bu durumu yaşayıp evlenen var mı.

Ben varım! Şu anda da neredeyse boşanacağım! Gittikçe sabır bitiyor tartışmalardan... Ama siz mutlu olun inşallah...

Benim iş yerinde böyle bir kız vardı sevgilisi bunu istemiyordu sürekli tartışıyorlardı çocuk bundan ayrılınca ayilip bayılıyordu sonra barisiyorlardi çocuğun yakasına yapıştı nerdeyse zorla evlendi biz bunlar hemen boşanır fazla gitmez evlilikleri diyorduk şimdi evliler çocukları da oldu sosyal medya da mutlular herkes gibi ama gerçek hayatta neler yaşıyorlar bilemem

Evlilikse mevzu hic riske atamam ben. Hersy kolayca ilerlerse bende varim. Ama ask mesk sevgililik de ise sadece her turlusu uyardi:)

Ben! Uzun süre uzaktan ilişki yaşadık ve aynı sizin gibi uzaktayız sık tartışıyoruz telefonda her soz yerini bulamıyor, bir araya gelince iyiyiz falan diye kendimi avutuyordum.
Evlendik daha çok zaman olmadı ama yine basit şeylerden kavgalar oluyor, ben de kendimi kandırmışım diyorum. Meseleler çok ufak basit şeyler ama uzuyor. Yanyanayken dayanamayiz böyle uzatamayiz diyordum ama öyle olmuyor. Genele bakılırsa şükür memnunum kadir kıymet bilen sevgisinden emin olduğum sadık ve sevdiğim kişiyle evliyim. Önemli olan bu, geleceği tam kestiremezsin ama sevgisinden sadakatinden eminsen evlen, evlenince herşey rayına oturmuyor hemen. Başka çatlaklar da olursa evlilik sağlam olmaz. Ha bide saygıyı sakin aşmayın kavga da olsa sinirle seviyeyi düşürmeyin derim nacizane

Genele katılıyorum. Hiç tartışmadan olmuyor.
Uzaklık daha çok tetikliyor bu kesin.
Sevgi saygı varsa sorun olmaz
Kullandığınız kelimeler çok önemli.
Bizde uzağız nişanlımla bu aralar tartışmalarımız çoğaldı ama yanıma gelince düzeliyor her şey:)

Ben varım. 8 yıldır birlikteyiz.
Hakaret şiddet yoksa ve sevgiden eminseniz, özellikle de güven probleminiz yoksa sorun olmaz diye düşünüyorum.
4 yıl sevgili, 2 yıl nişanlı 2 yıldırda evliyim. İlk 6 yıl hep tartışma barışma şeklinde geçti. Ama öyle aman aman ayrılmalarımız, ayrılmaya gidecek tartışmalarımız yoktu. Evlendim ilk 3-4 ay yine hafif gerginlikler tartışmalar oluyordu. Şimdi maşallahlık bir çiftiz allah bozmasın
Yanyana olunca problem çok yoksa tartışmalar özlemden ve telefonda birbirinizi tam anlayamamanızdan kaynaklanıyordur. En basitinden telefonda şaka bile yapılsa mimikler olmadığı için ciddiye alabiliyorduk. Şimdi herşey daha net, daha sorunsuz.

Sevginiz sayginiz hep daim olsun insallah..Yanyanayken sorun olmaz genelde..Uzak mesafede onemli oluyor aslinda bazi seyler..Benimkiyle hep dip dibeydik beni uzup aglattigi zaman gozleri dolardi hic kiyamazdi..Doldu da kiyamadi da ne oldu evlendik ve büyü bozuldu bitti biseyler..Diyecegim su ki bazi seyler sans aslinda..Asil olan kisinin merhametli Allah korkusu olan bir insan olabilmesi..Ask,tutku bir sure sonra azaliyor hatta bazen bitiyor.Tamamen kisinin karakteri ile kalabiliyorsun oylece..Bu yuzden karakterli beyleri sevin hanimlar.Kriteriniz bu olsun sevgiler..

Biz evlendik.şimdi bile ayrı kalsak hemen birbirimize sarıyoruz.yüz yüze gelince hiç bişey olmamış gibi devam

Günümüzde tartşmadan, kavga etmeden, mutlu mesut yaşayan bir çift duymadım ben...Herkes çocuk gibi, olgunluk yok. İncir çekirdeğini doldurmayan sebepler...Aslında böyle olmamalı. Engüzel geçmesi gereken günlerde çiftler yıpratıyor birbirini..Evliliktede devam tabi...

Bizde eşimle sevgiliyken nisanliyken çok gereksiz yere bos seyler icin tartışırdık ayrılıp barışırdık ama dediginiz gibi yan yanayken çok guzel anlaşırdık evlendikten sonra da ilk zamanlar birbirimize alışana kadar böyle tartışmalarımız oldu ama şimdi çok şükür çok mutluyuz sevgisinden eminsen böyle şeyler normaldir yeter ki birbirinize sevgi ve sayginizi yitirmeyin

çarşambanın gelişi salıdan belli olurmuş..başı neyse sonu da odur

Bence kişiden kişiye değişiyor bu durum.Evlenip çok mutlu olanda var çok pişman olanda gördüğümüz gibi.Evet mesafe ilişkide birtakım sorunlar yaratıyor istemedende olsa önemli olan bu sorunları aşmak istiyor musunuz ve bu sorunlara beraber mi çözüm buluyorsunuz?yoksa tek taraflı hiçbirşey yürümez.Sadece fedakarlık yapani yorar ve zamanla bitkinlik verir her iki tarafa da.Bende benzer şeyler bizimki de mesafe vardı arada ben elimden geleni yaptım ama tek taraflı olunca olmuyor ya da karşı taraf diliyle söylediğini davranışsal olarak yapmıyorsa bir yerde ipler kopuyor istemesen de...

Nisanliyken esimle oyle buyuk kavgalarimiz olduki aramizda saygi yoktu . Ne zaman gorussek kavga ederdik görüşmesek telefonda ederdik mesajda ederdik.ama bir turlu kopamadik hep baristik ayrilmadik.evleninc3 ayrilirsiniz diyende coktu. Ama evlendikten sonra o kavgalar kesildi . Tabi ki her evlilikte olduğu kadar bizded3 anlasmazlik tartisma oluyor ama nisanlilik donemimizdrn eser kalmadi 4.senemiz olacak.evleneli bazen ne cahilmisiz diye gulup geciyoruz

Ben varım hep kavga edip hiç ayrılamadım

Biz evlenmeden önce bu Tür gereksiz Tartışmaları çok yaşadık .
Ayrılmaya değmeyen kavga etmeye de değmeyen küçük konular ama evlenince kesildi hepsi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…