir kızla bırak msjlaşmayı daha da ciddi şeyler yapmıştır diye düşünüyorum.düşündüğüm ann içimden bişe kopuyoaralıkta aradı ölüyorum bitiyorum sensiz işte başkasıyla olmayı düşününce bile gözlerim doluyo dedi.tel.i kapattı kapatış o kapatış aramadı daha bir msjında aşkını itiraf ediyosa diğerindede beni kıryor.senin yüzünden oldu falan diyor.ne olduruyor ne öldürüyor derler ya öle işte..ne sevdiği belli ne sevmediği..en son msjlaşmamızda beni okadar kırdıkii ocaktan beri hiç görüşmüyoruz.geçende arkadaşımı aramış bestenin hayatında biri varmı falan diye.benimle tanışmak isteyenler var birara tamam tanışıcam ve onu unutucam diyorum ama sonra istemiyorum kızlar kpss ye gircem inanın tek sayfa çeviremiyorum.halim hal değil.lütfen bana akıl verin çok kötüyümmmmmm

Senin icin tek care bu durumda, baska biri. Civi civiyi soker arkadasim.. takil, arkadas ol.. hemen bir iliskiye baslamak zorunda degilsin, ama baska bi erkekten alicagin ilgi biraz olsun kafani dagiticaktir. Be oyle yapmistim, hemde bir erkek filanda degil hani.. arkadasca, ama benden hoslanan erkeklerle bi kac kez takildim sonra aramadim sormadim onlarda anladi bitti gitti.. derken eski sevgilimle baristim. Ne yani onu mu beklicektim?! Gecti o devirr gecti.. acin kizlar gozunuzu acinnn...

Tek care bu!

merhaba beste
seni çook çok iyi anlıyorum.sana şunu söylemek istiyorum,ilşkinize ara verdiğiniz dönemde ufak bir deneme yapmış olması çok garip değil.sende aynı şeyi bi boşluk anında yapabilirdin.bu durumdan pişmansa bence sende silebilirsin aklından.nedir bukadar önemli olan.gurur yüzünden bu kadar acı çekmen çok anlamsız.hala seni arkadaşlarına sorduğuna göre seviyor demektir.6 senelik ilişki var ortada.o da çok acı çekmiş anladığım kadarıyla.ama erkekler daha kapalı kutu oluyorlar.sen istemiyorum bitti dediğin an senin için gerçekten bitmiş olduğuna inanıyorlar.
başkalarıyla denemelerin başladığında kendinden nefret etmeye başlarsın.başka bir erkeğin elini tuttuğunda tecavüze uğramış gibi hissedersin,eğer hala onu seviyorsan.bu sefer de kendine saygını kaybeder hem kendinden hem ondan nefret edersin.
bence belli bi yaşa gelmiş kişiler olarak oturup karşılıklı hatalarınızı doğrularınızı yanlışlarınızı konuşun.zaten bi ayrılık yaşamışsınız ve bu her ikinizede ders olmuştur. erkek arkadaşının da bundan sonra seni üzmemek için uğraşacağına inanıyorum.
işin başı konuşmak..küs olduğunuzda bi kaçamak yapması evet üzücü ama empati yap belki sende öyle bi anda ona olan kızgınlığında şeytana uyabilirdin. hepimiz insanız..
bir daha bu kadar sevebileceğinin garantisi var mı?
bir şans daha vermek çok mu zor? her hatamızda annemiz bizi çıkarsaydı hayatından nasıl bu günlere gelebilirdik?

seniçok iyi anlıyorum aşk acısı çok zormuş allahım kimseye yaşatmasın birşey olur anında geliverir aklına unuttum dersin unutamazsın kimselerle anlatamazsın çok zor çok allah yardımcın olsun bende bugün duygusal oldum tuhaf olsum bi neyse hakkımızda hayırlsısı.

