Bu durumum için utaniyorum sanırım

Yaa ne güzel ne düşünüyorum biliyomusunuz karşima çikan adaylara bilr yaşimi derken utaniyorum siz aşık olarak gerçekten içinize sinerekmi evlendiniz ćok merak ettimde saçma soru sorduysam kusura bakmayin

Yok. Estağfurullah. Ben gerçekten severek icime sinerek evlendim. Yani "evleniyim de ne olsa olsun" diye evlenmedim. Bekar kalsaydım üzülürdüm yine belki, ama hayatımı en iyi şekilde sürdürmeye de bakardim. Karşınıza çıkan adaylara kendinizi ezik göstermeyin. Yasiniz 30 olsun. 20 olsun bu fark etmez. Kendinizi öncelikle sevin. Ben hayatdan birsey öğrendiysem heralde bunun. Ilk önce kendini ve hayatını seveceksin ki başkası da sonra dahil olsun. Böylece evlilikler de daha sağlıklı olur. Yani birini bulacagimiza dair garantimiz yokken bile,hayatımızı en güzel şekilde sürdürmemiz lazım

Haklısınız ama işte yalnızlık da çok kötü

Ne güzel allah mutlu etsin evet haklısınız insan kendini sevmedikçe kimse sevmiyor

Doğru insanla olduktan sonra evlilik harika birşey Bence önünüze gelen taliplerinizi değerlendirin. Önyargılı olmayın.

Evlenmek isteyen, istediğini bulamadigini ifade eden insanlara saldiran, cok absürd bi sey istiyormus veya erkek de erkek diye bitmiş muamelesi yapan tayfa gelir şimdi..
hay ağzınıza sağlık bıktık bu yorumlardan evlenmek çocuk sahibi olmak en doğal hakkı insanların erkek ya da kadın .

hay ağzınıza sağlık bıktık bu yorumlardan evlenmek çocuk sahibi olmak en doğal hakkı insanların erkek ya da kadın .
Evlenmek isteyen kadina direkt "ezik, ayaklari üstünde duramayan, yasamayi bilmeyen" muamelesi yapılıyor bazi tipler tarafindan.. Bi insanin yanina bi hayat arkadasi istemesi kadar olağan bi durum yok.. Ha olur veya olmaz, nasiptir veya degildir, bunu kimse bilemez.. Onune bakmak, hayati kendine zindan etmemek lazim..

Bende 29 yaşındayım bekarım abim de var o da evlenmedi. Depresyona arada bir giriyorum. Birisi evlendiği zaman yada çocuğu olduğu zaman annemin içindeki ukteyi hissetmek acı veriyor üzülüyorum o zaman. Kursa gideyim kafa dağıtırım dedim ama olmadı. Ordaki kadınlar evde kalmış olduğumu fazlasıyla hissettirdiler. Kendileri çok mutluymuş gibi kafayı bana taktılar. Sana tavsiyem bi hobi,uğraş,iş edin. Kendi yaşına yakın bekar kişilerle arkadaşlık et. Gençlerin rağbet ettiği kurslara git. Kurslarda teyze görürsen kaç hemen daha çok depresyona sokuyorlar.

Merhaba. Ben de 30um ve bekarım.. hatta daha dün gece terk edildim.. canım çok sıkkın ve sizin kadar olmasa da bu durum benim canımı fazlasıyla sıkıyor.. ama kendime diyorum ki demek ki daha hayırlısı olacak.. Ben onu sevdim diye o da beni sevmek zorunda degildi ancak bunu yüreklilik ile ifade etmesini umdum.. lütfen üzülmeyin.. Daha zamanımız var demek ki.. allah hayırlısını karşımıza çıkarsın. Yanlış bir ilişkidense yalnız olmayı tercih ettim ve yine ediyorum.. bol bol şükrediyordum, sporumu yapiyorum, yardımlarımı ediyorum. Öğretmenim çalışıyorum, tiyatroya gidiyorum ve sevdiğim şairlerin kitaplarını alıyorum. Bazen dal sigara alıyorum, bazen bir bira ile şımartıyorum kendimi..pazarlari geziyorum ve guzel kazaklar alıyorum. Pınarın yeni çıkan vanilyalı sütünü alıyorum. Kedilere mama veriyorum. Hayat çok guzel..lütfen farkına varın..

Aşk ya da sevgi her zaman karşısına çıkar insanın. Yeter ki sevmek iste. Artık evlenme yaşı 40a kadar esniyor. Eşini bulana kadar günlerini güzel geçirmeye çalış harap etme kendini

Benim ermedi

35 yaşındayım bekarım bir kaç ay önce sevgilinden ayrıldım. Manevi olarak neler hissettiginizi az çok anlayabiliyorum. Hayatı biriyle paylaşmak istiyorum ama beni anlayabilecek bana gerçekten deger veren. Bu aralar ne yapıyorum derseniz işle ilgili geri plana attığım proje ve eğitimler var onlara yöneldim, bol bol alışveriş yapıyorum, sonbaharda başlamayı planladığın kurslar.

30 yasinda bir insanin evlenemedigi icin dertlenmesi cok dogal. O yaslarda, artik anne olmak istemesi haysti payladtigi bir es istemesi
Güzel bi sey.
Sürekli bekarligin sultanlik oldugunu dile getirenler, evlilik hayatinda cok mutsuz olan insanlar bana gôre.
Oysa birsûrü mutlu ve evli cocukluda var.

Oyüzden seni cok Iyi anliyorum.
Sence sorun ne? Birini taniyacak ortam yokmu?
Sorun görünüsün mü? Yada halin tavrin mi?
Mutlaka bir sebep vardir, onu bul.

Allah istedigin gibi birini versinnssna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…