Çocuğum daha çok küçük ve emin ol sen olsan sende emanet etmezsin tanısan yemek işlerine karışmıyorum o yapıyoda önceden hiçbir iş yaptırmazdim el üstünde tutar hizmette kusur etmezdim tepeme çıktılarÇok konfor sağlamasan mesela. Hazır gelmişken deyip çocuğu kitle temizliğini öyle yap. Veya buzluguna biseyler yapmasını rica et. Çocuk için erteledigin işlerini yap onlar varken. Mağaza dolaş, kuaföre git, yürüyüş yap. Eşine anlatsan muhtemelen ne yapayım gelmeyin mi diyeyim diyecek çünkü.
Bende anlamıyorum benim ailem günübirlik gelip gidiyo bunlar iyi alıştı 2 senedirBencede gelmelerini fırsata çevir çocuğu kitle onlara ,eşinle gez tadını çıkaryada onlar her geldiğinde bütün ev işlerinide onlara kitle daha seyrek gelirler yada ev kiraysa zamanla başka yere taşınırsınız baktınız ki çok can sıkıyorlar öyle yapın . Çokta uzak mesafe değil 1.5 saat niye kalmaya geliyorlar ki
Bebeğimi vermek istemiyorum sadece yemek yapıyo bı işteGelme diyemezsin tabii torununu görmeye geliyor ama herhalde fazla ihtimam gösteriyorsun. Oh anne iyi ki geldin deyip yardım iste. Yemek yapsın, çocukla ilgilensin vs sen de biraz nefes al. Zaten bebekli bir kadının evine gitme sebebi hizmet beklemek değil yardım etmek olmalı.
Artık eskisi gibi yapmıyorum ona bırakıyorum yemek işini zatenGelince hizmet mi bekliyorlar yoksa işin ucundan tutuyorlar mı? Tutmuyorlarsa hizmet etmeyin siz de. Asgari düzeyde tutun her şeyi
EvdeyimÇalışıyor musunuz, evde misiniz ?
Yaptığı işide düzgün yapmiyor kiAa anne ben temizliği yapayım senin de elin lezzetli sen de aksam yemeğini yapıver deçocuğu da kitle. Bir iki gelirler sonra daha gelmezler. Gelseler de senin işine yarar fırsata çevirmeye çalış her işe koşma senin yükünü azaltmaları için '' teşvik'' et
Ayy hiç sevmem öyle darlanır insan yahu belki insanın bir planı olur hiç düşünmüyorlar . Siz açıkça konuşun yada eşiniz konuşsun . Çocuk olunca kalmanız sıkıntı olyor günübirlik gelin desinBende anlamıyorum benim ailem günübirlik gelip gidiyo bunlar iyi alıştı 2 senedir
Hayatta demezAyy hiç sevmem öyle darlanır insan yahu belki insanın bir planı olur hiç düşünmüyorlar . Siz açıkça konuşun yada eşiniz konuşsun . Çocuk olunca kalmanız sıkıntı olyor günübirlik gelin desin
Ne diyim canım Allah yardımcın olsunHayatta demez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?