canım bu o dönemde msjlaştı bununla yakaladım.ve kendini bana kanıtlamaya yada affettirmeye çalışmadıkiii .işte böle bi geldi bi gitti.bu başkasını denemeye öle alıştıki en son msjlaşmamızda buluca senden daha iyisini bulucam diyecek kadar çirkinleştii.sanki benden iyisini bulmayı hırs edinmiş kendine...bikez denediği aşırı o..çıktıya heralde kendini deniyo buda...ben zaten ortaya çıktıktan sonra öle şok geçirdimkii rest çekmedimmm.konuşalım çözelim dedimm ama adam gibi yaklaşmadı çözmek için.bi sensiz yapamam dedi bi başkalarına gittiğini düşüneceğim bir profil çizdi..hazirandan sonra ekimin başına kadarrr ben resmen uğraştım yalvardım ya o beni aldattı ben peşinden koştum..ekimde artık alakayı kestim bu kez 2.5 ay aralığa kadar ara ara o msj attı aradı falan.aralıkta dediğim konuşma oldu dedim tamam hatasını anlamıştır diye bukez yılbaşında çok kırdı beni msjlarda çokkkk.ee diyeceksiniz tüm bunlara rağmen halamı onu düşünüyosun.hala onu düşünüyorum kızlar.çok mutsuzum evet arkadaşıma sormuş güya sonra msjındada ya besteyle bittik ama yinede merak ettim falan demiş.yani kendine tozda kondurmuyor malesef...belkide o şuan başkasıyla kimibilir..tek takip ettiğim yer face.resmen psikopat oldum.face.den çıkmıyorum onu takip edeyim diye.zaten uzun zamandr face.yede girmiyor..onada kendimi yiyip duruyorum bu nerelerde diye.ailesi beni aşırı sever.sağolsunlar bu olayda hep yanımda oldular.bu ailesinede çok arattı o dönemde..ona çok kızdılar.bazen onlarıda arıyordum haber almak için ama bıktırmak istemiyorum..hani şuda zoruma gidiyor ilişkide hiç böle değildim ben.yani beni kaybetmekten aşırı korkardı.bi kavga ederdik resmen kapımda yatardı ister ben haklı olayım ister o...ama herşeyyyy tersine döndü buda beni çok üzüyor...

Bestecim
tabiki iş bu noktalara geldiyse durum zor.yani saygısızlık başladıysa ilişkide kırıcı sözler söylenmişse maalesef geri dönüş olmuyor.
bu tarz gitti geldili ilşkiler gördüm evlenelim düzelir dediler evlendiler sonra 5-6 ay içinde boşanma kararı..bir kadın için çok daha zor birşey türkiyede dul olmak.eğer gerçekten iş kopma noktasına geldiyse aranızda ciddi sıkıntılar yaşandıysa bence öncelikle facebooktan takip etmekten vazgeç.birinden ne kadar çok haber alırsan o kadar uzaklaşamazsın.telefonunu bile sil.çünkü nolursa olsun arada arayıp sesini duymak istersin.gizli numaradan aramaya kalkarsın.emin ol öyle bişeyde senin aradığını da bilir
bu noktada yoluna bakman gerekiyor.unutmaki bazen aşk bitsede alışkanlıklar yüzünden özliceksin ama o da geçer merak etme.
her zaman şöyle düşün "ben en iyisine layığım,beni üzen biriyle olamam"
daha önceki durumda tek seferlik bişey sanmıştım.ama bir insan bir hatayı birkaç kez yapıyorsa çok da hayır beklememk lazım..
unutmaki hiçbirşey senden kıymetli ve önemli değil

Seni anlayabiliyorum canım..zamandan malesef dost olmuyor..bende ayrılalı 3 ay oldu son 1 haftadır berbat durumdayım yine..kokusunu özlersin,sesini özlersin yaşadığın acı tatlı günleri özlersin..herşeyini özlersin özledikçe de acı çekip gözyaşlarına boğulursun..kimsenin seni anlamadığını,hiç birşeyin seni tatmin edemeyeceğini düşünürsün..başka bir ten başka bir ses sana yabancı gelir..kötü de olsa yine onu istersin..Bazen özlemden çıldırırsın lakin elden hiç bişey gelmez..dipsiz bir kuyuda gibisindir..çıkaracak belki de sadece o olur..lakin ne onunla olur aslında ne de onsuz..Sana diyebileceğim tek şey Rabbim yar ve yardımcın olsun..Kalp hzuuru versin ve hakkında herşeyin en hayırlısını senin de gönlün razı olacak şekilde sana versin.

