- 1 Eylül 2014
- 26.100
- 30.473
- 798
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya lavanta sorma:))Evlenmek isteyen, istediğini bulamadigini ifade eden insanlara saldiran, cok absürd bi sey istiyormus veya erkek de erkek diye bitmiş muamelesi yapan tayfa gelir şimdi..
Allah en kolayından ve güzelinden yaşatsın inşallah:))Kızlar ınsalllaaahhh karsınıza hayırlı insanlar cıkar. Hep mutlu olursunuz. Allah gönlünüze gore versin. Sizde bana dua edin Lutfen dogumum kolay gecsin.
Aminnnn Insallah birde ayagım kırık alçı da Allah yuzüme baksın.Allah en kolayından ve güzelinden yaşatsın inşallah:))
Geçmiş olsun,o nasıl olduAminnnn Insallah birde ayagım kırık alçı da Allah yuzüme baksın.
Yuruyuse cıkmıstık cıkmaz olaydım düstümGeçmiş olsun,o nasıl oldu![]()
Aminnnn Insallah birde ayagım kırık alçı da Allah yuzüme baksın.
Geçmiş olsun sizede:)Yuruyuse cıkmıstık cıkmaz olaydım düstüm18 gündür halim ıcler acısı ve doguma 6 gün var. Alcım bir ay kalacak.
Allah yardımcınız olsun,anneniz kardeşiniz vardır inşallah,Allah beterinden korusun.Yuruyuse cıkmıstık cıkmaz olaydım düstüm18 gündür halim ıcler acısı ve doguma 6 gün var. Alcım bir ay kalacak.
Allah yardımcınız olsun,anneniz kardeşiniz vardır inşallah,Allah beterinden korusun.Yuruyuse cıkmıstık cıkmaz olaydım düstüm18 gündür halim ıcler acısı ve doguma 6 gün var. Alcım bir ay kalacak.
Evliligi tavsiye etmeyen evlileri de anlarim bi dereceye kadar, olabilir yani mutlu degildir ve onermiyordur.. Benim kizdigim, kadina koca delisi evlilik delisi muamelesi yapilmasi.. Ya belki sizden daha entel, daha kültürlü, daha cok gezen ve hayatini yasayan bi insan ama sevgi, paylaşım, hayat arkadasligi, çocuk vs istiyor, olamaz mi? Hemen yerden yere vurmalar, bilmislik yapip asagilamalar..Ya lavanta sorma:))
Bunu söyleyenler de genelde evliler.
Mademki başlar göğe ermiyor,neden herkes koşa koşa evlenmiş?Ha pardon,onlar hiç düşünmüyordu,40a da gelse erkendi,ama aşkitoları zorlanikah masasına oturttu unutmuşum
Bir adam söyleniyordu trafikte,"Bu ne araba merakı arkadaş,parayı bulan araba alıyor,çok acelesi var gibi"
"Ama amca sen de çok gençken almışsın,oğluna da universitede aldın,size lazım da başkasına lazım değil mi?"dedim."Ya onu karıştırma,herkes bizim gibi kullanamaz"oldu cevabı.Onu hatırladım şimdi...
Evliyim,iyi günüm de oldu kötü günüm de.
Fakat bir eşle paylaşılan hayatın güzelliklerini herkes yaşasın isterim.İsteyen herkese hayırlı eşler diliyorum şu mübarek gecede...
Katılıyorum bu yoruma evlenince millet bu seferde başka şeyler soracak elalem için yaşıyoruz resmen o neder bu ne der diye ee milletn ağzı torba deil büzesin boşver bence hayatnı yaşaAllah başka dert vermesin.
Ben 30 yaşinda bekarim kardeşlerimde bekar evlenemedik işte olmadı kısmet ama pskolijimde kalmadi bitik durumdayım diyebilirm ve ben bu durumum için çok utanıyorum artik bekarim diyince çok kötü birsey söylüyorum sanki buna gerek çevre baskısı gerek ailemin sürekli iğnelemesi gerekse lüzumsuz bazı insanların aa evde kalmişsiniz demesi artik demelerinde gerek yok sanki insanlar acıyarak bakiyor bana ben çok üzülüyorum ya kafayi yiycem sanki belkide hiç evlenemiycem ama kabullenemiyorum bu durumu hadi çevreyide geçtim bıktım yalnızlıktan ben(yalnız olanlar nasıl ayakta kaliyosunuz ya ben depresyondan çikamiyorum
Ben 30 yaşinda bekarim kardeşlerimde bekar evlenemedik işte olmadı kısmet ama pskolijimde kalmadi bitik durumdayım diyebilirm ve ben bu durumum için çok utanıyorum artik bekarim diyince çok kötü birsey söylüyorum sanki buna gerek çevre baskısı gerek ailemin sürekli iğnelemesi gerekse lüzumsuz bazı insanların aa evde kalmişsiniz demesi artik demelerinde gerek yok sanki insanlar acıyarak bakiyor bana ben çok üzülüyorum ya kafayi yiycem sanki belkide hiç evlenemiycem ama kabullenemiyorum bu durumu hadi çevreyide geçtim bıktım yalnızlıktan ben(yalnız olanlar nasıl ayakta kaliyosunuz ya ben depresyondan çikamiyorum