oraya gitmeyelim hiç sorun yok o kadar iyiyiz ki izahı yok ne zaman oraya gidek cehennem oluyor .. babam vefat etti annem sağ abimde var..babam olsaydı böyle yapabilirmiydi kayınvalide
sen takma evinizde iyisiniz en azından zamanla değişir belki dediğim gibi ama k.validenin kocanın sana olan ilgisini anlamasıysa anlat yaptığını,aldığını vs....oraya gitmeyelim hiç sorun yok o kadar iyiyiz ki izahı yok ne zaman oraya gidek cehennem oluyor .. babam vefat etti annem sağ abimde var..babam olsaydı böyle yapabilirmiydi kayınvalide
ben evli değilim. ama bence eşinizi ailesinden ayırmaya çalışmayın. oraya gitmeyelim düşüncesi çok yanlış bence. çünkü eşiniz size bu yüzden hep öfke duyar. ayrıca da hep sizin dediğiniz gibi davranamaz üstüne gidip hayatı kendinize zehir etmeyin. ve bunu gurur yapmayın. evlenmişsiniz eşiniz sizin! eşinizle mutlu olmaya bakın diğer insanları takmayın. umarım gönlünüzce olur...
senin bu sözünün üstüne sigara yakması ilginç ama olay belli ben karımın sözünü dinlemem,sevgi göstermem modunda.bu arada bu sebep yüzünden huzurunu bozma sinema olayını söylemişsin ya anlat işte herşeyi kocanıda ve motive et evde :)ne kadar anlayışlı ve söz söz dinleyen biri olduğuna inandır onu ben yaptım işe yaradı walla:)Geçen tv de şunu izledinmi dedi kayınvaldei . o gün sinemaya gitmiştik .. sinemadaydık dedim bundan rahatsızlk duydu eşimde kayınvalidede. bana olan ilgi alakasını saklı gizli sürdürme çabasında .. eşim şu aralar sıgarayı bırakmak için emek veriyor keza bende öyle .. diyorum sigarayı bıraktı babama darısı .. 2 dk sonra sigara yaktı çıldırdım .. herşeyiyle tezat gösteriyor .. sanki ben dinlemiyorum aslında takmıyorum imajı veriyor .
acnım evde huzurluysan takma keyfine bak belki zamanla değişir benim eşim bu kadar abartılı olmasa da ailesinin yanında biraz farklı davranıyodu bende üzülüyodum:)senin gibi 1.evde motive ettim:)2. mesela akşam annesindeyiz ya ben ona hiç yüz vermedim onların yanında benden sonra geldiyse doğru düzgün hoş geldin bile demedim benimki birden geri vitese aldı:)Ben ima dahi etmeden gitti gül aldı yemek yedik sohbet ettik ben teklfi etmeden .. bunları söylesem demekki ne yapacaktı acaba .. çok naif davranıyor evde ilgili sevecen ev işlerinde yardımcı yemek yapar .. ama bunlar sadece evde olsun dışarda baskın görünen ben olayım ilgisiz olayım istiyor çok saçma değil mi benim mantıgım almıyor
acnım evde huzurluysan takma keyfine bak belki zamanla değişir benim eşim bu kadar abartılı olmasa da ailesinin yanında biraz farklı davranıyodu bende üzülüyodum:)senin gibi 1.evde motive ettim:)2. mesela akşam annesindeyiz ya ben ona hiç yüz vermedim onların yanında benden sonra geldiyse doğru düzgün hoş geldin bile demedim benimki birden geri vitese aldı:)
Eşime göre ailesi melek ben onlara candan hizmet edemem mecburiyetten hizmet ettiğimi ne yazıkki belli ederim .. 32 dişim görünerek gülmeyi beceremem .. eşim ne zaman hadi gidelim dese yüzüm düşer.. karakterim böyle halim yüzüme yansıyor .. huzursuz oldugum yüzümden belli olur .. sadece susarım lafa karışmam sohbete dahil olmam belki 3 5 saatte 4 cümle ancak konuşurum .. onlar benim varlıgımdan rahatsız ben bunu hissediyorum bunu bildiğim halde nasıl yapmacık olayım bunun üzerine birde eşimin saçma sapan tavrı üzerine evi gelip tartışmamız.. bu insanların varlıgı evliliğime zarar veriyor .. evlendik annesi kıymetli oldu
eşin bu huzusuz tavrın yüzünden onların yanında o size değer vermiyor bende ona vermiyorum imajı çiziyor olabilir istersen sende tavrını azıcık değiştir faydası olur belki.
sevmek zorunda deilsin ama saygı şart eşin senin ailene karşı iyi davranıosa sende iyi davran yada sık dişini biraz güler yüzlü ol inan kötü olmak daha zor yüz ver tepene çıkar demiyorum ama huzurun için katlan bazı şeylere evlendikten sonra annesi kıymetli oldu dedinya bunu sık duyuyorum ben benim eşimde de oldu o biraz da annelerinin davranış biçimden kaynaklanıo benim eşimin annesi akşamları oğluşum,balım diye telefon eder :)konuşur 28 yaşındaki adamla böyle konuşuo daha neler neler sabır diyeceksin bazendehaklı olabilirsin ee ne yapacagım o zaman tam bir sahtekar gibi davranmalıyım yapabilirmiyim :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?