Canım, ondan haber aldığın, ona ulaştığın, veya o sana ulaşabildiği, iletişim kurabildiğin sürece, bu durumdan kurtulamazsın.
Telefon numaranı değiştir, diğer sosyal paylaşım sitelerinde varsa o çocuk engelle, onun hakkında konuşma, ondan haber alma, sana ulaşamasın ve sen ona asla ulaşma. Şimdiye kadar bunları yapsaydın 10 değil 8 ayda unutmuş olurdun. O senin karşına çıkabildiği sürece unutamazsın. Onu hayatından soyutlamaya başladıktan sonra, ancak kalbinden aklından soyutlayabilirsin.

-Ayrıyeten ben böyle bi durum olsa/olduğunda, bırak onu face'ten falan takip etmeyi, ilk telefon numaramı değiştiririm, sonra ortak arkadaşlarımız eğer benim için çok değerli değillerse, o arkadaşları hayatımdan çıkarırım, değerlilerse "bana onunla alakalı herhangi birşey söylemeyin, yanımda adını bile anmayın, böyle birşey olursa canım yanacağından sizinle görüşmeyi keserim" tadında bir uyarı mutlaka yaparım. Face`ten, msn`den engellerim. Onun bulunduğu ortamlara asla gitmem. Onunla ilgili hayal kurmam, onu kıskandırmak için, canını yakmak için vs.. plan yapmam. Acımı da içimde yaşarım.
Neden mi?
Ben onu takip ettikçe, daha da acımayacak mı canım. Onun hayatına nasıl devam ettiğini gördükçe kahrolmayacak mıyım. Onu gördükçe, hislerim kendini tekrarlamayacak mı? Konuştukça, haber aldıkça, nasıl unutacağım? Kendi kendime acı mı çektireceğim, canım daha da mı yansın isteyeceğim ki bunları yapayım.
-Bak, seni aldatmış di mi? Terketmiş bi şekilde. Eee sen yalvarmış, yakarmışsın bide, resti çekip gideceğine. Bunlara rağmen, hiç boynunu eğmemiş bu adam, üstüne bir de bırakmış gitmiş. Yani seni hiç sevmemiş. Yaniii, sizin ilişkiniz diye bir şey yok. Siz diye birşey kalmamış. Yani BİTMİŞ. Bittiğine göre, ne diye takip ediyorsun, ne diye iletişim kuruyorsun. Senin, onunla bir geleceğin yok artık. Çıkartsana hayatından tamamen.
En büyük acılar bile 21gün sürermiş. 21gün sonunda insan alışırmış, alışkanlık kazanırmış, acı yaratan şeyin yokluğuna veya varlığına. Sen söyle, 10aydır unutamadım diyorsun, sen onsuzluğa alışabildin mi, hiç 1ay onunla alakalı haber almadan, onunla konuşmadan, onu gerçek dünyada hiç görmeden, takip etmeden, hiç yaşadın mı ?? Yaşamadın... Sadece içinde, kendi düşüncelerinde acını çekmeyi, kimseye anlatmamayı denedin mi?? Denemedin.. Unutamazsın işte o zaman.
Kendine acı çektirmenin alemi yok. Ya hayatından çıkarırsın tamamen, ya da hayatını bitirirsin var mı yok mu belli olmayan bir adam uğruna...
Seçim senin.

