Bende öyle bir çevredeyim çalisiyorum o konuda sıkıntı yok ama yalnızlık duygusu çok kötü siz hiç hayatımda biri olsada birşeyler paylaşsam yada nebileyim işte sevmek sevilmek çok güzel ben bu duygulari bastiramiyorumkiBen de bekarım ben de 30'lara yaklaştım, ama hiç umrumda değil. Hatta pek niyetimde yok evlenmeye. Neden mi? Oturup hayatımı bir adamın çamaşırlarını yıkayıp evini temizleyecek kadar az sevmiyorum. Yapmak istediğim bir sürü şey var ve bir kocanın bana ayak bağı olmasını istemiyorum.
Sizin olaya gelince bakış acısında mesele bitiyor. çalışan meslek sahibi bir insansanız zaten bir erkeğe maddi olarak ihtiyaç duymuyor insan. Tek mesele şu baba evinde oturma, kendi evimize çıksanız inanın o evde kaldın bakışı azalıyor çevremden biliyorum ki oldukça geleneksel bakışa sahip bir çevrede yaşıyorum.
Çok teşekkür ederim sizde biliyosunuz beni en iyi siz anlarsınız artik yalnızlıktan okadar bunaldimki size anlatamam hasta olcam diye korkuyorum hatta bazen delirceğimi düşünüyorum duada edemiyorum artik yoroldum ben bende hrp ipsiz sapsızlarla sınandim malesef ya bizimde yüzümüz gülsün artikKısmet, nasip bu işler gerçekten. Ben de 30 yaşımdayım ve bekarım. Evet benim de iyi bir işim var, yurtdışında okudum, kendi paramı kazanıyorum, kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum ama burda eee öyleyse madem bir erkeğe ihtiyacın yok, evlenenlerin başı göğe mi erdi diyenleri de anlamıyorum. Onlar gibi düşünemiyorum. Yahu bana göre; eş demek hayat arkadaşı demek. Sevgiyi, saygıyı, aşkı paylaştığın kişi demek. Ben bunlar için hayatımda bir eş istiyorum mesela. Bana maddi destek olsun diye değil ki..
Bilmiyorum allah nasip edecek mi ama; aşktan yana bugüne kadar hiç yüzüm gülmedi. Ya çok sevildim sevemedim, ya çok sevdim aldatıldım ya da nankörlük gördüm. Bir evin tek çocuğuyum arkadaşlarımın da hemen hemen hepsi evlendi ya da evlenme arefesinde. Ben ise karşıma çıkan ipsiz sapsız insanlarla hala sınanıyorum maalesef..
Başlık sahibi başlığını ağlama duvarı olarak kullandığımın farkındayım ama dilerim allah en kısa zamanda sevgiyi, saygıyı, aşkı karşılıklı yaşayabileceğimiz hayırlı eşler nasip etsin isteyen herkese. Bugün arefe günü bol bol dua et derim.
Belkide canım bilmiyorumkiinsan üzülüyor tabi ama kendinden daba kötü durumda olanları düşünüp belki teselli olabilirsin.
belki suanda evlenmemen hayirlidir. birsey olmuyorsa belki bir sebebi vardir. baska acidan bakinca rahatlıyor insan.
Yaa ne güzel ne düşünüyorum biliyomusunuz karşima çikan adaylara bilr yaşimi derken utaniyorum siz aşık olarak gerçekten içinize sinerekmi evlendiniz ćok merak ettimde saçma soru sorduysam kusura bakmayinKendinizi niye böyle yiyip bitiriyorsunuz ki? Hayatınız o kadar boş mu? Boş derken : ha diyelim evlenmediniz alternatif planiniz yok mu? (sahsen esimi 30 yasinda tanidim, 31 de evlendim ve simdi iki cocuk annesiyim. Yani neyin ne zaman olacagi belli degil.. Ablamin yaşı daha da büyüktü evlendiğinde.) Ama siz kendinizi yiyip bitirip dursaniz hicbirsey iyi olmaz hayatinizda
AminÇok teşekkür ederim sizde biliyosunuz beni en iyi siz anlarsınız artik yalnızlıktan okadar bunaldimki size anlatamam hasta olcam diye korkuyorum hatta bazen delirceğimi düşünüyorum duada edemiyorum artik yoroldum ben bende hrp ipsiz sapsızlarla sınandim malesef ya bizimde yüzümüz gülsün artik
Insallah canm çalisiyorum gezdim tozdum ama artik yalnız ćok kötü eşim olsun beraber gezelim istiyorum hatta çocuklari gördümü dayanamiyorum hiçAktif çalışma ve sosyal hayatı olmayan biri için 30yaş belki psikolojik sınır olabilir ama çalışıyor ve geziyorsanız çok da takılmayın.
Eğer evliliği istiyorsanız ilişkilerden çekinip utanmayın. Biriyle yakınlaşıp hemen evlilik düşüncesine bağlanmayın akışına bırakın güzellikler sizi bulur:)
İlişkileriniz oldu mu? Bir şekilde flört etmek insanı mutlu eder.Insallah canm çalisiyorum gezdim tozdum ama artik yalnız ćok kötü eşim olsun beraber gezelim istiyorum hatta çocuklari gördümü dayanamiyorum hiç
Bir atasözü var cok seviyorum oturan kız baht getirir :). Bence gercekten öyle sen en iyisini en doğrusunu bekliyorsun balıklama ilk karşına çıkana atlamıyorsun artık zamanı geldi günümüzde herkes bu yaşlarda evleniyor gayet normal. Hem evlenemesen nolur? Evlilerin başı göğe mi ermiş :)Ben 30 yaşinda bekarim kardeşlerimde bekar evlenemedik işte olmadı kısmet ama pskolijimde kalmadi bitik durumdayım diyebilirm ve ben bu durumum için çok utanıyorum artik bekarim diyince çok kötü birsey söylüyorum sanki buna gerek çevre baskısı gerek ailemin sürekli iğnelemesi gerekse lüzumsuz bazı insanların aa evde kalmişsiniz demesi artik demelerinde gerek yok sanki insanlar acıyarak bakiyor bana ben çok üzülüyorum ya kafayi yiycem sanki belkide hiç evlenemiycem ama kabullenemiyorum bu durumu hadi çevreyide geçtim bıktım yalnızlıktan ben(yalnız olanlar nasıl ayakta kaliyosunuz ya ben depresyondan çikamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?