Bu çevre baskisi ,ne zaman evlenec3ksin soruları, evde kaldın ike başlayan saçma salak espriler yüzünden 23 yaşındaki yeğenim sana aşığım diyen kızı kaçırdı, iyi b.k yedi gençliğini yaktı. Dilediğiniz yasta evlenirsiniz kimseyi ilgilendirmez, hayatın tadını çıkartmaya bakın. Üzerinizde kurduğunuz bu baskı yüzünden yanlış biriyle mutsuz bir evlilik yapmayın. Yiğenim in dediği şey keşke seni dinleseymisim hala .. 2 Ay geçmeden üstelikBen 30 yaşinda bekarim kardeşlerimde bekar evlenemedik işte olmadı kısmet ama pskolijimde kalmadi bitik durumdayım diyebilirm ve ben bu durumum için çok utanıyorum artik bekarim diyince çok kötü birsey söylüyorum sanki buna gerek çevre baskısı gerek ailemin sürekli iğnelemesi gerekse lüzumsuz bazı insanların aa evde kalmişsiniz demesi artik demelerinde gerek yok sanki insanlar acıyarak bakiyor bana ben çok üzülüyorum ya kafayi yiycem sanki belkide hiç evlenemiycem ama kabullenemiyorum bu durumu hadi çevreyide geçtim bıktım yalnızlıktan ben(yalnız olanlar nasıl ayakta kaliyosunuz ya ben depresyondan çikamiyorum
Tesekkur ederimGeçmiş olsun sizede:)
Evet o sanssız kisi bendimSizin konunuzu mu okumustum sanki ayagim kirildi diye? Nasil oldunuz simdi?
Amin Tesekkur ederim annem doguma gelecek calisiyor kayinvalidem gorumcem var sagolsun onlar yardımcı oluyorlar.Allah yardımcınız olsun,anneniz kardeşiniz vardır inşallah,Allah beterinden korusun.
aynı fikirdeyimKısmet, nasip bu işler gerçekten. Ben de 30 yaşımdayım ve bekarım. Evet benim de iyi bir işim var, yurtdışında okudum, kendi paramı kazanıyorum, kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum ama burda eee öyleyse madem bir erkeğe ihtiyacın yok, evlenenlerin başı göğe mi erdi diyenleri de anlamıyorum. Onlar gibi düşünemiyorum. Yahu bana göre; eş demek hayat arkadaşı demek. Sevgiyi, saygıyı, aşkı paylaştığın kişi demek. Ben bunlar için hayatımda bir eş istiyorum mesela. Bana maddi destek olsun diye değil ki..
Bilmiyorum allah nasip edecek mi ama; aşktan yana bugüne kadar hiç yüzüm gülmedi. Ya çok sevildim sevemedim, ya çok sevdim aldatıldım ya da nankörlük gördüm. Bir evin tek çocuğuyum arkadaşlarımın da hemen hemen hepsi evlendi ya da evlenme arefesinde. Ben ise karşıma çıkan ipsiz sapsız insanlarla hala sınanıyorum maalesef..
Başlık sahibi başlığını ağlama duvarı olarak kullandığımın farkındayım ama dilerim allah en kısa zamanda sevgiyi, saygıyı, aşkı karşılıklı yaşayabileceğimiz hayırlı eşler nasip etsin isteyen herkese. Bugün arefe günü bol bol dua et derim.
Ben 30 yaşinda bekarim kardeşlerimde bekar evlenemedik işte olmadı kısmet ama pskolijimde kalmadi bitik durumdayım diyebilirm ve ben bu durumum için çok utanıyorum artik bekarim diyince çok kötü birsey söylüyorum sanki buna gerek çevre baskısı gerek ailemin sürekli iğnelemesi gerekse lüzumsuz bazı insanların aa evde kalmişsiniz demesi artik demelerinde gerek yok sanki insanlar acıyarak bakiyor bana ben çok üzülüyorum ya kafayi yiycem sanki belkide hiç evlenemiycem ama kabullenemiyorum bu durumu hadi çevreyide geçtim bıktım yalnızlıktan ben(yalnız olanlar nasıl ayakta kaliyosunuz ya ben depresyondan çikamiyorum
Amin lavantacım, bende senin bayramını kutluyorum,nice güzel yıllara,bayramlaraEvliligi tavsiye etmeyen evlileri de anlarim bi dereceye kadar, olabilir yani mutlu degildir ve onermiyordur.. Benim kizdigim, kadina koca delisi evlilik delisi muamelesi yapilmasi.. Ya belki sizden daha entel, daha kültürlü, daha cok gezen ve hayatini yasayan bi insan ama sevgi, paylaşım, hayat arkadasligi, çocuk vs istiyor, olamaz mi? Hemen yerden yere vurmalar, bilmislik yapip asagilamalar..
Insanlar haddini aşmayi biraksa çoğu sorun çözülecek aslinda..
Duana da yurekten "amin" diyorum ve bayramini kutluyorum simdiden, senin ve tum KK hatunlarinin
Rabbim sevdiklerimiz ile nicelerine eriştirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?