Son düzenleme:

canım dediklerin çok hoş iyi güzel teşekkür ederim..ama aması var işte.numaramı değişcem dediğiniz gibi ama geçende tuttu evimizi aradı.ev numarasınıda değişemmeki.ayrıca hadi oda bi şekilde halloldu.face.de onu takip etmedennn duramıyorummmmmmm kızlar ben acı çekmek istermiyim ben denemedimmi sanıyosunuz yokkkkk face.den takip etmesem çıldıracak gibi oluyorum..onunla iletişime geçmiyorum birebir ama haber alıyorum dediğiniz doğru ben ailesini arıyodum artık onu başardım aramıyorum ama bu ez ya o arıyo ya işte nebileyim bişe...çok mutsuzum kpss hayatım mahfoluyo sınav az kaldı ilginç ne zaman dersin başına otursam dahada aklıma geliyo üzülüyorum..kızlar durumum size anlattığımdanda vahimmmm

Nasıl duramıyorsunki ya. :S Ben faceine bakmaya dayanamam öyle bi durumda :S Ya iletişimde olduğun sürece sen bu durumdan kurtulmayı unut. Önce hayatından çıkarıcaksın. Takip etme, faceini kapat gerekirse cnım.

Kötü bir durum.. Ama sakına inanma ona derim. Şu zamana kadar kendini bir şekilde tutup ona şans vermemişsin, şu saatten sonrada sakın aldanıp verme o şansı. Kendi hayatına bakmaya çalış. Biliyorum çok zor bi dönem senin için ve her ne kadar insanlara unut şöyle yap böyle yap deselerde yapamıyosun hatta bi kulağından giriyor bi kulağından çıkıyor. Ama emin ol dışarı cıkmak, kafa dağıtmak sana iyi gelecek. Kendini eve kapatır ve onu düşünürsen sürekli ilerleyen zamanlarda daha kötü olacaksın.

düşünüyorumda onu bu hale ben getirdimm saçmaladım yaa.beni aldattı ben ne yaptım yapılabilecek en büyük aptallığııı....hemen çekip gideceğime hattımı kıracağıma ki zaten kişiliğim gereği resti çekeceğime..gittim onunla konuşmaya çalıştım o şokla ilişkimizi kurtarmaya çalıştım..yeri geldi yalvardımmmm okadar çokkızıyorum ki kendime bu kızgınlığımda bir tatarftan yiyip bitiriyor beni.ben öle yaparsam tabi oda hatasını anlamaz tabi egosu tavan yapıp dolaşır ortalıkta....unu bir unutamadığıma psikopat gibi düşündüğümemi yanayım.yıllarımamı yoksa düştüğüm durumlaramııı((((

canım ya insan sevince gerçekten gaflete düşüyor.kalbi mantığına ağır basıp olmayacak işler yapıyor.işte burda bize düşen sadece mantığımızı devreye sokmak.
yoksa sadece geride pişmanlıklarımız kalıyor.
bence ne yap biliyomusun bu günden sonra sadece kafanı geleceğin için odakla kpssye çalış yazık değilmi sana o seni toz tanesi kadar düşündümü sende onu düşünme.
bende çok zorlanıyorum unutmakta ama baktım olmuyor böyle hayata tutunmak için kendime çeki düzen vermeye karar verdim tabi bana destek olanların emeği çok büyük.
kararının arkasında dur ve sadece kendine odaklan.görelim seni

canım işte bi yapabilsemm ahh yapabilsemmm aksine dersin başına oturunca dahada düşünüyorum.6yıl bu azdeğilki anılar birbirini kovalıyor.pişmanlıklar herşeyyyy((halimden çok rahatsızım kızyorum kendime kpss yi kazanamazsan hala deli gibi onu takip edip duracaksın diyorum bakk bunları bile düşünmeme rağmen aslaaa uygulayamıyorum.çok mutsuzumm beş para etmez insanlar için mahfetti bizi

ayrı olduğunuz bi dönemde bi boşlukta hissetti belki kendini...
söylediği gibi kız asıldı belkide...
ya kendini bunlara inandırıp devam edeceksin yada iletişimini tamamen keseceksin herkesin söylediği gibi...
ayrıca bi genç kızdan o..... diye bahsetmende hoş değil..
kız ne bilsin çocuğun seninle birlikte olduğunu...
sen ağzını ve kalbini bozma derim...
mesajlaştığı sırada ayrıysanız bu aldatmaya girmez....
mantıklı ve sakin düşün...
ne sevgilin ne o kız anlamaz senin bitmeni kendini kötü hissetmeni...
seni seven ve önemseyen insanlara ve kendine daha fazla zarar verme

