merhaba beste
seni çook çok iyi anlıyorum.sana şunu söylemek istiyorum,ilşkinize ara verdiğiniz dönemde ufak bir deneme yapmış olması çok garip değil.sende aynı şeyi bi boşluk anında yapabilirdin.bu durumdan pişmansa bence sende silebilirsin aklından.nedir bukadar önemli olan.gurur yüzünden bu kadar acı çekmen çok anlamsız.hala seni arkadaşlarına sorduğuna göre seviyor demektir.6 senelik ilişki var ortada.o da çok acı çekmiş anladığım kadarıyla.ama erkekler daha kapalı kutu oluyorlar.sen istemiyorum bitti dediğin an senin için gerçekten bitmiş olduğuna inanıyorlar.
başkalarıyla denemelerin başladığında kendinden nefret etmeye başlarsın.başka bir erkeğin elini tuttuğunda tecavüze uğramış gibi hissedersin,eğer hala onu seviyorsan.bu sefer de kendine saygını kaybeder hem kendinden hem ondan nefret edersin.
bence belli bi yaşa gelmiş kişiler olarak oturup karşılıklı hatalarınızı doğrularınızı yanlışlarınızı konuşun.zaten bi ayrılık yaşamışsınız ve bu her ikinizede ders olmuştur. erkek arkadaşının da bundan sonra seni üzmemek için uğraşacağına inanıyorum.
işin başı konuşmak..küs olduğunuzda bi kaçamak yapması evet üzücü ama empati yap belki sende öyle bi anda ona olan kızgınlığında şeytana uyabilirdin. hepimiz insanız..
bir daha bu kadar sevebileceğinin garantisi var mı?
bir şans daha vermek çok mu zor? her hatamızda annemiz bizi çıkarsaydı hayatından nasıl bu günlere gelebilirdik?
Canım, ondan haber aldığın, ona ulaştığın, veya o sana ulaşabildiği, iletişim kurabildiğin sürece, bu durumdan kurtulamazsın.
Telefon numaranı değiştir, diğer sosyal paylaşım sitelerinde varsa o çocuk engelle, onun hakkında konuşma, ondan haber alma, sana ulaşamasın ve sen ona asla ulaşma. Şimdiye kadar bunları yapsaydın 10 değil 8 ayda unutmuş olurdun. O senin karşına çıkabildiği sürece unutamazsın. Onu hayatından soyutlamaya başladıktan sonra, ancak kalbinden aklından soyutlayabilirsin.
-Ayrıyeten ben böyle bi durum olsa/olduğunda, bırak onu face'ten falan takip etmeyi, ilk telefon numaramı değiştiririm, sonra ortak arkadaşlarımız eğer benim için çok değerli değillerse, o arkadaşları hayatımdan çıkarırım, değerlilerse "bana onunla alakalı herhangi birşey söylemeyin, yanımda adını bile anmayın, böyle birşey olursa canım yanacağından sizinle görüşmeyi keserim" tadında bir uyarı mutlaka yaparım. Face`ten, msn`den engellerim. Onun bulunduğu ortamlara asla gitmem. Onunla ilgili hayal kurmam, onu kıskandırmak için, canını yakmak için vs.. plan yapmam. Acımı da içimde yaşarım.
Neden mi?
Ben onu takip ettikçe, daha da acımayacak mı canım. Onun hayatına nasıl devam ettiğini gördükçe kahrolmayacak mıyım. Onu gördükçe, hislerim kendini tekrarlamayacak mı? Konuştukça, haber aldıkça, nasıl unutacağım? Kendi kendime acı mı çektireceğim, canım daha da mı yansın isteyeceğim ki bunları yapayım.
-Bak, seni aldatmış di mi? Terketmiş bi şekilde. Eee sen yalvarmış, yakarmışsın bide, resti çekip gideceğine. Bunlara rağmen, hiç boynunu eğmemiş bu adam, üstüne bir de bırakmış gitmiş. Yani seni hiç sevmemiş. Yaniii, sizin ilişkiniz diye bir şey yok. Siz diye birşey kalmamış. Yani BİTMİŞ. Bittiğine göre, ne diye takip ediyorsun, ne diye iletişim kuruyorsun. Senin, onunla bir geleceğin yok artık. Çıkartsana hayatından tamamen.
En büyük acılar bile 21gün sürermiş. 21gün sonunda insan alışırmış, alışkanlık kazanırmış, acı yaratan şeyin yokluğuna veya varlığına. Sen söyle, 10aydır unutamadım diyorsun, sen onsuzluğa alışabildin mi, hiç 1ay onunla alakalı haber almadan, onunla konuşmadan, onu gerçek dünyada hiç görmeden, takip etmeden, hiç yaşadın mı ?? Yaşamadın... Sadece içinde, kendi düşüncelerinde acını çekmeyi, kimseye anlatmamayı denedin mi?? Denemedin.. Unutamazsın işte o zaman.
Kendine acı çektirmenin alemi yok. Ya hayatından çıkarırsın tamamen, ya da hayatını bitirirsin var mı yok mu belli olmayan bir adam uğruna...
Seçim senin.
düşünüyorumda onu bu hale ben getirdimm saçmaladım yaa.beni aldattı ben ne yaptım yapılabilecek en büyük aptallığııı....hemen çekip gideceğime hattımı kıracağıma ki zaten kişiliğim gereği resti çekeceğime..gittim onunla konuşmaya çalıştım o şokla ilişkimizi kurtarmaya çalıştım..yeri geldi yalvardımmmm okadar çokkızıyorum ki kendime bu kızgınlığımda bir tatarftan yiyip bitiriyor beni.ben öle yaparsam tabi oda hatasını anlamaz tabi egosu tavan yapıp dolaşır ortalıkta....unu bir unutamadığıma psikopat gibi düşündüğümemi yanayım.yıllarımamı yoksa düştüğüm durumlaramııı((((
canım ya insan sevince gerçekten gaflete düşüyor.kalbi mantığına ağır basıp olmayacak işler yapıyor.işte burda bize düşen sadece mantığımızı devreye sokmak.
yoksa sadece geride pişmanlıklarımız kalıyor.
bence ne yap biliyomusun bu günden sonra sadece kafanı geleceğin için odakla kpssye çalış yazık değilmi sana o seni toz tanesi kadar düşündümü sende onu düşünme.
bende çok zorlanıyorum unutmakta ama baktım olmuyor böyle hayata tutunmak için kendime çeki düzen vermeye karar verdim tabi bana destek olanların emeği çok büyük.
kararının arkasında dur ve sadece kendine odaklan.görelim seni
canım işte bi yapabilsemm ahh yapabilsemmm aksine dersin başına oturunca dahada düşünüyorum.6yıl bu azdeğilki anılar birbirini kovalıyor.pişmanlıklar herşeyyyy((halimden çok rahatsızım kızyorum kendime kpss yi kazanamazsan hala deli gibi onu takip edip duracaksın diyorum bakk bunları bile düşünmeme rağmen aslaaa uygulayamıyorum.çok mutsuzumm beş para etmez insanlar için mahfetti bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?