- 25 Nisan 2017
- 764
- 556
- 23
Evlilikse mevzu hic riske atamam ben. Hersy kolayca ilerlerse bende varim. Ama ask mesk sevgililik de ise sadece her turlusu uyardi:)merhaba , yeni üye oldum ve ilk konum.Sevgiliyken , nişanlıyken ''sürekli ''gereksiz tartışıp ayrılamayıp evlenen var mı ?tartışma konuları yanlış anlama , özlem ,gereksiz alınganlıklardan kaynaklı .Yanyana gelince tüm anlaşmazlıklar düzeliyor sorun kalmıyor ama tekrar bu durum daha sonra ortaya çıkabiliyor.
Günümüzde tartşmadan, kavga etmeden, mutlu mesut yaşayan bir çift duymadım ben...Herkes çocuk gibi, olgunluk yok. İncir çekirdeğini doldurmayan sebepler...Aslında böyle olmamalı. Engüzel geçmesi gereken günlerde çiftler yıpratıyor birbirini..Evliliktede devam tabi...merhaba , yeni üye oldum ve ilk konum.Sevgiliyken , nişanlıyken ''sürekli ''gereksiz tartışıp ayrılamayıp evlenen var mı ?tartışma konuları yanlış anlama , özlem ,gereksiz alınganlıklardan kaynaklı .Yanyana gelince tüm anlaşmazlıklar düzeliyor sorun kalmıyor ama tekrar bu durum daha sonra ortaya çıkabiliyor.
çarşambanın gelişi salıdan belli olurmuş..başı neyse sonu da odurmerhaba , yeni üye oldum ve ilk konum.Sevgiliyken , nişanlıyken ''sürekli ''gereksiz tartışıp ayrılamayıp evlenen var mı ?tartışma konuları yanlış anlama , özlem ,gereksiz alınganlıklardan kaynaklı .Yanyana gelince tüm anlaşmazlıklar düzeliyor sorun kalmıyor ama tekrar bu durum daha sonra ortaya çıkabiliyor.
Ben varım hep kavga edip hiç ayrılamadımmerhaba , yeni üye oldum ve ilk konum.Sevgiliyken , nişanlıyken ''sürekli ''gereksiz tartışıp ayrılamayıp evlenen var mı ?tartışma konuları yanlış anlama , özlem ,gereksiz alınganlıklardan kaynaklı .Yanyana gelince tüm anlaşmazlıklar düzeliyor sorun kalmıyor ama tekrar bu durum daha sonra ortaya çıkabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?