Son düzenleme:

senin bu söylediklerini bende yaptım ama baktım olmuyor çünkü bu yolun geri dönüşü yok ki nereye kadar böyle sürecek.benimde 3. yıla girmişti aklıma geliyor ama kendime söz verdim aklına gelse bile başka şeyleri düşüneceksin dedim kendi kendime.aklına gelince eskilerden düşün derler ama ben çözüm olarak görmedim bilinç altı bir şekilde gidip ona bağlıyor olayları :) mesela git internetten komik fıkra oku veya çılgıca gelen ama seni mutlu edecek güldürecek şeyler yap vallahi iyi geliyor.ben yaptım baktım yüzüm gülmeye birşeylerin yoluna girmeye başladığı farkettim.
sende yapabilirsin

Son düzenleme:
inanın kendimede çok kızıyorum irademe çok hakim bir insandımm kendime söz geçirirdim bitti diyosam bittiydi ama ÖNCEDENNN şimdi tam tersiyim face.den takip etme diyorum kendime ama içim içimi yiyo sanki bakmasam bişe olacak gibi geliyo oderece.ayrıca ayrı olduğumuz dönemde yapmışsa aldatma sayılmaza katılmıyorum ben kızlar.küs olabilirsin bizde ksütük sonuçta ee hemen kendini birinemi atması lazımdı.her küsünce acaba şuan kimlemi diye düşüncez ozaman bilmiyorum oda ayrı bir tartışma konusu tabi.kızın o..olduğunu kötülemek için söylemiyorum gerçekten oo...oyüzden öle diyorum sabah biriyle akşam biriyle olup aynı anda 3-5sevgili idare eden bir kız olduğunu gördüğüm için o....diyorum.ya zaten kız ilgilendirmiyo beni uan benim derdim kendimle(((neyapsam olmuyorrrrrrrrr

