Biz evlendik.merhaba , yeni üye oldum ve ilk konum.Sevgiliyken , nişanlıyken ''sürekli ''gereksiz tartışıp ayrılamayıp evlenen var mı ?tartışma konuları yanlış anlama , özlem ,gereksiz alınganlıklardan kaynaklı .Yanyana gelince tüm anlaşmazlıklar düzeliyor sorun kalmıyor ama tekrar bu durum daha sonra ortaya çıkabiliyor.
Uzak ilişkilerde genelde bu sorun oluyor, dediğim gibi takılmayın bence ağır değilmiş sonuçtaküfür ,hakaret yok sadece o an o kavganın verdiği üzüntü bile bazen iki tarafı yorabiliyor.zaten ciddi problemler olsaydı ilişkiyi bitirirdim.2 yıllık bir ilişki ama sık tartışmalar oluyor aramızda bu beni çok üzüyor.kavganın içerikleride yanlış anlaşılma , gereksiz alınganlık ,özlemden kaynaklı .iki üç ayda bir görüşebiliyoruz ,ayrı şehirlerde oturuyoruz.
muhabbetiniz ,sevginiz daim olsunBiz evlendik.Hâlâ 2 gün ayrı kalsak birbirimize çatmaya başlıyoruz özlemden vs. Ama yanyanayken hiç problem yok.
takılmamak istiyorum ama ne bileyim üzülüyorum ,korkuyorum bu tartışmalar bizi yıpratır diye :)Uzak ilişkilerde genelde bu sorun oluyor, dediğim gibi takılmayın bence ağır değilmiş sonuçta
Ne zaman evlenmeyi düşünüyorsunuz? Uzun süre varsa, evet yıpratır bir süre sonra, iki taraf da tolere edemez hale gelir. Birbirinizi saçma şeyler için kırıp üzmeyin, alttan alın o zaman.takılmamak istiyorum ama ne bileyim üzülüyorum ,korkuyorum bu tartışmalar bizi yıpratır diye :)
Evet evlendim. Şimdi de delirmek uzereyim ozelliköz aşırı kıskançlık vardı. Şimdi o kalmadi ama çoğu zaman yanlis anlıyor sonra lafıma gelince ben kendimden geçmiş ağzıma ne gelirse saymış oluyorum . böyle şekilde on yılı atlattik sonumuz hayrolsunmerhaba , yeni üye oldum ve ilk konum.Sevgiliyken , nişanlıyken ''sürekli ''gereksiz tartışıp ayrılamayıp evlenen var mı ?tartışma konuları yanlış anlama , özlem ,gereksiz alınganlıklardan kaynaklı .Yanyana gelince tüm anlaşmazlıklar düzeliyor sorun kalmıyor ama tekrar bu durum daha sonra ortaya çıkabiliyor.
Teşekkürler. Tanışmamızdan 1 yıl sonra evlendik. 2 yıldır da evliyiz. :)muhabbetiniz ,sevginiz daim olsunkaç yıllık bir birliktelikten sonra evlendiniz :)
merhaba , yeni üye oldum ve ilk konum.Sevgiliyken , nişanlıyken ''sürekli ''gereksiz tartışıp ayrılamayıp evlenen var mı ?tartışma konuları yanlış anlama , özlem ,gereksiz alınganlıklardan kaynaklı .Yanyana gelince tüm anlaşmazlıklar düzeliyor sorun kalmıyor ama tekrar bu durum daha sonra ortaya çıkabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?