- 3 Şubat 2018
- 25.779
- 110.915
- 598
Yaa ne güzel ne düşünüyorum biliyomusunuz karşima çikan adaylara bilr yaşimi derken utaniyorum siz aşık olarak gerçekten içinize sinerekmi evlendiniz ćok merak ettimde saçma soru sorduysam kusura bakmayin
Haklısınız ama işte yalnızlık da çok kötüEvlenenlerin başı göğr mi eriyormuş nedir bu evlenmr merakı? sırf millet laf diyor diye evlenmiş olmak için evlenilmez ki.cevaplarını verin bu zamanda evde kalmak mı var geç evleniyor herkes zaten gezin eğlenin. Benim kaç tane okul arkadaşım hala bekar bir arkadaşım daha 2 sene önce evlendi biri daha yeni nişanlandı nedir bu takıntı
Ne güzel allah mutlu etsin evet haklısınız insan kendini sevmedikçe kimse sevmiyorYok. Estağfurullah. Ben gerçekten severek icime sinerek evlendim. Yani "evleniyim de ne olsa olsun" diye evlenmedim. Bekar kalsaydım üzülürdüm yine belki, ama hayatımı en iyi şekilde sürdürmeye de bakardim. Karşınıza çıkan adaylara kendinizi ezik göstermeyin. Yasiniz 30 olsun. 20 olsun bu fark etmez. Kendinizi öncelikle sevin. Ben hayatdan birsey öğrendiysem heralde bunun. Ilk önce kendini ve hayatını seveceksin ki başkası da sonra dahil olsun. Böylece evlilikler de daha sağlıklı olur. Yani birini bulacagimiza dair garantimiz yokken bile,hayatımızı en güzel şekilde sürdürmemiz lazım
Oldu evet ama daha çok mutsuz ettiler hep kötü insanlar çıktı karşimaİlişkileriniz oldu mu? Bir şekilde flört etmek insanı mutlu eder.
Ne güzel allah mutlu etsin evet haklısınız insan kendini sevmedikçe kimse sevmiyor
Acaba devamlı yanlış kişilere mi yöneliyorsunuz? Kızlar genelde efendi erkekler yerine kötü çocukları seçer ya, hata orada olabilir mi?Oldu evet ama daha çok mutsuz ettiler hep kötü insanlar çıktı karşima
hay ağzınıza sağlık bıktık bu yorumlardan evlenmek çocuk sahibi olmak en doğal hakkı insanların erkek ya da kadın .Evlenmek isteyen, istediğini bulamadigini ifade eden insanlara saldiran, cok absürd bi sey istiyormus veya erkek de erkek diye bitmiş muamelesi yapan tayfa gelir şimdi..
Evlenmek isteyen kadina direkt "ezik, ayaklari üstünde duramayan, yasamayi bilmeyen" muamelesi yapılıyor bazi tipler tarafindan.. Bi insanin yanina bi hayat arkadasi istemesi kadar olağan bi durum yok.. Ha olur veya olmaz, nasiptir veya degildir, bunu kimse bilemez.. Onune bakmak, hayati kendine zindan etmemek lazim..hay ağzınıza sağlık bıktık bu yorumlardan evlenmek çocuk sahibi olmak en doğal hakkı insanların erkek ya da kadın .
Benim ermediBir atasözü var cok seviyorum oturan kız baht getirir :). Bence gercekten öyle sen en iyisini en doğrusunu bekliyorsun balıklama ilk karşına çıkana atlamıyorsun artık zamanı geldi günümüzde herkes bu yaşlarda evleniyor gayet normal. Hem evlenemesen nolur? Evlilerin başı göğe mi ermiş :)
Ben evliyim 23ümde evlendim benim de ermedi :)Benim ermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?