merhaba besteciğim.bende seni çok iyi anlıyabiliyorum.burada bir çok aldatma vakasına çeşitli yorumlar yazdım.birçok aldatılan insanın özelliklede bayanların öfkesini ve tepkisini üzerime çekecek ifade kullandım.ilk başta aldatma diye bir durumun erkeğin hakkı gibi yorumladığım düşünülebilir.ASLA BÖYLE DÜŞÜNMEM sadece amacım ve arzum acıyı azaltmaktı.sanırım bu şekilde yaklaştığımıda forumda ispatladım.bu yüzden de çok mutluyum.çünkü,aldatma olaylarına çok karşığım.bunu destekler gibi olmak bile benim için rahatsız edici.o mesajlarda sende bana kızmıştın.oradada hemcinsime senden dolayı demedim.burada herkes gibi bende gördüklerim ve tecrübelerime göre yorum yapıp yardımcı olmak istiyorum.kadın olsun erkek olsun herkes yanımda rahatça duygularını açtılar.kimisi bu pısırık zaten diyerek kimiside inandığı için rahat davrandılar diyem en azından.bu yüzden belki yazdıklarım bir çok arkadaşa saflık derecesinde iyi niyhetli geliyor..aslında demek istediğim diğer konularda ve şimdiki bu konunda aslında konu sahibinin ne kadar güçlü olduğuve her şeyle başa çıkacak kapasitede olduğu .en basitinden bu forumda olman bile kendini kahretmek ve mahvetmek yerine mantıklı bir çözüm araman.şahsen çok gördüm ayy çok güçlüğüm ,çok şahaneyim,çok akıllıyım diye hava atıpta bir sorun karşısında çözüm bulamayan ve o durumdan kopamayan.takılı kalan.senin durumun üzülmek canım benim.takılı kalmak değil.burada benim takılı kalmak dediğim sorunu çözecek yöntemleri bulamamak.başka bir şeye,kişiye suçu atıp anlık rahatlam yaşayıp sorunla yüzleşecek cesareti bulamayan.eminim sende görmüşsündür.herkes görmüştür.kesinlikle onla konuştuğun için kendini suçlama .niye suçluyorsun ki.bitmiş olsada ona,ilişkinize değer verdin,haksızlık ve adilikle karşılaştın ve bunun nedenini öğrenmek istedin.bu kadar mı anlamsızım ve değersizdim demek istedin.aynı zamanda yaşadıklarınızda.üzüntü -öfke durman zor.artı gene kendini suçlamaman gereken bir konu özlemen.bunların hepsi çooooooooooooookk ama çok güçlü duygular.insansın makine değilsin.şimdi birkaç benzetme yapıcam ama bunu genel anlamda yapacağım.hayvanlı ve bitkili olacak kusuruma bakmayın.çiçekler otlar vs bile konuşunca sevgi gösterince daha güzel büyür.vallaha böyle yapmayınca soluyorlar.bitki bile bu hale geliyor ki bu hale gelmen doğal.insansın.annem tv de izlemişbu ormanların kralı korktuğumuz aslan var ya.iki kişi bir aslanı yavruyken alıyor.bakıyorlar.eeee tabii hayvan büyünce buna bakamıyorlar doğal olarak.işaret koyup ormana salıyorlar.neyse aradan zaman geçiyor.bu iki kişi aslanı çok özlüyorlar.gerekli makamlara gidiyorlar.görmek istiyoruz diyorlar.bunları götürüyorlar aslanın yanına ve o aslan bunlara bi' koşuyor(yemek miş gibi davranmıyor ) nasıl biz insanlar sarılırız,sırt sıvazlarız aynen öyle yaklaşıyor.bir ara köpeklerim vardı.ilk başta kaçıyorlardı.baktılar kötü değilim bu sefer tepeme kadar çıkıyorlardı.hatta botlarımın üzerinde uyuyorlardı gayet rahat.sevgi böylesine büyük bir etki yapıyor./COLOR]

biliyorum link paylaşmak yasak ve siliniyor ama bunu paylaşmak zorunda hissettim kendimi.sevdiğin ve şimdi hissettiğin pişmanlık,öfke,üzüntü ve acabalardan dolayı kendini yersiz yere suçlaman için.her şeyi bırak en azından yüzleşme cesareti göstermişsin.ya bir video daha paylaşıcam bu konuyla ilgili.vazgeçmek ve unutmakla ilgili güzel birkaç sözün olduğu.deniz yıldızını izliyor musun ve izliyor musunuz bilmiyorum.orada kız sevgilisinden ayrılıyor.aslaında ikiside seviyorlar birbirlerini.neyse bu kadar detaya gerek yok ayrılıyorlar.kız şöyle diyordu.vazgeçmek ayrı unutmak ayrı.bulup onuda ekliyeceğim. [video=youtube;Atu0BEtUzbs]http://www.youtube.com/watch?v=Atu0BEtUzbs[/video]

biliyorum ve farkındayım ki konunun çok dışına çıkmış gibi cevaplar veriyorum.kız aşk acısını anlatıyor.gitmişim aslandan bahsediyorum.izlediğim diziden bahsediyorum.her şeyi bırak kendimden bahsediyorum.demek istediğim çok kısa aslında hayatının 6 yılını vermişsin.bu oldukça uzun bir süre bu kadar süre içersinde sevgilini ister istemez kocan olarak,ilerde doğacak çocuklarının babası olarak gördün.bütün hayatını ona göre planladın.bu kadar uzun sürede bunun aksi olamaz.hem ayrılık acısı hemde aldatılma acısı yaşıyorsun.insan mantıktan ibaret değil.duygularımızda var.duygu dediğimizinde ne kadar güçlü olduğunu göstermek için uğraşıyorum.

10 ay aslında öyle düşündüğün kadar uzun bir süre değil.bu yaşadığın aldatma olayı ile sadece aşkla ilgili kayıplarında olmadı.feleket tellalı gibi olmayağım ama tüm hayatın elinden alınmış gibi.hayatın ,kendi ayakların üzerinde durmak için gösterdiğin bütün çabayı,ders çalışmak için geçirdiğin o uykusuz saatleri,hatta şimdi kpss için göstereceğin çabayı bile kolaycana aldılar ve bütün bunları ayağının altındaki kilimi çekip seni tepetaklak düşürürek yapmışlar gibi geliyor di mi.perperişan haldesin ama onların keyfi yerinde.hatta o o...... dediğin kızın gibi davranmayı kast etmiyorum.yalnız o kız gibi aşka boyun eğmemeyi başarabilmeyi istiyorsun belkide.çok sevdiğimde istemiştim.o tarz kızlar gibi olayım.o.... luk yapmayağım ama aşık olamyağım.gezeğim,eğleneğim.hayatımda avuçlarımdan gitmesin.kendimi aciz,sa..k vb hissetmeyeğim.gerçekten çok sevimsiz bir durum.şimdiyse o acıları yaşadığım için şükrediyorum.

sakın korkmayın birde dini konulara girmeyeceğim.tatlım seninde aynı şekilde gurur duyman lazım kendinle.acı çek.çeke çeke nasıl ipin ucuna erişiyorsan bu acılarınında bittiği noktaya geleceksin.bu kadar üzüldüğüm ve bu üzülmeye sebep olduğum içinde kendimi öptüm.çok ciddiyim.kolumu ,elimi öptüm.çünkü,kenidme,sevdiğim adama,sevgimize değer verecek kapasitede biriyiğim.avam,basit biri değilim.öyle oo...zaten lafı bile edilmez.ailemi ,onun ailseini düşündüğümden bu kadar özendim.bu kaadr hırpaladım kendimi.çünkü,değer verdiğin her neyse onu kaybetmek istemezsin.korkarsın bir olumsuzluk olacak diye.atasözü bile var sakınan göze çöp batar diye.sakin olacağım diye içine aatrakta insan doluyor.demişsin ya bende de hata var.olabilir.insansın.hem söyleyene değil söyletene bak demişler.hem o hatanın em büyüğünü yaptı.bu yüzden senin hatan bile olsa hükmen hatasızsın.her şeye asilce başlamışsın.asilce sürdürmüşsün ve asilce bitirmişsin.tabii can yakar bu şekilde davranılıpta bu karşılığı almak.ama ne yapalım olan olmuş.hem acını bastırma hemde hayatta karış.diğer bütün arkadaşların dediklerine canı gönülden katılıyorum.

çok kötü olaylar yaşadım .bunuda forumda çok bahsettim.bende o zaman 25 yaşındaydım.sonra hoopp bir baktım 30 olmuşum.bu hataya sende düşme.daha 5 sene var.o o kadar sürmez deme.bende sürer demiyorum.yalnız kpss dediğin sınava çalışmaya kendini zorla.en az 10 kere tekrar ettiğimi biliyorum bir cümleyi.genede bir iki sene kaybettim.tek ders yüzünden falan.

bu yüzden zor olsada hırpalama kendini.bunuda başaracağını biliyorum.yaptıkların kesinlikle eziklik ve saçma değil.ne kadar düzgün,zarif ve anaç gibi özellikleri bünyende barındırdığını gösteriyor.sahip çıktığını gösteriyor.sende bu özellikler oldukça hep sapasağlam ayakta duracaksın.er ya da geç ne kadar zor olsada istediklerinini Allah ' ında izniyle elde edeceksin.buna yürekten inanıyorum ve zaten öyle olur.çünkü,herşeye değer verdiğin gibi kendine ve geleceğinede değer verip sahip çıkacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…